Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iphone דור 3 יצא הרגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם בדור הקודם המכירה היתה אמורה להתבצע דרך ספקית סלולר, בפועל תוך חודש מיציאת המכשיר יכולת לקנות אותו כמעט בכל מקום בעולם בגירסא פרוצה,בין אם דרך חנויות לא מורשות או אנשים פרטיים.

את הדור הראשון ניתן היה לקנות דרך אפל עצמה ללא חוזה של חברה סלולרית,מה שלא יהיה אפשרי עם הדור החדש.

LotusElise לגבי אירופה זה נחמד שהמכשיר חינם אבל שוב מדובר בהתחייבות לשנתיים ב 88$ לחודש עבור הספק.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את הדור הראשון ניתן היה לקנות דרך אפל עצמה ללא חוזה של חברה סלולרית,מה שלא יהיה אפשרי עם הדור החדש.

LotusElise לגבי אירופה זה נחמד שהמכשיר חינם אבל שוב מדובר בהתחייבות לשנתיים ב 88$ לחודש עבור הספק.

עד כמה שידוע לי,האייפון הראשון נמכר רשמית רק בחוזה עם AT&T,וגם אם קנית אותו באפל עצמה זה היה עם חוזה.

זו הסיבה שאת האייפון הראשון לא יכולת לקנות בחנות של אפל מחוץ לארה"ב.

פה בהונג קונג למשל לא יכולת לקנות את האייפון בחנויות של אפל או ברשתות הרשמיות,פשוט כי הוא מכשיר לא חוקי, והדור הראשון עבד רק עם AT&T או לחילופין המכשיר היה פרוץ.

דווקא המכשיר החדש לפי מה ששמעתי פה הולך להיות פתוח לכל הרשתות (כנראה נפל לאפל האסימון של פוטנציאל המכירות שהם עקרונית הפסידו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקשר לחוזה - היית צריך לחתום על נייר שאתה הולך להשתמש בAT&T בתור הספקית שלך וקיבלת סים לפני אקטיבציה של AT&T (זה מניסיון עם הראשון)

נחכה ונראה מה יהיה עם החדש.

בקשר לנעילה - בארה"ב זה היה רק AT&T , בגרמניה לדוגמא זה היה VODAPHONE למיטב זכרוני.

עידן , לגבי הבלקברי , בניגוד למצב עם הדור הראשון של הפלאפון - עם חבילת 2.0 באה גם חבילה אירגונית שלמה שתומכת בכל הסינכרונים שהבלקברי יודע לעשות (והאייפון ממש לא יודע , שוב עד יציאת 2.0 , זה יהיה תקף גם לאייפונים השנים).

אחד מהיעדים של APPLE בדור הזה של הפלאפון הוא להיכנס לשוק הETRERPRISE בצורה רצינית.

קח בחשבון שכמו כן יוצאת חבילת IWORKS רשמית שתיתן גם תמיכה מלאה בכל עניין עריכת הקבצים (אהם אופיס) , ולכן אני דווקא כן צופה תחרות בתחום הזה.

אלו בדיוק 2 הפיצ'רים שביגללם משתמשי בלקברי נשארו איתו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עד כמה שידוע לי,האייפון הראשון נמכר רשמית רק בחוזה עם AT&T,וגם אם קנית אותו באפל עצמה זה היה עם חוזה.

זו הסיבה שאת האייפון הראשון לא יכולת לקנות בחנות של אפל מחוץ לארה"ב.

פה בהונג קונג למשל לא יכולת לקנות את האייפון בחנויות של אפל או ברשתות הרשמיות,פשוט כי הוא מכשיר לא חוקי, והדור הראשון עבד רק עם AT&T או לחילופין המכשיר היה פרוץ.

דווקא המכשיר החדש לפי מה ששמעתי פה הולך להיות פתוח לכל הרשתות (כנראה נפל לאפל האסימון של פוטנציאל המכירות שהם עקרונית הפסידו).

חברים לעבודה שנסעו לארה"ב קנו את המכשיר מאפל בתור מתנה וללא התחייבות ואח"כ פרצו אותו בארץ.

פורסם

אלו בדיוק 2 הפיצ'רים שביגללם משתמשי בלקברי נשארו איתו.

ליביו

פיצ'ר חשוב נוסף היה היעדר מקשים, לאנשים פשוט לא נוח לכתוב אי מייל עם מסך מגע,הם מעדיפים את השיטה הישנה והטובה של כתיבה עם מקשים ולא אייקונים של אותיות (ואני כבר לא מדבר על מכשירים שבהם יש מקלדת מובנת וזה אומנם משפיע לרעה על המשקל אבל נותן נוחות אופטימלית לכתיבת מסמכים).

אני אישית משתמש ב-HTC עם מקלדת,ובקטע של כתיבת מסמכים אני לא מחליף אותו באף מכשיר,כולל בלקברי, כי אם יש לך צורך אמיתי בתגובה בזמן אמת למיילים או כתיבת מסמכים ושליחה מיידית כשאתה מחוץ למשרד פשוט אין למקלדת תחליף,לכן אני גם לא מאמין שהאייפון יהפוך ל"תחליף בלקברי".

בשורה התחתונה, לאייפון יש שוק מעולה,כי הוא מכשיר מאוד שיקי ועם יישומים נחמדים,אבל אני עדיין מאמין שבמגזר העיסקי הוא לא הולך להיות הדבר הבא.

נ.ב

בשנייה שאני כבר לא אצטרך את הצורך הזה של תגובה מיידית למיילים וכדומה, אני מעיף גם את ה-HTC ולוקח נוקייה 6120, עולה רבע מחיר ושם את כולם בכיס מבחינת נוחות שימוש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אי אפשר לקנות אותו לפני ה 11 ליולי

ואין ממש סיכוי שהוא יעבוד אלא אם כן אתה מוכן להסתכן ולהשתמש בפריצה שמיועדת לגירסא 2 BETA.

אני ממליץ לך להמתין לפחות עד 11 ליולי

פורסם

הנה מתחרה לאייפון שעומד לצאת בקרוב:

http://www.mobinice.com/phones/Nokia/N98

אז מי שחושב לקנות פלאפון תפוחים, שיחשוב שוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמנמן , הרבה הציגו "מתחרים" וטלפונים אכול כפי יכולתך (המון פיצ'רים , חצי לא שמישים במיוחד) , נחכה ונראה אם משהו אכן יראה תוצאות.

מה גם שהוא מגיע עם 160 מגה וסימביאן.

בא נראה , מה נבחר ? סימביאן ? או מק - אוס ?

שלא לדבר על דברים קטנוניים כמו מעבד? כרטיס מסך תלת מימדי( דבר שקיים כרגע רק באייפונים)?

ומחיר שאם יהיה מקביל לN95 - מוציא אותו לגמרי מאותה נוסחא.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תשמע, לדעתי עם טלפון בסופו של דבר אתה מגיע למצב שהוא משמש ל-SEND ול-END, אחרי שמאסו עליך כל הפיצ'רים שלו.

החוכמה היא לקנות משהו ורסטילי, אמין, עמיד, ועם אבא ואמא בארץ למקרה תקלה. ובמחיר הגיוני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסכים ולא מסכים.

אתה לא קונה סמארטפון כדי לעשות SEND וEND , בשביל זה אתה קונה מכשיר דור שני וסוגר עניין.

ותמחור נורמאלי זה בדיוק מה שהיה לאייפון מאז ומתמיד ולא היה לסידרה N90 של נוקייה.

כל היופי באייפון זה שהוא פלאפון מצויין והפיצ'רים שלו פשוט עובדים - קלים לתפעול והבנה , נוחים וטובים.

תוסיף לזה מכשיר מהיר (משהו שטלפוני סימביאן מתקשים בו) ומסך מגע בכמה רמות מעל כל שאר התחרות ומראה של LESS IS MORE ואתה מקבל את הסיבות ללמה הוא מצליח כ"כ ולמה הנוקייה בסידרה N90 למרות הפיצ'רים המאסיבים לכאורה פשוט לא תחרות בינתיים.

הרי בכמות הפיצ'רים על הנייר הN95 היה אמור לקרוע את האייפון , וככה גם הHTC ועוד כמה "IPHONE KILLERS" בפועל המצב שונה ולא סתם.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

סוף סוף יש קצת תשובות אמיתיות...

לגבי איפה יהיה אפשר לקנות, כמה יעלה ועוד כל מיני...

http://gizmodo.com/5016398/the-iphone-3g-faq

How does the GPS work? We've got a great tutorial on how the iPhone's GPS works. Long story short, it's A-GPS, or assisted GPS, which means most of the time it uses the cell towers and Wi-Fi to help triangulate (but doesn't necessarily need help). If you're looking to use the iPhone 3G as a GPS in your car for navigation, there's a catch. There's a restriction in the SDK that prohibits developers from using the phone for "real time route guidance". You can still use Google Maps to help guide you if you're lost, but it's not as smooth a system as a real GPS. TomTom may have an iPhone 3G guidance suite already in the works, despite the SDk restrictions.

או במילים אחרות הGPS הוא קצת עבודה בעיניים עד שיפרצו את המכשיר ונוכל להתקין מה שאנחנו רוצים, אפל לא תכננו את הiphone כדי שהוא יוכל לשמש לניווט באוטו ובחבילת פיתוח שלהם הם אוסרים על פיתוח תוכנות צד שלישי לניווט... למרות שאני בטוח שברגע שיפרצו את המכשיר יהיה הרבה מאוד תוכנות ניווט :)

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...