Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני שבוע הבאתי מערכת PIONEER 1900 ב350 שח לרנו שלי, והיום עם המזל שלי כששמתי בדיוק לשניה את הפאנל על מיכסה המנוע של איזה אוטו שעמד לידי בחניה איזו זקנה בת 40 גנבה לי אותו, פשוט לקחה אותו ונסעה מהמקום בזמן שרגע אחד פתחתי את מכסה מנוע שלי לבדוק משו.

ממש לא הספקתי אפילו לשים לב איזה אוטו זה היה, ניסיתי לרדוף אחריה אבל איבדתי אותה בגלל פקק...

לא יודע מה היא חשבה שתעשה עם הפאנל הזה בלי מכשיר עצמו, אוליי תדחוף לאיזה מקום כי אין לה מה לקבל בלילה, אבל מה שקרה קרה ..

אוליי יש סיכוי שמישהו משיג לי פאנל ? או שאני אצטרך לקנות מערכת חדשה... ימך שמה של הגברת..

פורסם

אף אחד לא אמר לך לשים את הפאנל על האוטו שלה מה היא אשמה היא צריכה ליבדוק אם שמו לה פנלים של רדיו על האוטו.

חוץ מזה היא זקנה אולי היא לא רואה טוב:-):-):-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הקטע שהיא אשכרה לקחה את הפאנל זה לא שהוא נשאר על האוטו ! הוא היה נופל מה אוטו 100% בגלל שהחניה היא בעליה והייתי מוצא אותו.. בטח המטומתמת חשבה שזה איזה פלאפון ואז היא תבוא לילדים שלה והם יצחקו עליה בפנים וירביצו לה חח אידיוטית לא הרויחה כלום וגרמה סתם נזק לי.. מה שווה פאנל בלי מכשיר אלא אם כן פתאום יבוא כאן אחד הילדים שלה עם הפאנל שלי וינסה למכור חח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...