Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התקנתי היום ויסטה והשאלה שלי היא כזאת

יש לי דרייברים של כרטיס קול, לוח אם, כרטיס רשת וכו'

השאלה שלי האם הם יעבדו גם בויסטה? והאם כדאי להתקין אותם?

בתודה, אלעד

שבוע טוב.

פורסם

הכל עובד לי ברוך השם. הכרטיס מסך כבר מעודכן ומתקתק.

את ה-RAM אני משדרג מחר. גם הקול, גם האינטרנט והלוח אם עובדים,

אך לא בצורה מושלמת. אז השאלה שלי היא אם להתקין את הדרייברים הישנים או לא?

ואם לא, איך אני בודק איזה דרייברים מתאימים לכל דבר?

פורסם

רוב הסיכויים שלא.

יש בעיות ידועות של ויסטה עם חומרה של כרטיסי קול במיוחד.

אפילו כרטיסי קול שנתמכים ב 100 אחוז ומגיעים עם דייברים יעודיים לויסטה לא עובדים טוב.

לראיה - אצלי מחשב נייד של DELL וגם של TOSHIBA שמגיעים במקור עם ויסטה לא מאפשרים הקלטה חייה של קול (מאתרי אינטרנט למשל)

ב XP זה עובד מצויין

פורסם

הבעיה שלי היא לא כזו, הבעיה שלי שהווליום לא מתואם עם המחשב.

כאשר אני מגביה ואפילו רק בעוצמה אחת לפני שהיא מושתקת, שומעים חזק מאוד.

כאשר אני מגביה בעוד כ2 עוצמות לא שומעים כלום, וככול שאני מגביה יותר לכיוון המקסימום שומעים קצת.

מה עושים?

פורסם
לפני שמתקינים ויסטה,אם בכלל עושים את הטעות הזאת.

בודקים אם יש דרייברים,אפילו ל GFORCE אין דרייברים

:shock:

למה אין? באתר הרשמי של NVIDIA בחלק של הורדת הדרייברים, אתה בוחר לך מערכת הפעלה, יש שם מגוון מערכות הפעלה ואפילו לינוקס בכמה גירסאות.

דרייברים לויסטה תמיד יש ויהיה רק יותר ויותר ומעודכנים בתדירות גבוהה מאוד, אין בכלל בעיה לויסטה, בניידים הבעיה היא לאקספי בדרך כלל.

עצה שלי היא, תוריד תוכנה או שאם אתה יודע איזו דגם של לוח אם יש לך, תכנס לאתר החברה, יש להם שם תמיד הורדת דרייברים לכל מערכת משלה.

תנסה להוריד את הדרייברים הכי עדכניים, לפעמים דרייברים חדשים מאוד, נחשבים כבטא, לכן אם יש אפשרות, להוריד גירסא אחת לפניי, מוגמרת למשל.

כמו כן, דרייברים לויסטה ודרייבירם לאקספי, יכולים להיות שונים בפוקנציות שלהם, או בכיוונון, זאת אומרת בכרטיסי קול, לויסטה בדרך כלל הממשק יהיה יותר נרחב וגראפי מאשר לאקספי.

זה משתנה בדרך כלל בין מערכות שונות.

פורסם

ל GEFORCE יש דרייברים - על הניר.

בפועל - הם לא עובדים כמו שצריך עם הרבה משחקים. NVIDIA מודעים לזה.

מודעים לזה למעלה משנה

הרבה לא יוצא מהמודעות שלהם בינתיים.

פורסם

בזמנו שביצעתי את הטעות והתקנתי ויסטה, כל הדרייברים נמשכו מה-windows update ולא מאתרי היצרנים (גם לי יש לוח אם של GIGABYTE).

פורסם
ל GEFORCE יש דרייברים - על הניר.

בפועל - הם לא עובדים כמו שצריך עם הרבה משחקים. NVIDIA מודעים לזה.

מודעים לזה למעלה משנה

הרבה לא יוצא מהמודעות שלהם בינתיים.

תאמת, לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, אבל הייתה לי ויסטה, נורמאלית עם SP1 ודווקא בשתי מחשבים שלי ושל ההורים, הורדתי דרייברים לכרטיס 8800GT ולכרטיס מובנה על הלוח מתוצרת צי'פ סט של ATI, שניהם עבדו מעולה, ללא שום בעיות בכל המשחקים שקיימים כיום. נכון, אולי בהתחלה וברמה הכללית מבחינת יציבות של 100 אחוז, אולי יש כרטיס פה ושם שלא כל כך הולך להם עם ויסטה, אבל ברוב מוחלט כמעט, הדרייברים תקינים וטובים לשימוש.

הם עובדים, במערכת הפעלה נורמאלית ותקינה. :wink:

romer-

זה נכון, אבל ללוחות אם ישנים, ללוחות חדשים יחסית תמיד כדאי מאתר היצרן, מכיוון שלא תמיד מעדכנים אצלם במייקרוסופט.

פורסם

אתה שמת לב שהכתבות והמאמרים שהבאת זה לפניי שנה וחצי והשאר לפניי כשנה וקצת ?

אז עוד לא היה כלל את חבילת השירות SP1 שכידוע, תורמת הרבה מאוד לויסטה ולביצועים שלה, עם יציאת חבילת ה- SP1 הביצועים במשחקים עלו בצורה ניכרת מאוד, בעשרות אחוזים אפילו בחלקם, שיב לב גם שאין שום כתבה בזמן האחרון על בעיות אלו כלל.

כמו כן, הדרייברים שהיו לפניי שנה וחצי, הוחלפו כבר כ 8 פעמים ושונו ושודרגו בהתאם, מה שהכרת לפניי כשנה וחצי זה לא מה שנכון להיום.

כמו כן, ברחבי הרשת, עם יצאית גירסאת הבטא והרשמית של חבילת ה- SP1, עשרות כתבות ותגובות חיוביות מאנשים על שיפור ניכר בביצועים.

לאחר שנה וחצי, עם חבילת ה- SP1 ועם דרייברים מעודכנים נכון לשנת 2008 חודש שישי, הכל מצויין.

נכון, עידין המערכות אשר סובלות טיפה בויסטה זה מערכות עם 2 או 3 כרטיסי מסך וכו', שלהם יש קצת בעיה, אבל חוץ מזה כלום.

אני לא יוצא מתוך נקודת פגיעה או העלבה או משהו כזה חס וחלילה, אבל לצערי אתה קצת לא מעודכן.

• תוכן חדש...