Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך מורשה לרובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמו בכותרת אני מאוניין למצוא מוסך מורשה לרובר שמתעסק עם חלקים מקוריים, במחירים אטרקטיביים, וזמן המנתה קצר לחלקי חילוף.

פורסם

מוסך ש.ח לוי באזור תעשיה בפ"ת

רחוב בזל 2 , מוסך מקצועי ושרות אדיב

אני מטפל שם ברוברים שלי כבר שנים ויש לי

רק מילים טובות להגיד עליהם.

Peugeot 208GTI

פורסם

אין חיה כזאת, כי יש מעט מכוניות רובר וביחוד בדרום ואף מוסך שפוי לא יחזיק שפע חלפים במלאי כי אולי מישהוא יזדקק למשהוא מתישהוא וכן מחירי תיקון וטיפול ברובר אינם זולים וביחוד במוסך מורשה יבואן.

יש מוסך מורשה רובר (למרות שכבר אין יצור ויבוא רובר) טוב ומקצועי באשקלון, האם זה יתאים לך?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מוסך מורשה רובר עם חלפים מקוריים, מחירים אטרקטיבים וזמן המתנה קצר אני לא מכיר,

אבל מוסך מורשה רובר עם חלפים של הונדה, מחירים מופקעים וזמן המתנה בלתי משוער יש בשפע.

פורסם

יש את" דרך השטח " שברחוב יגאל אלון 82 ת"א מיתמכה בלנד רובר ו ברובר אני מטפל שם ברובר שלי, אחלה עבודה הם עושים שם.

אבל גם "אחלה" של מחיר.

ROVER 600 TI

פורסם

מצטרף להמלצה של רפי על מוסך דרור באשקלון היו בעבר מורשי רובר והיום מורשי למדרובר וסובארו

רונן מנהל המוסך ובנו של הבעלים מכונאי בחסד והכי חשוב בן אדם.

אני למוסך דרך השטח/ בנצי לשעבר לא אכנס גם אם זה המוסך היחיד שיש בעולם

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

הטרגדיה של רובר , רכב יתום ללא הורים ביולוגים ועם הורים מאמצים מתחלפים לסירוגין וכיום גם מאמצים איין ! , מסלול הפתלתל בחיי פירמה זו הוא מסלול מכשולים ומסלול יסורים לה ולכל בעלי מכוניות רובר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...