Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה של התוכנית זה הגישה של מי שעושה אותה.

עכשיו מצלמים גרסה אמאריקאית לטופ גיר והמפיק (של הסדרה הבריטית) כתב בבלוג שלו מה יעשה סדרה כזאת טובה.

והוא כתב דברים מאוד נכונים.

תוכנית בפורמט של טופ גיר קשה לעשות, בגלל שזאת לא תכונית עם טקסטים או סדרה זה בעיקר על המנחים ואיך הם עושים את מה שהם עושים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
"המומחים" אכן הגרועים מכולם- למה מכוניות הקופה עולות יותר- בגלל הפוזה משיב "המומחה" תוך שהוא מתעלם מהעובדה כי בדר"כ רק במכוניות הללו יש את פסגת ההיצע מבחינת הספק באותו הדגם ו/או איבזור נוסף- ראה ערך קופרה, S5 ועוד..

הצעה ראשונה תורידו את הטבח ותשימו משהי עם ציצים- כבר יהיה נסבל יותר.

עידן

לטבח הזה יש ציצים, חלק ממה שביקשת כבר קיים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדיוק הזכרת לי את הקטע עם חיים שקפץ לבריכה/אגם לא זוכר מה זה היה אבל זה היה מגעיל ביותר!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לדעתי התוכנית הזאת (האמת לדעת כולם) חיקוי עלוב לחלוטין של טופ גיר!

לדעתי יש כמה בעיות:

א) התוכנית ישראלית. לא יודע מה הסיבה, אבל כשערוץ ישראלי לוקח פורמט מצליח הוא פשוט הורס אותו.

ב) לטופ גיר יש את ג'רמי קלרקסון. הוא מבין גדול במכוניות והוא גם מצחיק שמביא פן "אחר לתוכנית"

חוץ מזה ריצ'רד מיי שהוא מנחה מצויין וגם יש בבעלותו כמה מכוניות ואחרון אבל לא חביב ג'יימס מיי שהוא פשוט

(מנסה למצוא ניסוח נכון) מוזר! לא מבחינה מוטורית (טוב גם) אבל מבחינה טלויזיונית בכללי.

שלושתם הם שילוב מנצח לתוכנית בגלל כמה קריטריונים.

לחלקם (זתומרת בלי ג'יימס) היו, יש ויהיו מכוניות על אז הם מביאים פן אישי לתוכנית.

חוץ מזה הם יכולים לצחוק על הערוץ (bbc2) בלי שההפקה תפטר אותם וזה דיי מקשר אתם לצופים ונותנים הזדמנות לצופים להזדהות איתם.

ג) המומחים. המומחים זה פשוט ביזיון.

כמו בתוכנית של אתמול (14.6) שהם דיברו על הקופה

הם התייחסו רק (ואני ידגיש) אך! ורק! על המראה החיצוני.

זה יותר מגניב? סבבי? וכל הדברים שהם אמרו.

הם התייחסו לזה שאתה קונה קופה במחיר גבוהה ומקבל שתי דלתות ולפעמים רק שני מושבים.

לא הייתה התייחסות להספק, לביצועים בקיצור לכלום!

יש עוד בעייה בתוכנית אבל היא לא בעייה של התוכנית.

הבעייה היא שכל עם ישראל רואה את התוכנית ומשווה אותה לטופ גיר.

כן זה אותו פורמט.

כן זה ממש אותו פורמט.

לא, זה פשוט לא אותו הדבר.

לסיכום:אם אתם רוצים לראות טופ גיר, תראו את טופ גיר! (שישי 18:60, אגו אפיק 26 ביס וערוץ 35 בהוט)

אלכס ריבקין.

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם
אתה מתבלבל, נהג המונית, זה חבר של יונית לוי מערוץ 2.

יאיר.

חבר של יונית הוא כאילו נהג מונית.

עד שעשו את התוכנית לא היה לו רשיון נהיגה בכלל.

"הבעל של מיקי" היה נהג מונית בזמן שהיא כבר הייתה שדרנית חדשות עם משכורת מוגזמת.

אייל

פורסם

זאת אבולוציה טלויזיונית משהו.

הראשון התפתח מאחד ללא רישיון לבעל מונית, השני בעל מונית התפתח לבעל תכנית מוטוריקה בידורית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מעניין מה דארווין היא אומר על זה :lol:

אחת הבעיות שלהם היא שהם לא ממש יודעים אפילו מי קהל היעד שלהם.

טופ גיר מיועדת לכל המשפחה וההתמקדות שם היא על ההומור.

מצד שני, השיקוץ שעשו כאן בארץ לא ממקוד לאוכלוסיה מסוימת וממש לא מתאים למזג הישראלי.

הם לא הבינו שאי אפשר לקחת את הפורמט ולא להתאים אותו לתרבות. במקום זה, מה שהם עשו זה לקחת כמה חלקים מהפורמט של טופ גיר והתאימו אותו לתקציב שלהם, וזה כולל העסקת אנשים לא מיומנים בשביל העבודה.

פורסם

רק לי מפריע העובדה שהתוכנית מתחילה באיחור באופן קבוע!? לא מספיק שחשפתי את עצמי לכמה דקות של הזוועה המוטורית, אני גם צריך לראות את ציפי "תפתחי כבר את העיינים את לא אסייתית!" שביט? זאת התוכנית השלישית שאני מנסה לראות ופשוט לא מצליח לסיים. כל הביקורות שנכתבו כאן, בצדק. אבל, מי שטוען שבישראל זאת הרמה שתוכנית מסוג זה יכולה לגרד, טועה ובגדול.

אפילו אם תקחו דמויות דומיננטיות ורציניות מכל מועדון רכב שיש בארץ כמנחים, תכתבו תסריט רציני, תקצו זמן מסויים לכל אייטם ולא תשכירו צלמים שעברו הכשרה ברשות הפלסטינאית, תקבלו תוכנית מעולה עם אנשים שלא יספיקו לשפוך את כל הידע שלהם ב45 דקות בלבד.

טופ גיר אולי מתמקדת בהומור ובידור אבל כמויות הידע השימושי שבא עם ההומור כבונוס לא מפסידה לשום מגזין רכב מיקצועי. לעומת זאת כבר נאמר פה שגם אוכלוסיה שלא לוקחת תרופות כנגד מחלת ההגה (בעיקר חברות ונשים) בכל זאת לא מתחברת לזוועה המוטורית ול"הומור" שבתוכנית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל פעם פותחים פה נושאיםעל המופע המוטרי ומשמיצים אותו (ודי בצדק)..אז אולי תעשו מה שאני עושה כבר הרבה זמן ותפסיקי לראות את זה.

פורסם
כל פעם פותחים פה נושאיםעל המופע המוטרי ומשמיצים אותו (ודי בצדק)..אז אולי תעשו מה שאני עושה כבר הרבה זמן ותפסיקי לראות את זה.

אבל כולנו יהודים טובים, ומחובתנו היא להתלונן על מה שיש, לא?!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כל הבעיתיות בתוכנית היא הניסיון להעתיק את טופגיר כמו שכולם אומרים זה פתטי ומציק. כי כל התוכנית אתה מרוכז בלחשוב בואנה זה מעותק מטופגיר... אפילו עונה שעברה היה להם לוח על מסך של התוצאות והם עכשיו עשו לוח שכותבים עליו עם טוש כמו בטופגיר.

הם חושבים שאם יעתיקו את הפרטים הקטנים אף אחד לא ישים לב וכולם יחשבו שזאת תוכנית מוטורית על רמה.

בואו תתחילו בזה שלעזוב את השטויות של הטיולים, קודם שתיהיה תוכנית מבוססת. אגב גם טופגיר לא עשו יותר מידי דברים שיוצאים ממכוניות לפני שהתוכנית היתה ממש פופלארית.

אז אלי אלדיס וחבריו לתוכנית כדאי לכם להתחיל לסקר ארועים מוטורים בארץ כי זה מה שבאמת מעניין.

תלמדו איך מסקרים רכב במקום להתפעל ממנו כל פעם ולהגיד איזה מהירות איזה אחיזה איזה איזה כאלו לאף רכב שהם בדקו אין חסרונות והוא הרכב המושלם - חבר'ה זה סיקור ברמה נמוכה אפילו לא נתנו נתונים על הרכב ומתי שנתנו הרבה מהם היו שגויים.

התוכנית אמורה לקדם את הספורט המוטורי בארץ וגרום לאנשים להכיר בו אבל עושה את ההפך היא גורמת להראות לספורט המוטורי בארץ כמו קשקוש אחד גדול (למרות שכנראה זה באמת משקף).

חוץ מזה שהתוכנית כל כך משעממת שאני מעדיף לא לראות אבל תמיד שיש משהו על רכב ואני חושב שזה גם נוגע אל רב האנשים פה בפורום אני פוחד לפספס אולי יהיה משהו מעניין וכל זה יהיה שווה אבל עד היום אכזבה גדולה!

S2000

פורסם

יש בעיה עם כל המתלוננים פה- אתם צופים בתוכנית ונותנים לה רייטינג.

אני לא מסוגל לראות את קרקס הטיפשות הזה. בא לי להקיא רק מההשפלה שהרכבים עוברים שם.

קיבינימט תנסו להיות מקוריים ואל תחקו תוכנית עם תקציב שיכול לממן את ישראל כולה (TOP-GEAR)

יש לי עוד הרבה מה לכתוב אבל זה פשוט לא שווה את זה. מגעיל.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אין מה לעשות, עד שלא יביאו אנשים שמבינים (אבל ממש מבינים) בנושא הרכב אין סיכוי שהתוכנית תעלה ברמה.

כל הזמן כאשר רני צופה בתוכניות מחו"ל אני רואה תמונות מדהימות של מכוניות ונוף יפה אבל כאשר רואים את התכנית הישראלית אפילו נוף לא רואים!

חבל,ממש חבל.

הדבר היחיד שמציק לי בטופגיר (וזה לא בגללו) כאשר הוא משודר בטלוויזיה בארץ זה התרגום הגרוע שלו (יש מצב ש'המומחים' עושים אותו).

פורסם

**אין צורך לצטט הודעה מעליך**

חוץ מקלארקסון, בטופ גיר אין אף אחד שבאמת עוסק בזה, הרי ג'יימס והמונד הם שניהם עיתונאים שבטעות נפלו על התוכנית בידור שהנושא שלה הוא מכוניות. מה שצריך זה להחליף את המנחים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עד שלא יביאו מנחים נורמאלים לתוכנית ויתנו להם את החופש להסתכל על המכונית איך שהם רוצים ולהגיד מה שהם רוצים התוכניות הזאת תמשיך להיות לא שווה צפיה.

זה כמו התוכנית "הילוך חמישי" באגו, חרא של תוכנית הם לא יודעים לסקר מכוניות כמו שצריך ונותנים לך פרטים אובייקטביים בלבד שלא עוזרים לך בכלום.

בהילוך חמישי כמו במופע המוטורי המנחים לא יודעים לעשות כלום והתוכנית משודרת בזמן קצר מדי ולא אומרת לך כלום.

"טופ גיר" היא תוכנית מושלמת מכיוון שהמנחים מספרים לך את כ-ל אבל כ-ל הדברים מאחורי המכונית, גם את הדברים הקטנים ביותר שמצחיקים אותך ובנוסף חופש הדיבור של המנחים הוא מה שעושה את התוכנית יפה.

לסיכום - למה לעזזאל הביאו טבח לתוכנית רכב? טוב שלא הביאו מוכר בשוק הכרמל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...