Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iphone דור 3 יצא הרגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת שאני לא מבין על מה כל הטררם.

בשביל עיצוב אחר, אינטרנט דור שלישי וGPS אני לא רואה סיבה להשקיע את המאמץ בשביל שדרוג.

אני מרוצה מהמכשיר שלי כרגע. כמעט כל יום אני מתקין דברים חדשים, הטריק עם ה-WAP עובד יופי במחיר מצחיק ביותר, והכל נגיש ובחינם.

עם ה SDK החדש המפתחים בוודאי ידרשו כסף עבור האפליקציות שלהם (ובצדק).

איפה 32GB? מדוע אין מצלמה נוספת בשביל שיחות הוידאו (אם כבר, אז כבר)?

כל מיני דברים כאלה שחסרים דיי מציקים. הרבה רעש נגרם מהמכשיר הזה, ובגדול אין שיפורים משמעותיים לפי מה שקראתי במפרט הטכני.

גם ככה עד שתהיה דרך יציבה ל"גייר" את המכשיר יש עוד זמן, ככה שאין באמת הצדקה לכל ההתרגשות עכשיו. מה גם שתהיה אפשרות להתקין את FW2.0 על המכשירים הנוכחים :)

!AWDSOME

פורסם

הטררם הגדול הוא הצלחת השיווק הענקי של אפל... הם פשוט יודעים להפתיע עם כל דבר קטן.

למעשה השיפור הוא קטן אבל הם הצליחו לעורר את השוק מחדש.

בכוונה הם לא שמו מצלמה מקדימה , מצלמה משופרת מאחורה , COPY PASTE , בלוטוט פתוח , דור 3.5.

כל אלה קיימים בשוק הטכנולוגיה כבר יותר משנה , אבל בכוונה הם לא ישתמשו בהם לגרסא 2.0, וזאת כדי לעשות "הרמה להנחתה" לדור הבא אחריו (3.0).

כבר ידוע לכולנו שאפל הוציאו מיליון נגני MP3 גרסא אחרי גרסא , ואנשים חטפו את זה.

ועובדה כבר אפשר לראות המון מודעות בYAD2 שמעודכנות מאתמול , הרבה כבר מעוניינים למכור את הדור הישן של הIPHONE.

פורסם

האמת שבעניין השיווק אתה צודק.

אדון ג'ובס יודע לעשות פיל מעכבר :)

משעשע שהמכשיר ישווק בכל כך הרבה מדינות בעולם, אבל לא בישראל.

!AWDSOME

פורסם

מה שמעניין זה אם יהיה אפשר לקנות אותו ב199$ בחנות apple (באירופה/אמריקה/טורקיה) ולא רק בחנות של ספק?

כי אם כן אז כמובן שיפרצו אותו וזה זול מאוד.

והדבר השני שמעניין זה אם יש Igo לאייפון ואם אפשר להשיג אותו בלי לשלם כמו על עוד אייפון וחצי. ראיתי לפני כמה זמן שעשו פורט של igo לאייפון, השאלה אם זה היה סתם או שבאמת ימכרו את זה.

(או שלחלופין גוגל יעדכנו את הgoogle maps שלהם עם מפות של ישראל, האייפון משתמש בתוכנה של גוגל)

אבל עכשיו שהמחיר יותר מתאים לי וקראתי קצת על המכשיר הזה, אז אני רואה שאי אפשר לשלוח קבצים בבלוטוט ואי אפשר להוריד קבצים עם הדפדפן המובנה... אז מה זה שווה?? אפילו מכשיר עם windows mobile של מייקרוסופט, החברה הרעה והסגורה ביותר, וגם הse w810i שלי יכולים לעשות כאלה דברים, אז אני לא יקנה מכשיר חדש עם כאלה הגבלות.

אני מחכה שיצאו מכשירים עם ubuntu mobile :twisted:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

Non...

רק ב11/7 הוא יוצא לשוק.

וכרגע נראה שגם אז זה רק בארה"ב ובהתחייבות לשנתיים לAT&T, ושאין אופציה אחרת לקנות את המכשיר!

(וזה למרות שבאיביי כבר מוצע למכירה 3G 16GB ב555$, ללא התחייבות)

זהו, אפשר לנשום לרווחה. עושה רושם שאייפון עם GPS לא יהיה פה בזמן הקרוב :(

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkEFEkkuVlrVdvddqS&tmpl=pkt7&style=pkt7

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כמו שניתן לרכוש כעת בארה"ב iphone ישירות מחנות של apple בתור "מתנה" וללא התחייבות ל AT&T, אני מאמין שכך גם יהיה עם החדש.

מה שמעניין זה האם apple ימשיכו למכור את הדור הנוכחי ובאיזה מחיר?

פורסם

אפל לא עושים את זה.

הם לא ממשיכים למכור מכשירים ישנים (לא לפטופים , IPODים וכו)

מה גם שהסטוק של מכשירי הIPHONE "דור קודם" נגמר כבר לפני חודשיים שלושה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסתבר שטעיתי,דיברתי היום עם חבר שאין לו עדיין ילדים אבל מתייחס ל iphone שלו כאילו היה פרי חלציו.

לדבריו מקריאה בפורומים הרלוונטיים אפל מתכוונת להקשיח את את מדיניות המכירה עבור הדור החדש.

המכירה תתבצע דרך ספקי סלולר בלבד,בכל העולם!

עדיין כשהמכשיר יגיע למדינות עולם שלישי שמשווקות את ה iphone אני מאמין שיצליחו לפרוץ ולמכור אבל זה בטח ייקח זמן

ולא בטוח שישתלם כי מישהו יצטרך להפר חוזה עם ספק כלשהוא.

פורסם

עד שלא יגיע ביבוא רשמי, עם אחריות וביטוח, אני אתאפק.

בתור אחד שהחליף רק בשנה האחרונה כבר כמה וכמה מכשירים עקב ריסוק, הטבעה או סתם חימום למוות (חשבתי שבטלפון שיוצר בפינלנד אפשר לדבר בסאונה... אז זהו, שלא! :oops: ) אני מסרב להשתעבד למכשיר ועומד על זכותי להשאיר אותו ברכב, להשאיר אותו על שולחן במסעדה כשאני הולך לשירותים ולתת לו לספוג כמויות זיעה בזמן פעילות ספורטיבית.

פורסם
מסתבר שטעיתי,דיברתי היום עם חבר שאין לו עדיין ילדים אבל מתייחס ל iphone שלו כאילו היה פרי חלציו.

לדבריו מקריאה בפורומים הרלוונטיים אפל מתכוונת להקשיח את את מדיניות המכירה עבור הדור החדש.

המכירה תתבצע דרך ספקי סלולר בלבד,בכל העולם!

עדיין כשהמכשיר יגיע למדינות עולם שלישי שמשווקות את ה iphone אני מאמין שיצליחו לפרוץ ולמכור אבל זה בטח ייקח זמן

ולא בטוח שישתלם כי מישהו יצטרך להפר חוזה עם ספק כלשהוא.

גם בדור הקודם המכירה היתה אמורה להתבצע דרך ספקית סלולר, בפועל תוך חודש מיציאת המכשיר יכולת לקנות אותו כמעט בכל מקום בעולם בגירסא פרוצה,בין אם דרך חנויות לא מורשות או אנשים פרטיים.

מי שמבצע את הפריצה זה לא מדינות עולם שלישי,לרוב אלה מדינות הרבה יותר מתקדמות דווקא.

אני צופה שנה קשה מאוד לבלקברי.

אין סיבה שהוא יעשה חיים קשים לבלקברי, אלה 2 מכשירים שפונים לנישות שונות, מי שרגיל להשתמש בבלקברי לא ימצא את האייפון כתחליף,יש לי כמה חברים שהיה להם לפני כן בלקברי או כל PDA אחר,הם קנו אייפון (מהדור הקודם), ואחרי שבוע-חודש שימוש באייפון הם חזרו למכשיר הישן.

בתחום העיסקי הוא לא ממש יאיים על הבלקברי או מכשירי PDA עסקיים אחרים.

בתחום הסלולר הרגיל,מסכים איתך שהוא יוכל לרסק את השוק,כי הוא מביא הרבה פיצ'רים מגניבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...