Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ותחשבו על זה , באנגלית תוכניות רכב נשמעות פשוט נהדר , כשאומרים את כל המושגים בעברית הם נשמעים כמו דביליים!

תנסו להגיד את זה: תיבת ההילוכים בעלי יחסי העברה גבוהים , המתלים מאוד נוקשים , חומרי דיפון , וולו C שלושים , פורד ג'י טי 40 , גלגל הגה.

זה נשמע כזה טיפשי!

עכשיו תנסו להגיד את זה באנגלית ותראו איזה מעניין ונוח זה נשמע: Ford GT 40 , steering wheel , volvo C30 , Build quality וכו וכו'

תחשבו על זה...

מה אתה רוצה להגיד בזה?

שאנחנו עם מפגר שצריך להתבולל?

זה שהאנגלית נשמעת לך יותר טוב, זאת בעיה פרטית שלך. אני מעדיף עברית על אנגלית, ואני לא מדבר אנגילית בשביל להיות COOL.

אם אתה חושב שזאת הבעיה של התכונית, אז לך יש בעיה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא שלא מפסיקים לשפוך עליה כאן טונות של מילים.

מבחינת ההפקה זה אומר: צופים בנו, מדברים עלינו - אנחנו על המפה.

ולמה זה בכלל שווה התייחסות? כי זה בטלביזיה? אז מה, גם אודטה. המופע היא תוכנית רדודה, חקיינית שאין בה שום נסיון להיות מקורי, יצירתי, תבוני או מקומי. במילה אחת: חלטורה. הדבר הכחול-לבן היחיד בה הוא השפה (טוב, זו כמעט עברית).

ומה הדבר הכי מבדר בה? התגובות כאן, בנוסח העיקר שיש "לנו" תוכנית "שלנו". זה לא שלנו, זה עלינו: לא התוכנית, הבדיחה.

פורסם

למה אני צריך כל הזמן לראות את החיוך הדבילי של האילדיס הזה במקום לראות את תא הנוסעים של ה-S5?

צוות המומחים זה פשוט בושה וחרפה(אוחיון:"יונדאי קופה זה רכב אחלה וסבבה"-אכן מומחיות),הייתי מחליף את כל הקאסט ומשאיר רק את און.

הפאדיחה התורנית של התוכנית לשבוע-אילדיס:"ה-S5 מאוד יקרה 750,000 ש"ח"-כשבמציאות זה יותר בכיוון של 530,000 ש"ח.

turboy

פורסם
למה אני צריך כל הזמן לראות את החיוך הדבילי של האילדיס הזה במקום

ועוד כל שניה הוא אומר "אההה" + "אחחחח" :?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא מספיק שאני שומע את אילדיס במרוצי F1, אני צריך גם לראות אותו ? ממש לא.

לפעמים מרוב השטויות שהוא מדבר כשדר (ממש "שדר") F1, אני מכבה את הקול. לא נורא, בקרוב RTL יהיה כמו שפת אם:-)

בועז קורפל לומד קצת ומשתפר (לאט) אבל אילדיס, זה מקרה אבוד.

Veni Vidi Vici

פורסם
נשבע לכם, ה"מומחה" הזה לא היה שורד פה שלוש הודעות בפורום.

ציטוט: " בשלוש מאות אלף אתה מביא את ה CLK" , "במאה אלף אפשר להביא את ה..."

באופן כללי אני מסכים איתך רוני, זה היה הפרק הכי גרוע בעונה.

להגיד "אפשר להביא" זה עוד נסבל. אבל להגיד "מכונית סבבי" כמו שהוא אמר על היונדאי קופה זה כבר לא שפה בכלל. מה זה המשפטים האלה? ולמה לעזאזל שורפים רבע שעה בתכנית רכב כדי ללכת למדוד את מפלס הכנרת ולהביא תמרים? מה זה קשור?

פורסם

עקב חוסר זמן אני לא מצליח לראות את התכנית (מקווה שעכשיו יתפנה קצת זמן) אבל מידי פעם אני רואה אותה דרך האינטרנט, אני לא מצליח להבין איך הם מחקים תוכניות ולא מצחיקים כמוהם :-?.

קחו לדוגמה את טופגיר-היא תוכנית מצחיקה וממש מראים שם מכוניות והם רואים שהם יודעים על מה הם מדברים.

פיפט גיר- לדעתי פחות מצחיקה אבל עדיין, תמונות יפהפיות וגם הם יודעים על מה הם מדברים.

המופע המוטורי- לא יודעים על מה הם מדברים, לא מצחיקים בכלל בקיצור אני מקווה לשיפור בעונה הבאה (ולא קשה להשתפר-הם במקום כל כך נמוך שמשם כל מקום הוא עליה).

פורסם

לא יפה לצחוק על בעלה של מיקי חיימוביץ.

לא סתם נתנו לו תוכנית טלויזיה בערוץ שאישתו משדרת בו.

יש לו הרבה ניסיון.

הוא היה נהג מונית עד לא מזמן.

בקשר לשף.

הוא באמת חולה הגה.

הוא בטוח מבין יותר מ"בעלה של"

מה אתם רוצה שמומחה יגיד על יודנאי יותר מסבבי?

אין משהו יותר טוב להגיע על יונדאי.

אבל ברצינות.

מדינה בלי מרוצי רכב,בלי שום תרבות רכב שהיא.

אולי 100 אנשים בכל המדינה היו על מסלול מרוצים אמיתי.

70% מהמכוניות שנמכרות בה הן מכוניות ליסינג שלא עוברות מבחני ריסוק.

90% מהדו"ג הם קטנועים.

איזה תוכנית רכב אתם רוצים שתהייה פה?

אייל

פורסם

טוב לכל חברי הפורום- נכון שהתכנית ממש גרועה מסריחה או כל ברכה אחרת שתרצו

אבל צריכים לזכור: זאת ישראל החאפרית, כלומר איך אתם רוצים להשוות אותנו לתוכנית כמו של אירופאים?

דבר שני- כל ההתחלות קשות. תנו להם צ'אנס אולי עוד כמה שנים הם ישתפרו ויהפכו את התכנית לטובה :idea:

יש חלום חדש...

פורסם
לא יפה לצחוק על בעלה של מיקי חיימוביץ.

לא סתם נתנו לו תוכנית טלויזיה בערוץ שאישתו משדרת בו.

יש לו הרבה ניסיון.

הוא היה נהג מונית עד לא מזמן.

אתה מתבלבל, נהג המונית, זה חבר של יונית לוי מערוץ 2.

בכל מקרה, היה אפשר למצוא אנשים הרבה יותר מתאימים, לא חסרים שמות.

לפי דעתי, הם פשוט לא מתאמצים בשביל לעשות את התוכנית איכותית. עם טיפה מחשבה וטיפה התאמצות, בלי בעיה הם היו כבר משפרים את התוכנית.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
מה אתה רוצה להגיד בזה?

שאנחנו עם מפגר שצריך להתבולל?

זה שהאנגלית נשמעת לך יותר טוב, זאת בעיה פרטית שלך. אני מעדיף עברית על אנגלית, ואני לא מדבר אנגילית בשביל להיות COOL.

אם אתה חושב שזאת הבעיה של התכונית, אז לך יש בעיה.

יאיר.

אני לא חושב שזאת הבעיה העיקרית , זה פשוט סתם מפריע לי...

תגיד לי אתה , אם אתה רואה המופע המוטורי מה אתה מצפה לראות??? בחינות לרכבים , מסלולים , ספורט מוטורי וכו' נכון???

אם מעניין אותך הדברים המטופשים שחיים ואילדיס רבים עליהם אז בבקשה , אם מעניין אותך לראות מסלולי טיול בארץ אז בבקשה , הבעיה שזה ל-א ק-ש-ו-ר !-!-! למי אכפת מהחרא הזה??? אם זה מעניין אותך אז תחשוב מה שאתה רוצה , מי אני שאני יגיד לך מה לעשות?

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם
אני לא חושב שזאת הבעיה העיקרית , זה פשוט סתם מפריע לי...

תגיד לי אתה , אם אתה רואה המופע המוטורי מה אתה מצפה לראות??? בחינות לרכבים , מסלולים , ספורט מוטורי וכו' נכון???

אם מעניין אותך הדברים המטופשים שחיים ואילדיס רבים עליהם אז בבקשה , אם מעניין אותך לראות מסלולי טיול בארץ אז בבקשה , הבעיה שזה ל-א ק-ש-ו-ר !-!-! למי אכפת מהחרא הזה??? אם זה מעניין אותך אז תחשוב מה שאתה רוצה , מי אני שאני יגיד לך מה לעשות?

לא מעניין אותי השטויות שהם עושים.

בגלל זה אני בכלל לא טורח לראות את התוכנית.

הבעיה שהצגת עם העברית פשוט לא קשורה, מה לעשות שאנו חיים בישראל ופה מדברים עברית??

תפרגן קצת לשפה שלך...

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

שמתם לב שלתוכנית באותה רמה [ראש בקיר] משקיעים עליה יותר כסף מצד הערוץ אבל על המופע המוטורי לא משקיעים?

מאוד מוזר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בקשר לטיולים- שיעשו בכיף למה לא, אבל לא לתפוס את 70% מהתוכנית עליהם.:evil:( ודחוף להפסיק את הוויכוחים רואים שזה לא אמיתי!!)

שיעשו רבע שעה עשר דקות לפני סוף התוכנית טיולים כרצונם.

המומחים צריכים לחזור למקום שממנו הם הגיעו, במקומם שיביאו מומחים אמיתיים ולא חסר כאלו.

והמבחנים - אני זוכר באחד הפרקים נראה לי עם המוסטנג קבריולט ,חיים נסע בה ואז כאילו ניסה לבדוק אותה ואז אמר "זה לא מעניין אף אחד מה הביצועים אז נמשיך.." WTF ?? בשביל זה באתי לראות את התוכנית !(לפחות אני לא יודע מה איתכם), ובכלל קצת להעלות את הרמה ,ולהוריד את הוויכוחים הסתמיים(!)והרמה תעלה פלאים.

תכל'ס אני רואה עד הקטע של הטיולים ,זה פשוט משעמם ואני נרדם .(לא שהשאר יותר טוב...)

ולמה הם לא מחליפים את האוטלנדר?(תחליפו, תגוונו ,זה יעשה רק טוב לתוכנית)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...