Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי הגיע העת ואני רוצה לבנות מערכת ויש לי את האמצעים לעשות את זה סוף סוף.

התקציב עומד כרגע על 7 אלף להכל - קצת דחוק אני יודע אבל אין מה לעשות.

מגבר לרמקולים הקדמיים שכנראה יהיו מורל דוטק

http://www.sounddomain.com/sku/HIFNX400

אותו אני יכול להביא ב2000 שקל דרך האתר הזה של נטויז'ן

מגבר לסאב

http://www.sounddomain.com/sku/HIFMERLIN

המגבר לסאב יעלה 1500 באותה שיטה.

הסאב כנראה יהיה פיוניר עם סליל כפול.

ורדיו דיסק אמ פי

http://www.sounddomain.com/sku/PIODEHP5500MP

שהוא יעלה 1550 גם כן באותה שיטה

ועכשיו לשאלות....

קודם כל האם בכלל כדי להזמין את המוצרים מארה"ב? מבחינת מיסים והכל?

בכמה זה יצא לי יותר זול מלקנות את הציוד הנ"ל פה?

אני לא אובססיבי לגבי הציוד אם אני יכול לקנות משהו עם אותו טווח הספקים פה בארץ באותם מחירים, אני אשמח להצעות.

עוד דבר, אפילו שאני חוסך כסף, האם זה ישתלם לי? כלומר במידה והציוד מתקלקל, ואני לא יודע מי מייבא את היי פוניקס לארץ אם בכלל אז אני נתקע עם הציוד בעצם, או שיש לי איפה לתקן אותו?

כמו כן, האם הhu יתאים לארץ? ואם לא האם זה אפשרי לשנות את תדרי הרדיו דרך עוזי רדיו?

(אני מעדיף לא להיכנס לעסק עם טכנאי והכל נראה לי יצא יקר)

רציתי להביא גם דיינמאט אקסטרים שאני כנראה אביא בכל זאת כי אי אפשר בלי

(לא יודע מאיפה אני אביא כסף)

והחלומות שלי לגבי מיד וופר הגברה בשבילו ואי קיו יצטרכו לחכות....

תודה רבה לכל העונים

נ.ב

אני מתאר לעצמי שמערכת כזאת צריך קבל אפילו של חצי פאראד רק שיהיה קבל

אולי מישהו מוכן בבקשה להפריך את הטענה הזו? - (אני רוצה לקנות את הדיינמאט!)

תום

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

בשביל לדעת כמה יצא לך המחיר פה תיקח את המחיר של המגבר תוסיף לו משלוח ועל כל זה תוסיף 71%. לעיתים גם המכס לא יתחשב במחיר שבו קנית את המגבר ויקח לך את המיסים ע"פ מחירון המכס שבו יש מחירים גבוהים יותר בדרך כלל.

פיוניר לא ישתלם לך להביא שכן תצטרך לעשות שינוי תדרים בארץ ובדרך כלל לוקחים על זה כ600 ש"ח שיחד עם המיסים על המכשיר כבר לא נותנים קניה כדאית.

כעקרון ניתן לתקן בארץ כל מגבר, הבעיה היא אם למשל ישרף לך כל הלוח או חלק ממנו ותזדקק להחלפה שלו. בלי אחריות לא רק שהדבר יעלה הרבה מאוד כסף, אם אין יבוא של המגבר לארץ כנראה שגם לא תוכל למצוא בורד בשבילו.

קניה בחו"ל משתלמת כאשר אתה מביא את המוצר בעצמך. כאשר מעורבים מיסים היא פחות כדאית אך למרות זאת יש מוצרים שגם עם מיסים המחיר שלהם נמוך משמעותית ממחירם בארץ - לדוגמא רדיו דיסקים של אלפיין.

פורסם

אוקי תודה איל,

המגברים של הי פוניקס, אמורים להיות טובים?

בטובים אני מתכוון לספק את מה שהם אמורים עם מינימום בעיות.

איזו אלטרנטיבה אתה חושב שאני יכול להשיג בארץ,

באותה עלות? פשוט ממה שראיתי בארץ המחירים הם מאוד גבוהים ככה שעל המגברים שאני רוצה אני צריך להוסיף בנוסף למס ולמשלוח גם את הרווח של המוכר

שהוא דיי גבוה פה.

אני עובד עצות

אני רוצה לנצל את התקציב במלואו.

אני לא יודע

אולי לרדת בדרישות מההגברה ההקדמית?

ללכת על משהו יותר זול?

אני לא רוצה לעשות סבב מתקינים כי ממה שראיתי - הם פשוט דוחפים זבל שלא שווה חצי מהעלות שלו ואני לא רוצה מערכת שתהיה בנויה מרכיבים כדוגמת מה שהם מוכרים במחירים מופרזים (אני מאזור חיפה אני מדבר רק על שני מתקינים באזור זה שאמורים להיחשב ל"הכי חזקים" בפי הכלל, אני לא מכליל את כל המתקינים לא באזור ולא בכל הארץ).

נ.ב

המחירים שציינתי למעלה הם אחרי מיסים ומשלוח. יכול להיות שהמס יהיה יותר גבוה בגלל מחירון המכס, אבל כרגע יש 71% על המוצרים הנ"ל

מה הם עושים אם אין להם את המוצרים במחירון?

עוד פעם תודה

תום

פורסם

חיפה זה אזור בעייתי, אולי תקפוץ יום אחד לסיבוב במרכז.

היי פוניקס חברה טובה סך הכל. אם אין להם מחיר במחירון אז הם יסתמכו אולי על הקבלה אבל לרוב יש להם את המחירון. אם המחיר הוא לאחר מיסים אז גם אם יש הפרש בין המחיר ששילמת למחירון לרוב ההפרש במיסים לא יעלה על סדר גודל של 400 ש"ח כשמדובר במחירים האלו.

אתה לא צריך 100W בשביל הדוטק למען האמת, אתה יכול להסתפק בפחות. מגבר טוב של 2X50W ומעלה יספק. אם מדובר במגברים זולים לרוב עדיף 2X75W שכן כידוע המגברים הטובים נותנים מעל להספק המוצהר והזולים מתחת.

יש בחור מהפורום שקנה מגבר של JL AUDIO בארה"ב, איך שהוא חובר המגבר נשרף. המגבר נשלח לתיקון והמעבדה מתקשה לתקן אותו ככה שהסיכון תמיד קיים. לרוב מגבר חדש לא נשרף ככה סתם, אבל אין לדעת.

כמו כן תאחד את הקניה למגבר 4 ערוצים, זה יחסוך לך כסף.

פורסם

ואם אני ארצה לקנות הייבריד

אני עדיין לא סגור על האופציות בדיוק

אני חושב שהייבריד יהנו ממאה וואט לא?

עקבתי אחרי העצה שלך

אני חושב שאני אזמין את זה

http://www.sounddomain.com/sku/HIFNX880

זה 4X100

הנתון נראה לך אנדר \אובר רייטד?

הוא אמור לעלות לי 3200 כולל מיסים

שזה ישאיר לי מקום לקנות את ההייבריד ואני מוכן לחיות עם סטיה של 400 שקל

במדריך מוצרים שלהם באינטרנט המוצר לא קיים - http://147.237.72.32/Y_ISHI/DEGEM_Page.asp?SEIF=2041&TEUR_SEIF_REVERSE=%E1%EB%F8%EC+%EC%E5%F7%2D%F8%E1%E2%EE&CHEVRA=285&SHEM_CHEVRA=HIFONICS

מצטער על הלינק הארוך....

תודה בכל מקרה

אתה חושב שאני אצטרך קבל?

הסכום החדש של המגבר מאפשר לי לשחק יותר ברכיבים.

עוד שאלה -

כדאי לי להביא את הפיוניר באמת? הסיבה היחידה שחשבתי עליו היא משיקולי תקציב

יש סאב יותר טוב שאני יכול לקנות עם הכסף? (בסביבות ה700-900)

פורסם

מצטער שאני כותב עוד הודעה פשוט אני משתמש בנטסקייפ ובגלל האורך של ההודעה הקודמת אין לי כפתור "ערוך"....

לפי תיאור המגבר לא הבנתי אם אני אחבר אותו שני ערוצים לרמקולים

ושניים בגישור לסאב

האם הערוצים שמגושרים לסאב יוכלו לעבוד ב2 אוהם (400 וואט בגישור במקוט) בזמן שהאחרים נשארים על ארבע אוהם (100 וואט לערוץ)?

וגם האם בכלל המגבר מסוגל לרדת מתחת לארבע לא ראיתי שהוא יכול בתיאור.

פורסם

קודם כל DODO קח אוויר ותרגע, אתה לא קונה את המערכת מחר :)

לגבי ההייפוניקס, אני אנסה לעשות בירור יותר מעמיק. בעבר הם היו טובים וחלק מהליינים טובים מאוד אבל היום, כשהרבה חברות עברו לייצור זול יותר במזרח אני כבר לא בטוח ב100%.

ההייבריד אכן יהנו מ100W.

אני לא יכול לדעת אם תצטרך קבל או לא, יש הרבה מערכות עם מגבר בהספק הזה שלא זקוקים לקבל ויש כאלו שכן. הרבה פעמים קבל גם לא עוזר במאומה.

לא ציינת את הדגם של הסאב שאתה רוצה להזמין, תציין איזה ותחשב את המחיר הסופי שלו פה.

הערוצים המגושרים במגבר הזה, כמו ברוב מגברי ה4 ערוצים, יוכלו לעמוד בהתנגדות של 4 אוהם מונו לכן תצטרך להתאים להם סאב בהתנגדות הזו (לא בעיה).

המחירון של המכס באינטרנט לא מעודכן, יש להם מחירונים נוספים. אם החברה שממנה אתה קונה מתחייבת שזה יהיה מחיר המיסים אז אין לך מה לדאוג. הרבה פעמים הדבר תלוי במוכס שעליו אתה נופל ומכיוון שמדובר בחברה שמתעסקת בזה הרבה יתכן והכל אצלהם עובר בצורה חלקה יותר.

פורסם

אוקי תודה איל

אני באמת צריך הרגע

פשוט כסף ביד

ולראות את כל הציוד הזה........

לא משנה

פשוט הסיבה שרציתי את המגבר מונובלוק ההוא

זה כדי לתת לסאב 400 וואט ב2 אוהם

הסאב הוא פיוניר 305 עם סליל כפול

למרות שאני לא צריך סליל כפול עכשיו עם המגבר הזה אז אני אקנה את הרגיל.

לפי מה שהבנתי 200 וואט מספיק לפיוניר

נקווה שילך טוב

מערכת ראשונה

אני מקווה בהמשך לחסוך קצת

לקנות מונובלוק -סאב יותר רציני

ואז לקנות מידים לחבר אותם למגבר הקיים ולהשלים את ההיבריד.

גם איזה אי קיו וקרוס אקטיבי בדרך לא יזיקו.

תמיד טוב שיש למה לשאוף :D

anyway

אני אלך לישון עכשיו

עוד פעם אני באמת מתרגש יותר מידי מכמה נגדים ושנאי שמולחמים ביחד... :D

אני אצטרך לעשות משהו בקשר לזה.. :?

פורסם

רק עוד משהו קטן המכירים בארצות הברית רשומים בלי מס שזה עוד 8.75 אחוז

http://www1.dealtime.com/

אתר להשוואת מחירים

http://www.etronics.com/mysearchcat.asp?store=&rpc=299&catid=299

וזה ה אתר הכי טוב לפי דעתי..

לא מבחינת ציוד מבחינת זול מאמין

ועוד משהו קטן מנסיון אישי אני לא ממליץ לך בכלל להגיד אני יקנה את זה אחרי זה.. לבנתיים נתפשר..

זה באמת כואב אחרי זה ואתה לא מרותצה מהציוד גם לפני שאתה שומע אותו

וזה סתם יבאס אותך שאתה מוציא מלאה כסף שאתה חוסך מלאה זמן על משהו שאתה לא מרוצה ממנו ב100 אחוז וכל הזמן רק תרצה להחליף..

תביא פעם אחד משהו שאתה בטוח בכל דבר תשמע אותו פה בארץ.. תבדוק אותו שוב

ואז תקנה

בהצלחה

ובלי לחץ הרמקולים לא יברחו לשום מקום:)

• תוכן חדש...