Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עומר ג. - סוכן מכירות עם חשיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידיעות אחרונות, במוסף ממון, יש כתבה על המכוניות החדשות שאמורות לעלות על הכביש בשנת הדגם 2009.

בין היתר הכתב מתייחס לסוכני הרכב והתייחסותם לדגמים חדשים שיגיעו או אמורים להגיע בקרוב.

הייתה פעם תופעה, שעדיין קיימת חלקית, שמנסים להסתיר הגעת דגם חדש.

עומר נחשף בכתבה זו כאחד מאלו שלא מסתיר.

אודי עציון, ידיעות אחרונות, מוסף ממון,

13/6/2008

[הכתבה המצורפת הוסרה משום שפירסומה מהווה הפרה של זכויות יוצרים]

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עומר אמר בדיוק את מה שאמרו לו להגיד.

הוא אמר שבעוד 9 חודשים צריך להגיע דגם חדש.

מכאו נובע, שלא בהכרח יגיע במועד הזה.

יכול גם להיות שהדגם החדש לא יגיע ברבעון הראשון ואז יצא שהדגם החדש יגיע בעוד שנה.

אני יכול לומר לך שבעוד שנתיים, שלוש, חמש, יצא גם דגם חדש לוולוו, לאאודי לסקודה וכו'.

אם מישהו מוכן לחכות 9 חודשים שאולי אז יגיע דגם חדש, אז בעוד 9 חודשים הוא יתלבט על עוד דגם חדש שאוטוטו יגיע לאחר מכן (עוד 9 חודשים נוספים או חצי שנה או שנה).

בעצם מה שעומר אמר, זה אם אתה רוצה לחכות 9 חודשים ולראות מה היה - תחכה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נו טוף.

כתב הרכב עדיין חי בימי הביניים, ימים שבהם המידע על החלפת דגם היה ידוע לבודדים בלבד או לקוראים אדוקים של מגזיני רכב.

העולם השתנה, האינטרנט הפך את המידע לזמין לכל, היום גם גב' כהן מחדרה יודעת להריץ חיפוש בגוגל כדי לדלות מידע.

בתנאים האלה איש מכירות לא יעז לשקר, הסיכון שהשקר יחשף עולה בהרבה על הסיכוי להצלחתו.

זו הסיבה שבאף סוכנות מכירות לא יספרו לך סיפורי ילדים, כי גם ילדים יעלו על הבלוף.

פורסם

כל הכבוד לעומר- נציג מכירות אמין.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כל הכבוד לעומר- נציג מכירות אמין.

תודה.

כנות= מקצועיות.

לדעתי בכל תחום!

נ.ב: לא אמרתי מה שאמרו לי להגיד- אמרתי מה שאני יודע..

אני גם דיי זוכר שהיה אצלי בחור ששאל על גולף MK6 , בדקתי מול הנהלת המוצר והתשובה שקיבלתי הועברה הלאה..

נ.ב: לא 9 חודשים.. אולי גם לפני.. אין תאריך מדויק.

אשמח לדעת היכן הכתבה התפרסמה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מגזין ממון בידיעות של היום (שישי). אזכור תגובות הסוכנים בתיבה נפרדת בכתבה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

האם מישהו יודע:

יביאו את ה- TSI עם 170 הפעם? (זה לעומר)

יהיה בכלל TSI? (אולי גם זה)

האם הג'טה וה- GTI ישתנו? (אבל זה כבר מופנה לכולם)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

העולם השתנה, האינטרנט הפך את המידע לזמין לכל, היום גם גב' כהן מחדרה יודעת להריץ חיפוש בגוגל כדי לדלות מידע.

בתנאים האלה איש מכירות לא יעז לשקר, הסיכון שהשקר יחשף עולה בהרבה על הסיכוי להצלחתו.

זו הסיבה שבאף סוכנות מכירות לא יספרו לך סיפורי ילדים, כי גם ילדים יעלו על הבלוף.

מצטער לאכזב אותך.. אבל לפני כחצי שנה-8חודש, בסוכנות של סובארו "שכחו" לציין בפני אמא שלי את העובדה שהפורסטר מוחלף עוד מספר חודשים ספורים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
האם מישהו יודע:

יביאו את ה- TSI עם 170 הפעם? (זה לעומר)

יהיה בכלל TSI? (אולי גם זה)

האם הג'טה וה- GTI ישתנו? (אבל זה כבר מופנה לכולם)

עומד מאחוריך בכל הקושיות וגם סקרן לדעת!

(יש לי הרגשה ששנינו נעשה טרייד אין עם ה-TSI שלנו אם אדון עומר יגיד בוודאות שעומדים להביא את גרסת ה-170 סוסים, אה אייל? :lol:).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מצטער לאכזב אותך.. אבל לפני כחצי שנה-8חודש, בסוכנות של סובארו "שכחו" לציין בפני אמא שלי את העובדה שהפורסטר מוחלף עוד מספר חודשים ספורים.

ומה יצא להם מזה?

אני בטוח שאתה ידעת על ההחלפה הצפויה ושהסתרת המידע לא הוסיפה להם נקודות זכות.

למען הסר ספק, לטעמי יש הבדל בין לא לספר באופן יזום ללקוח על החלפה הצפויה לבין לענות ללקוח ששואל שאלה ישירה בעניין שאני "לא יודע".

פורסם

מה יוצא למוסך שדופק את הלקוחות שלו?

מה יוצא בכלל לעסקים שדופקים את הלקוחות שלהם?

זה מה שכנראה יצא לסובארו במקרה הזה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
עומד מאחוריך בכל הקושיות וגם סקרן לדעת!

(יש לי הרגשה ששנינו נעשה טרייד אין עם ה-TSI שלנו אם אדון עומר יגיד בוודאות שעומדים להביא את גרסת ה-170 סוסים, אה אייל? :lol:).

אין ספק. אבל יתכן שהיא תהווה תחרות חזקה מידי לדגמי 2.0 ואפילו ה- GTI שלהם (אם תתומחר נכון).

אני רואה ששרדת בשלום את בית אורן? :wink: נסעת שם עם הגיר על S?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ומה יצא להם מזה?

אני בטוח שאתה ידעת על ההחלפה הצפויה ושהסתרת המידע לא הוסיפה להם נקודות זכות.

למען הסר ספק, לטעמי יש הבדל בין לא לספר באופן יזום ללקוח על החלפה הצפויה לבין לענות ללקוח ששואל שאלה ישירה בעניין שאני "לא יודע".

במקרה שלנו, לא יצא להם כלום.

במקרים אחרים, של אנשים שלא עשו בדיקה ו/או לא מעורים בעולם הרכב הגלובלי, הם הצליחו למכור עוד יחידה במחיר "מחירון" לפני שהם נאלצו להוריד בכאסח את המחיר כדי למכור את הסטוק כי הדגם החדש הגיע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...