Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה 1 ו-2 מגבר 2 ערוצים ומגבר מונו שניהם ב2700?

איטום גם אני הייתי ממליץ לך לעשות לבד. קצת עבודה, ידיים טובות וזה אפילו כיף. זאת עבודה שלוקחת זמן בגלל זה העלות גבוהה יחסית, אבל זה לא משהו שקשה לעשות. בוא לחיפה, אני אעזור לך:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן. שני הסולידים ב2700, מונו ו2 ערוצים. לגבי האיטום, אין לי זמן בשביל זה ובשביל זמן משלמים..מה אני יכול לעשות.

לגבי ה ID MAX, סליחה, קיבלתי מחיר לחדש, לא למשומש. 2400 למקס ו1600 לIDQ. אם אני לא הולך ל"פוצץ" ומעניין אותי באס איכותי מאד, שאסתפק בQ? או ששוה השקעה נוספת של 800שח לMAX? כי שמעתי שזה שמים וארץ. זה נכון?

איך זה מול הW3? ואם אני "מוכן" לIDMAX אז איך הוא מול הW6?

ולגבי הג'נסיס אודיופיל שאני כה חושק המחיר מחוץ לתקציב..כ4Kכולל תיבה. אולי אמצא במחיר אחר? אולי משומש?

פורסם

לעניות דעתי W6 הוא הטוב בחבורה הזאת.

וברור שבמחיר הזה תקנה את הפוקאלים......

זה יותר זול מבחול

שמע זה הרבה יותר מורכב מזה ........

ברכב שלך צריך סאב רציני כדיי שיגיע קדימה טוב

פורסם

אני הייתי בוחר בMAX. מדויק פאנצ'י מאוד. חזק.

ואני אישית לא הייתי קונה את המגברים האלה.

הסוליד 2 הוא 2X75 נדמה לי. די חלש לסט קידמי ולא ינצל אותו בכלל.

והסוליד אחד המקסימום שלי זה 470 ב-2 אוהם.

לא נראה לי שהם ברמה כזאת גבוהה מעל האודיוסיסטם ששוה לשים אותם ולא אותו. שיקול שלך. הם חלשים.

אמיר

פורסם

כנ"ל לגבי סאב. אם תתאמץ עוד ממש קצת אתה יכול לקבל סאב ברמת SQ גבוהה מאוד מדוייק מאוד ופאנצ'י מאוד, ID MAX.

מצטער על השאלה הלא קשורה ..מזה הSQ ??

מצא אישה מצא טוב, לא מצא?! יותר טוב

פורסם

אמיר הם 78 רמות מעל אודיוסיסטם .. זה מגברים בדרגת היי אנד כמו אודיסון ג'נסיס DLS וכו'...

חוצמזה שה2 ערוצים 2X150 ... אבל זה לא הויכוח פה ... עם כל הכבוד לאודיו סיסטם שלך ... זה לא מגבר השנה ואם הוא יכול להשיג פוקאל במחיר הזה ...אז ברור מה תהיה הבחירה ...

לפותח השירשור אני מציע שתשמע ID וW6 .

לגבי המגברים ברור שפוקאל

פורסם

אני לא הכי מתמצא במחירים, אבל ב 10K ניתן לבנות מערכת לא רעה בכלל++

הד-יוניט: אלפיין 9855, 9887, 9835, 9833, פיוניר P880, פיוניר 9650, פיוניר 8650, קלריון 775 - הכל הולך. מכשירים משכמם ומעלה עם כל הפונקציות שהמשתמש החובבן-מקצועי צריך.

מגברים: כל מגבר שני ערוצים חזק מחברה טובה וסדרה גבוהה יעשה את העבודה. אם מדובר על מגבר 4 ערוצים צריך לראות איזה סאב יחובר ומה ההתנגדות איתה צריך לעבוד. אישית הייתי הולך על שני ערוצים חזק + מונו. ככה אתה לא מוגבל בשום דבר.

יש המון מציאות בלוח מכירה של הפורום + מציאות בלוח יד2. הייתי אומר בלב שלם שמגבר כמו הזטק P4 או P2 יעשו עבודה מצויינת על כל סט קומפוננט או סאב.

לגבי הסאב: ה W6 וה IDMAX פשוט סאבים מעולים. מאוד דומים בגוון הצליל שלהם, מדוייקים ובו בזמן יודעים "לתת בראש" כשדורשים זאת מהם.

את הג'נסיס אודיופיל אפשר לקבל בפחות מ 1500 ש"ח, חדש. פשוט מזמינים את הפירלס XXLS :roll:.

לגבי סט קומפוננט: הכל תלוי איזה סוג\י מוזיקה אתה שומע. יש בארץ מבחר גדול של יצרנים וניתן להתאים בקלות יחסית סט לפי ההעדפה שלך. רשמת משהו על מורל, אז לטעמי ההייבריד יהיה בחירה מצויינת.

לגבי מחירים של פיבר והתקנות - לא מתמצא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתן אנחנו לא מדברים על סידרת הפוקל פאוור אלא על הסוליד והוא 2X75. לא מספיק חזק.

אם הוא היה מדבר על סידרת הפאוור אז כבר הייתי אומר שאין מה להשוות.

אמיר

פורסם

בהתאם לצפיה שלך מהאלמנט ... תכלס זה יספיק כדיי להפעיל אותו ..

אבל אם תרצה לקבל באס טוב ושליטה על הנמוכים עד 50 הרץ נאמר ...

אתה צריך כ120 RMS לפחות

• תוכן חדש...