Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הג'נסיס אודיופיל אפשר לקבל בפחות מ 1500 ש"ח, חדש. פשוט מזמינים את הפירלס XXLS :roll:.

איתמר.

אני לא מסכים איתך בעניין הזה.

שמעתי בכמה מקרים את הפירלס , וכמובן שמעתי המון את הגנסיס , לא מדובר באותו סאב והרושם שהותיר אצלי הגנסיס הוא טוב יותר . נכון שבבסיס שלהם הם מבוססים על פלטפורמה דומה אבל זה עושה אותם לדומים אולי אבל לא זהים.

הנתונים החשובים והפרמטרים של הסאבים שונים Qms , Qes , Qts , Fs , Vas כל אלו שונים בין הגנסיס לפירלס כך שלהגיד שהם זהים זה לא נכון.

מה שכן , הפירלס בפני עצמו הוא סאב מצוין וביחס למחיר של 1500 לחדש הוא בהחלט סאב מוצלח בפני עצמו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר, ברור שלא מדובר באותו הסאב, אבל עדיין, להשקיע פי 2 בסאב ש"מבוסס על" - לא ריאלי.

מתן, לא מסכים.

א. בשום פנים ואופן לא לחתוך הייבריד על 50. מיותר. אפילו עם הזד הרצחני השארתי על 63 וסלופ של 12.

ב. מגבר המוצהר 80 RMS יהיה די והותר. מגבר של 150 לא יזיק, אבל מעטים יהיו האנשים שישתמשו בכל הכוח הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וחוץ מזה עופר...

איך מתקדמים? מה אתה אומר על על ההודעה הראשונה בשרשור? :scatter:

איתמר, אני מנסה להבין מה זה הנתון של ה140W בדוטק או 160Wבהייבריד? אם אתה אומר שמגבר של 2X80W בסדר בשבילו?

פורסם

דווקא על האוביישן ב 50 עבד לא רע בכלל בדלת האטומה שלי .. גם על ההייבריד בזמנו ... וגם על הדוטק היום .. בכל מקרה יש להם הנחתה רצינית טיבעית בתחום .

אולי זה לא הכי בריא אבל זה מה שהיתי מצפה מסט רך שדווקא כן ירד נמוך ... לא הייתי מצפה ממנו לתת קיק באס מעולה .

פורסם
עופר, ברור שלא מדובר באותו הסאב, אבל עדיין, להשקיע פי 2 בסאב ש"מבוסס על" - לא ריאלי.

זה לא עניין של ריאלי או לא , זה עניין של תקציב וכמה גבוה כל אחד מכוון.

shorlakk , לגבי השאלות שלך :

אם אהבת את ההיבריד תלך על ההיבריד בלי קשר לאם אתה עושה איטום או לא . הרמקולים הם הדבר הכי משמעותי וחשוב במערכת ולא הייתי מציע להתפשר בנקודה הזו. קודם עדיף לקנות את הרמקול שאתה אוהב , איטום תמיד תוכל להוסיף בהמשך. מעבר לזה אני ממליץ לך לשמוע סטים נוספים על מנת שתוכל להשוות בצורה יותר רצינית.

לגבי מגברים - קודם תחליט איזה רמקולים אתה בוחר - סאב וקומפוננט ורק אחר כך תחשוב איזה מגבר אתה צריך. המגבר משרת את הרמקולים לא ההפך. לכן אחרי שתדע בודאות איזה רמקולים אתה לוקח תוכל להתאים להם מגבר.

לגבי הסאבים - יש הרבה סאבים טובים :

אודיופיל

IDMAX

W6

פירלס

Ascendant Audio

ועוד

בסופו של דבר אתה צריך לשמוע ולראות מה עושה לך את זה..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

התקציב הוא כאמור 10K, אך מכיון שאני רוצה לכוון גבוה יחסית, אם כי אולי לא בפעם אחת, אני מתלבט.

אם אהבת את ההיבריד תלך על ההיבריד בלי קשר לאם אתה עושה איטום או לא.

השאלה היא האם באופן עקרוני סט שאשמע ואוהב אך מורכב בדלתות אטומות יתן לי בכלל את מה שאהבתי בלי איטום.

פורסם

סביר להניח שהמיד לא יתן את מה ששמעת.

בקשר להספקים. נכון, אין טעם חתוך את ההיבריד ב50 כי הוא לא עושה את העבודה שמה. יש כאלה שכן. גם ב-50 וגם ב40 עם תוספת סאב קטנה הם נשמעים טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אוקיי, השתכנעתי ללכת על הרמה הגבוהה יותר מהדוטק. הייבריד ושות'.., פשוט רעדתי שאם אתקין סט כזה ללא איטום אתבעס למוות. אני מתאר לעצמי את הפרצוף המאושר שלי לאחר שאעשה בשלב הבא את האיטום. אקבל שידרוג רציני ביותר.

פורסם

רגע רגע... למה השתכנעת ... אל תשתכנע !

אני רק אומר שתשמע לפני שאתה מחליט ... כל סט בצורה האופטמלית .. תרכוש ... ואז תגיע איתו אתה לצורה האופטמלית .

פורסם

התקציב הוא כאמור 10K, אך מכיון שאני רוצה לכוון גבוה יחסית, אם כי אולי לא בפעם אחת, אני מתלבט.

אם אהבת את ההיבריד תלך על ההיבריד בלי קשר לאם אתה עושה איטום או לא.

השאלה היא האם באופן עקרוני סט שאשמע ואוהב אך מורכב בדלתות אטומות יתן לי בכלל את מה שאהבתי בלי איטום.

.

לגבי הסאבים , תשמע את הסאבים הזולים יותר ותראה אם הם מספקים אותך. צריך לחלק את התקציב בצורה הגיונית ואלה אם כן תתלהב מרכיב מסוים בצורה יוצאת דופן זה לא יהיה נכון להשקיע בו משמעותית יותר מאחרים ועל חשבונם.

לגבי האיטום , אין ספק שאיטום מוסיף ומשפר את הביצועים של הסט. וזה נכון לגבי כל סט החל מזול ועד ליקר. ברור שהתוצאה ללא איטום היא לא המירב שאפשר להפיק מהסט אבל גם מסטים אחרים לא תקבל את המירב בלי איטום לכן עדיף לך לקנות מה שאתה אוהב ולשדרג איטום כשתוכל . אתה מאוד תתבאס אם ועד X זמן תרצה לשדרג ואז תרצה לשדרג גם את הסט וגם איטום .

וכמו שמתן אמר , תשמע רכיבים . וכמה שיותר.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בינתיים החלטתי לראות אם אני משיג מגבר או מגברים ברמה גבוהה וכן הד-יוניט משומשים במחירים שיהיה שווה לא לקנות חדש.

מקווה להתקדם כבר. אולטימטום - שבוע הבא.:lol:

• תוכן חדש...