Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרק של אתמול היה, לטעמי, הנורא ביותר עד כה. וזה לא פשוט.

אותה פתיחה מטופשת, אותן מריבות משעממות בין חיים לאלי, אותם טקסטים דביליים ופנייה למכנה המשותף הנמוך ביותר. הפעם הם גם העיזו לנסות ולחקות את טופגיר במפורש עם המשימות מההפקה (אצלם זה "מהערוץ"). קשה לי לתאר כמה גרוע זה היה למי שלא ראה. רק אגיד שאני משוכנע שגם אילדיס וחיים כבר לא יכולים לראות את עצמם בסיטואציה הזאת. פתטי.

המבחן ל-S5 (בחו"ל, בהשקה) היה סתמי לחלוטין, אבל מה שעקב אחריו היה שפל היסטורי, כמעט. צוות ה"מומחים" היה הפעם מזוויע במיוחד. הבחור של אוטודיל מדבר כמו רוכל בשוק (מה שמקבל חיזוק מהעובדה שאילדיס קורא להם "ברסאנו" ו"אוחיון") וכל מה שהוא אומר זה זבל גמור. הבחור השני רק טיפה'לה יותר טוב אבל בכל מקרה שניהם מקבלים הרבה יותר מדי זמן מסך ממה שצריך (אפס, זה מה שצריך). ומה הקטע עם שאלת הפורומים המטופשת על מסרק ההגה?

רק הקטע עם מכונית האספנות היה סביר וכמובן הקטע עם און (שאגב, משיחה איתו טוען שהעונה השלישית - ותהיה כזו - תהיה טובה בהרבה. הלוואי).

בסוף זכינו למונטאז' מטומטם מאירועי העונה שרק הוכיח שפשוט אין להם עם מה למלא את הזמן.

נו, שיגמר כבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:idea: לשנות את השם של התכנית ל-"הזוועה המוטורית".
עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

"המומחים" אכן הגרועים מכולם- למה מכוניות הקופה עולות יותר- בגלל הפוזה משיב "המומחה" תוך שהוא מתעלם מהעובדה כי בדר"כ רק במכוניות הללו יש את פסגת ההיצע מבחינת הספק באותו הדגם ו/או איבזור נוסף- ראה ערך קופרה, S5 ועוד..

הצעה ראשונה תורידו את הטבח ותשימו משהי עם ציצים- כבר יהיה נסבל יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מצאתי דרך לשרוד את התוכנית - פשוט צריך להסתכל עליה כפארודיה.

עם נקודת המבט הזאת, זה אפילו משעשע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני גם מסתכל עליה כפארודיה.

במקרה ראיתי את און באירוע של אלפא ביום שישי, נורא רציתי להחליף איתו כמה מילים לגבי המופע המוטורי (בעיקר שהוא היחיד שיכול - וחייב - להציל אותה), אבל העדפתי שלא.

פורסם

הבעיה שזה לא נגמר בפארודיה- לפעמים זה פשוט הטעית הציבור. ראה ענין הצמיגים, השיפורים ועוד רבים וטובים.

אשתי מסוגלת בכיף להעביר איתי שעה מול טופגיר אבל מול המופע המוטורי היא מתעצבת ואומרת לי להעיף כבר את הזבל הזה..

והכי מעצבן אותי- שהיא צודקת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נשבע לכם, ה"מומחה" הזה לא היה שורד פה שלוש הודעות בפורום.

ציטוט: " בשלוש מאות אלף אתה מביא את ה CLK" , "במאה אלף אפשר להביא את ה..."

באופן כללי אני מסכים איתך רוני, זה היה הפרק הכי גרוע בעונה.

פורסם

אותי שיעשע הקטע שהוא דיבר על היונדאי קופה וחזר על עצמו מספר פעמים כשאמר שזה אוטו "סבבי" לצעירים.

אבי

פורסם

האמת שמפאת קוצר זמן לא יוצא לי לראות את התוכנית, אבל במקרה היום בבוקר נכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הכתבה על הרכב האספנות.

האמת, אהבתי כל רגע, נראה היה שאילדיס באמת מתרגש מהמעמד ומהזכות לנסוע על הרכב. אהבתי את העובדה שנותנים זמן מסך למכונית לא שיגרתית. אם חושבים על זה- זמן המסך היקר לה זכה רכב האספנות והבאת האופנה של הבאת מכוניות אספנות דרך האינטרנט (לא ראיתי את זה קודם אצל אף מתחרה עיתונאי בתחום הרכב)-דבר שבטוח הביא לידיעת הרבה אנשים את העובדה שניתן להביא "חלומות ישנים" די בקלות לארץ, מי יודע אולי זה יגרום לעוד מכוניות כאלה להגיע. כל כך אהבתי את הכתבה שממש רציתי להגיב בפורום (נפתח ת'רד על זה באספנות) ולציין אותה ואת התוכנית לשבח

אז עברתי לחלק המשפיל בו דיבורו שני "המכובדים", וכול התחושות הטובות התחלפו באחת בתחושה לא נעימה, התחושה נבעה מ:-

א) חוסר ידיעה של חלקם.

ב) נסיון לפרסום (די מגוחך) על השירותים שהם מוכרים.

הדיון המצחיק על מכוניות הקופה ועל האופציות "הריאליות" לא משתוות לדיון על למה מכוניות קופה (או בכלל אם יש להם רק 2 מושבים

:screwy:) יקרות יותר מאלו בעלות 4 דלתות.

אבל עוד לא הגענו לחלק הבעייתי ביותר, הדרך בה הציג "איש אוטוסרב" את בעיית מסרק ההגה, תוך ניסיון פתטי לקדם ולפרסם את החברה שלו (החברים אילדיס והשף עוד באו ועודדו מהיציע), היא ממש לא מוסרית.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מה באמת העניין עם הפרסום (הלא) סמוי הזה?!

זה היה כל כך מגוחך שזה כבר פשוט מביך !

אלוהים אדירים, קצת טאקט.

פורסם

זה מה שקורא לתוכנית שמביאים אליה סלבריטי(איחס)ז שלא יודעים לעשות את העבודה כמו שצריך (חיים -תישאר במטבח וזהו ,אילדיס - ערוץ הספורט כנראהמספיק טוב לך אז תישאר שם או שפשוט תישאר "בעלה של מיקי חיימוביץ" )למה להרוס תוכנית שיכולה בכיף להיות ברמה ולהפוך אותה לתת רמה בגלל שני ליצנים (מה לעשות אבל זה מה שהם) .

AA123

תאמין לי שאון יודע מה לעשות ומה קורה בתוכנית (עד כמה שניתן במסגרת המגבלות שיש -ויש).

חבל חבל חבל ....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

גם תוכנית על רכב ישראלים לא יודעים לעשות???

אלי וחיים מתווכחים על דברים כל כך מטומטמים שאף אחד לא רוצה לשמוע , והטיולים הטיפשיים שלהם ממש מיותרים , אנשים באים לראות תוכנית על מוטוריקה ולא על טיולים בארץ.

ותחשבו על זה , באנגלית תוכניות רכב נשמעות פשוט נהדר , כשאומרים את כל המושגים בעברית הם נשמעים כמו דביליים!

תנסו להגיד את זה: תיבת ההילוכים בעלי יחסי העברה גבוהים , המתלים מאוד נוקשים , חומרי דיפון , וולו C שלושים , פורד ג'י טי 40 , גלגל הגה.

זה נשמע כזה טיפשי!

עכשיו תנסו להגיד את זה באנגלית ותראו איזה מעניין ונוח זה נשמע: Ford GT 40 , steering wheel , volvo C30 , Build quality וכו וכו'

תחשבו על זה...

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

בוא'נה, מי זה האוחיון הזה??? מדבר כמו ערס מצוי...

טוב שהוא לא אומר, "ב-300 אלף אתה מביא ב.מ.וו 330 פול אוטומט פול תוספות חלון בגג וג'נטים מגנזיום"

ביזיון. ואני מקווה שמפיק התכנית מסתובב פה..

172

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...