Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עומר ג. - סוכן מכירות עם חשיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמונות גם אני יודע לחפש ;)

הכוונה שלי היתה לגבי האמרה שלך בקשר לחיסכון בעלויות הייצור, אשמח לדעת למה התכוונת.

עיתונות הרכב מספרת שפולקסווגן מקדימה את השקת גולף VI מאחר והגולף V לא רווחית מספיק, עקב עלות יצור גבוהה מידי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דור29- ניתן להעביר את אותו המסר ממש ללא צורך לרדת לרמה נמוכה.

נסה לנסח זאת שנית כדי שגם "**לא רלבנטי**" שכמונו יוכלו להבין.

אגב אורחא- נראה לי שעיבוד המחשב הזה יהיה ממש קרוב למציאות ע"פ תלומי הריגול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה שיש דגם חדש,

זה לא תמיד אומר שזה יותר טוב

לדוגמא במקרה, של הגולף דור 6, הם משנים כל מיני

דברים ברכב, כדי לחסוך עלויות יצור.

לכן צריך לקחת הכל בערבון מוגבל

מי שנמצא כל הזמן במרוץ, לקנות תמיד את

הדגם החדש, בשביל להרשים את השכנים,

הוא לא בהכרח חכם.

לדוגמה הקורולה האחרונה, יש לקוחות וותיקים של טויוטה,

שקנו אותה, והם עדיין לא מבינים שהם עשו טעות.

אתה צודק בעניין עלויות היצור של הגולף דור 5 אך טועה במסקנה כי הדור ה6 יהיה זול יותר מבחינת איכות הרכיבים ו/או המחיר.

לפעמים תכנון לקוי או לא מושלם של מערך יצור (או תוספות/שינויים שמתווספים אחרי תכנון קו היצור) גורמים למצב בו הרווח על המוצר הינו נמוך יותר מהמתוכנן ולכן יש לחזור לשולחן השירטוט ובמקרה הזה תוכנת השרטוט ולתכנן את תהליך היצור באופן אופטימלי, לפי הבנתי זה המקרה עם הגולף ולכן לדעתי הדור ה 6 יעמוד במבחן האיכות ויחד עם זאת בצפי הרווח של הקונצרן.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

שבוע טוב

אמנם לכותרת שנתתי לת'רד היית משמעות כפולה, אך הכוונה העיקרית שלי במקרה זה הייתה לחשיפה שלו מעל-גבי העיתון.

למנהלי הפורום - לא הייתה כאן שום בעיית זכויות יוצרים, יש לי את אישורו המפורש של הכתב אודי עציון לסרוק את כל כתבותיו לכל פורום שאני רוצה.

באם תאשרו, אעלה את הכתבה שנית לטובת החברים שלא קראו אותה.

שמוליק

פורסם

שמוליק, זכויות היוצרים על הכתבה אינן שייכות לכתב אודי עציון.

זכויות היוצרים על הכתבה שייכות לעיתון "ידיעות אחרונות" אשר שילם לאודי עציון עבור הכנת הכתבה ועבור הזכות לפרסם אותה אצלו.

על מנת שבאמת תוכל לפרסמה ללא סכנת תביעה, עליך להיות בעל אישור בכתב מבעל זכויות היוצרים על הכתבה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שמוליק, זכויות היוצרים על הכתבה אינן שייכות לכתב אודי עציון.

זכויות היוצרים על הכתבה שייכות לעיתון "ידיעות אחרונות" אשר שילם לאודי עציון עבור הכנת הכתבה ועבור הזכות לפרסם אותה אצלו.

על מנת שבאמת תוכל לפרסמה ללא סכנת תביעה, עליך להיות בעל אישור בכתב מבעל זכויות היוצרים על הכתבה.

תודה על ההארה, אבדוק זאת.

פורסם
אתה צודק בעניין עלויות היצור של הגולף דור 5 אך טועה במסקנה כי הדור ה6 יהיה זול יותר מבחינת איכות הרכיבים ו/או המחיר.

לפעמים תכנון לקוי או לא מושלם של מערך יצור (או תוספות/שינויים שמתווספים אחרי תכנון קו היצור) גורמים למצב בו הרווח על המוצר הינו נמוך יותר מהמתוכנן ולכן יש לחזור לשולחן השירטוט ובמקרה הזה תוכנת השרטוט ולתכנן את תהליך היצור באופן אופטימלי, לפי הבנתי זה המקרה עם הגולף ולכן לדעתי הדור ה 6 יעמוד במבחן האיכות ויחד עם זאת בצפי הרווח של הקונצרן.

המידע שלי שונה - פולקסווגן אכן מעוניינים לחסכון בעלויות ולכן ככל הנראה השלדה וחלקים נרחבים מהמרכב יישארו אותו הדבר (למשל הגג וקו החלונות). יהיו פחות מנועים ואיכות תא הנוסעים כנראה לא תעלה ואולי אף תרד במקצת. אבל נחכה ונראה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...