Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עומר ג. - סוכן מכירות עם חשיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לכתוב מה עוד היה בכתבה?

לדוגמא מה היה כתוב בנוגע למאזדה 3 החדשה שטוענים שתצא בשנת 2009 ועוד?

מישהו יכול לכתוב בכלליות בבקשה?

תודה מראש!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

dorki, אני מניח שיש לא מעט אנשים שפשוט מאמינים לסוכן ולא רצים לאמת נתונים ברשת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
מישהו יכול לכתוב מה עוד היה בכתבה?

לדוגמא מה היה כתוב בנוגע למאזדה 3 החדשה שטוענים שתצא בשנת 2009 ועוד?

מישהו יכול לכתוב בכלליות בבקשה?

תודה מראש!

אם אתה יודע שהמאזדה 3 הולכת לצאת בשנת 2009 (הרי אפילו החברה עצמה טוענת כך, ואפילו ישנם תמונות ריגול באינטרנט), מה כל כך מה איש המכירות ניסה להסתיר?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

במקרים אחרים, של אנשים שלא עשו בדיקה ו/או לא מעורים בעולם הרכב הגלובלי, הם הצליחו למכור עוד יחידה במחיר "מחירון" לפני שהם נאלצו להוריד בכאסח את המחיר כדי למכור את הסטוק כי הדגם החדש הגיע.

סבבה, אז הרוויחו עוד כמה אלפי שקלים ו"על הדרך" זכו בלקוח ממורמר שמרגיש שרימו אותו.

העניין הוא שאת ההפסד שיגרום להם אותו הלקוח אי אפשר למדוד.

אגב, שים לב לעוד תוצאת לוואי, גם לקוח שלא רכש את הרכב (כמוך), לא מספר בשיבחם ויוצר להם דימוי של חברה עם יושרה בעייתית משהו.

אילו אני הייתי מנהל אולם התצוגה, אז הייתי מפטר במקום את איש מכירות שסרח ולו רק כדי להעביר מסר ברור לסוכנים שזו התנהגות בלתי מקובלת בעליל.

פורסם
סבבה, אז הרוויחו עוד כמה אלפי שקלים ו"על הדרך" זכו בלקוח ממורמר שמרגיש שרימו אותו.

העניין הוא שאת ההפסד שיגרום להם אותו הלקוח אי אפשר למדוד.

אגב, שים לב לעוד תוצאת לוואי, גם לקוח שלא רכש את הרכב (כמוך), לא מספר בשיבחם ויוצר להם דימוי של חברה עם יושרה בעייתית משהו.

אילו אני הייתי מנהל אולם התצוגה, אז הייתי מפטר במקום את איש מכירות שסרח ולו רק כדי להעביר מסר ברור לסוכנים שזו התנהגות בלתי מקובלת בעליל.

אתה שוכח נקודה חשובה, 90% מעם ישראל בכלל לא יהיה מודע שהם קנו דגם בסוף חייו כך שהם בטח לא יהיו ממורמרים או מאוכזבים.

אני אגיד לך יותר מזה. מי שקונה רכב חדש ומשקיע נגיד כ- 100K ש"ח ולא עושה חקר שוק בסיסי על מנת להגיע מוכן לרכישה השניה בחשיבותה מבחינת ההשקעה הכספית בחייו של הישראלי, שלא יבוא בתלונות אם סוכן המכירות לא אמר לו שבקרוב מגיע דגם חדש.

מי שסומך על סוכן מכירות בעיניים עצומות ולוקח כל מילה שהוא אומר כקדושה, עושה טעות. סוכני מכירות תפקידם למכור ומעטים אנשי המכירות שמבינים שמכירה איכותית כדי שלקוח יהיה מרוצה היא הפעולה שתביא את אותו לקוח חזרה בעוד שנתיים שלוש. תפקיד של סוכן מכירות הוא בד"כ תפקיד ביניים בדרך למשהו בכיר יותר ורוב אנשי המכירות לא חושבים לטווח הרחוק. דוגמא לזה ניתן למצוא בחברות הלווין/ כבלים ובחברות הסלולר, שם רואים את המכירה מול העיניים ושום דבר יותר מזה...זאת אחת הסיבות שאני לא עובד כבר בחברה כזו בתפקיד מכירות.

עוד משהו חשוב. כשעבדתי בתחום הסלולר במכירות, 80% מהאנשים שעבדו איתי לא היו מקצוענים בתחום ולא אהבו את התחום כמו שהייתי מצפה. משום מה אני נוטה להאמין שהמצב לא שונה בהרבה בתחום מכירות הרכב, למרות שבתחום המכירות ברכב אנשים מחזיקים יותר זמן בתפקיד ולכן המקצועיות שלהם תעלה.

אני בטוח שלקוח שנכנס לאולם של צ'מפיון בבני ברק ומקבל שירות מעומר, מקבל שירות מקצועי וטוב כי הוא אוהב את התחום ומחובר לתחום ברמה יום יומית ואני שמח שזה בא לידי ביטוי בכתבה של אודי עציון. אם כבר לקנות משהו יקר ומשמעותי...אז רק ממקצוען.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אין ספק. אבל יתכן שהיא תהווה תחרות חזקה מידי לדגמי 2.0 ואפילו ה- GTI שלהם (אם תתומחר נכון).

אני רואה ששרדת בשלום את בית אורן? :wink: נסעת שם עם הגיר על S?

אייל, לפי דעתי ההשוואה לדגמי ה-2.0 ליטר (פרט ל-GTI כמובן) היא בין כה לא כל כך רלוונטית, מהירות של אפס למאה הנושקת ל-10 שניות (באופטימיות רבה), מנוע לא מוגדש, מתלים וכיול לא ספורטיבי כלל - לא הם שיאיימו על ה-TSI עם ה-170 כ"ס. ההשוואה (כן ואני מעיז) היא ישירות מול ה-GTI ומקבילות לה (ליאון למשל בגרסה מקבילה).

אל תשכח, לא בכדי היא נקראת GT.

לגבי בית אורן - ביום השבתון של שבועות נסעתי עם חברתי לשם במיוחד. עקב החום הכבד שהיה באותו יום, היא חטפה בחילה, כל עיקול וסיבוב שם היה לה גיהנום ככה שנאלצתי לנסוע כמו סבאל'ה כי רחמתי על הילדה.

יאמר לזכות הכביש הנדיר הזה והנוף המדהים (!) שהפניות בו והעיקולים די מפתיעים וכאשר אתה נוסע שם, צריך לשים לב שבעתיים על רכבים חולפים ע"מ שלא תתקרב אליהם יותר מדי בפניות.

אין גם כל כך לאן לברוח כי ברוב הקטעים הכביש ללא שוליים.

יש שם המון נק' (על דרך עפר בצד) שאפשר לעצור ולצלם נופים מרהיבים (צלמתי קצת, אם יהיה לי כוח להעלות את התמונות - אעלה).

אגב, לא ידעתי שעל הדרך יש שם איזה בית ספא שתקוע באמצע שומקום.

מקווה שבפעם הבאה שאהיה שם זה יהיה לבד ככה שאוכל באמת למצות ולהנות מהדרך של הכביש הזה (בפעם הבאה הגיר יהיה במצב S כי הפעם לא היה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אתה שוכח נקודה חשובה, 90% מעם ישראל בכלל לא יהיה מודע שהם קנו דגם בסוף חייו כך שהם בטח לא יהיו ממורמרים או מאוכזבים.

בהתחלה הם לא יתמרמרו, כשהם יראו את הדגמים החדשים על הכביש (והם יראו - ועוד איך יראו), אז יבוא הכעס ותגיע גם תחושת הפראייריות.

מי שסומך על סוכן מכירות בעיניים עצומות ולוקח כל מילה שהוא אומר כקדושה, עושה טעות. סוכני מכירות תפקידם למכור ומעטים אנשי המכירות שמבינים שמכירה איכותית כדי שלקוח יהיה מרוצה היא הפעולה שתביא את אותו לקוח חזרה בעוד שנתיים שלוש. תפקיד של סוכן מכירות הוא בד"כ תפקיד ביניים בדרך למשהו בכיר יותר ורוב אנשי המכירות לא חושבים לטווח הרחוק.

מהסיבה הזו כתבתי מה אני הייתי עושה אילו הייתי מנהל אולם התצוגה. ברור לי שאיש המכירות רואה את הדברים מכיוון קצת שונה (הפרמיה מדברת חזק)...

12345

פורסם

זה שיש דגם חדש,

זה לא תמיד אומר שזה יותר טוב

לדוגמא במקרה, של הגולף דור 6, הם משנים כל מיני

דברים ברכב, כדי לחסוך עלויות יצור.

לכן צריך לקחת הכל בערבון מוגבל

מי שנמצא כל הזמן במרוץ, לקנות תמיד את

הדגם החדש, בשביל להרשים את השכנים,

הוא לא בהכרח חכם.

לדוגמה הקורולה האחרונה, יש לקוחות וותיקים של טויוטה,

שקנו אותה, והם עדיין לא מבינים שהם עשו טעות.

פורסם
זה שיש דגם חדש,

זה לא תמיד אומר שזה יותר טוב

לדוגמא במקרה, של הגולף דור 6, הם משנים כל מיני

דברים ברכב, כדי לחסוך עלויות יצור.

לכן צריך לקחת הכל בערבון מוגבל

בא לך לפרט במה דברים אמורים בדיוק? (לגבי הגולף)

פורסם

תמונות גם אני יודע לחפש ;)

הכוונה שלי היתה לגבי האמרה שלך בקשר לחיסכון בעלויות הייצור, אשמח לדעת למה התכוונת.

פורסם
תמונות של הגולף החדשה

אתם **נמחקה מילת תואר מחמיאה**?!?! אלה לא תמונות אמיתיות אלא עיבוד מחשב ספקולתיבי.

שים לב: בפעם הבאה שתתבטא כך, תרגיש חופשי לסמן לעצמך נקודה.

• תוכן חדש...