Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות להחלפת יחידת הראש בפוקוס 2008 (נערך)

דאש
שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה ההמלצות שלכם לגבי אפשרויות שדרוג המערכת במקום המערכת הסטנדרטית הבסיסית (CD6000) בפוקוס.

חשיבות רבה גם לאפשרות להחזיר את המערכת המקורית כמוכרים את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שאתה צריך להגביל את עצמך בצורה כזו.

אל תחפש מה מומלץ לפוקוס, תחפש מה מומלץ באופן כללי.

אתה יכול לשים מסגרת 1DIN כפולה במקום הרדיו המקורי (אני הבאתי את שלי מחו"ל ועכשיו מוכר אותה) ולהתאים איזה מכשיר שתרצה...

עכשיו אם תרצה הצעות למכשיר אתה צריך להסביר מה התקציב שלך ומה הולך להתחבר אליו.

כמו כן מה אתה דורש ממנו? יש היום כל מני גימיקים כמו חיבור USB או Bluetooth וגם התממשקות ל iPod ועוד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית לא אוהב להתעסק עם מערכות מקוריות ...להביא פנל ולחבר מערכת רגילה הורס את כל הלוק של האוטו לדעתי..

אם אתה רוצה לשדרג תוסיף מגבר ורמקולים..עידי מתאם...

בכל אופן אם בחרתה להחליך את המערכת תיבדוק אם כאשר מפרקים את המערכת המקורית האחריות על המחשב של האוטו נישארת.....

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי שיש בעייה מבחינת אחריות אבל בפוקוס החדשות הם קצת בעיתיות מבחינת חיבורי הקונסולה שלהם.

אם תרצה קונסולה מקורית שכביכול הופכת את הפאנל המקורי ל2DIN ומכשיר ברמה גבוהה במחיר הכי נמוך שתמצא בשוק צדבר איתי בפרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...