Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למלומדים פה הצעה לשיפור אחיזת כביש? הרכב הוא סופר לנסר שנת 97, גיר רגיל, האוטו נוסע יפה חוץ מזה שהוא לא יציב, האם מוט מייצב יעשה את העבודה או שיש דברים יותר מומלצים?

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

איזה צמיגים שמת ומה הגיל שלהם? לצמיגים יש השפעה רבה מאוד על אחיזה.

אולי כדאי להחליף בלמ"ז לספורטיביים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צמיגים הכי איכותיים שאתה יכול למממן.

אם זה לא מספיק (ואני מאמין שזה לא יספיק) החלפת בולמים וקפיצים לסט יותר איכותי (בילשטיין/אייבך וכו') יתנו תוצאה מרשימה ביותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה כסף אתה רוצה להשקיע?.

לדעתי תתחיל מהצמיגים ,תנסה לאשר מידה אחרת של צמיגים - מידה ספורטיבית כלשהי, תשקיע ברבעיית צמיגים ספורטיבים ואיכותיים , אם אתה רוצה יותר אחיזה והתנהגות כביש תשקיע ברבעיית בולמים וקפצים כפי שנאמר בילשטיין או קוני צהוב יעשו את העבודה . ניתן גם להנמיך את הרכב לשיפור האחיזה.

פורסם

תודה רבה אני באמת מעונין לשים בתקופה הקרובה גאנט 16 עם 205.45.16R מקווה שיעשה את העבודה, מה בקשר למוט מייצב? אני מבין שאין לו השפעה שראויה להירשם, בשביל הנשנוש קחו תמונה של האוטו אחרי טמבון ורשתות שעשיתי בעצמי.

28052008.jpg

פורסם

אתה לא יכול לאשר מידה כזו של צמיגים.

וגם תוריד את הגבות כי א' זה מכוער ב' זה מפחית את עוצמת האור מהמנורות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתה לא יכול לאשר מידה כזו של צמיגים.

וגם תוריד את הגבות כי א' זה מכוער ב' זה מפחית את עוצמת האור מהמנורות.

אז כך: מידות צמיגים אני יכול לאשר בלי שום בעיה גם 21 אינצ על חיפושית אני מאשר דבר שני הגבות הם עבודה ידנית שלי ואני נורא קשור אליהם (עם חוט) כך שאף אחד לא יגרום לי להוריד אותם, והם יפות :lol:

פורסם

אחרי שאתה עובר ל 16, אל תשכח לקנות צמיגים איכותיים. אחרת לא עשית הרבה.

במקומך הייתי עובר לג'אנט 15 רחב (7") ולא יותר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מסכים עם פיזבן.

ואני דווקא חושב שהגבות מתאימות לרכב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נכון מאוד, אני באמת חושב על 15 אבל רק סוג אחד!, אם אתה מכיר את הגאנטים של הלנסר החדשה הם דומים לשלי רק שהם מידה 15 נשים להם צמיג טוב ונראה מה יקרה, אולי יספיק לי, בכל מקרה תודה על היעוץ.

פורסם

השאלה אם הם 7 אינץ' רוחב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הגבות הם עבודה ידנית שלי ואני נורא קשור אליהם (עם חוט) כך שאף אחד לא יגרום לי להוריד אותם, והם יפות :lol:

יופי זה עניין של טעם.

אבל ברגע שאתה עושה משהו ליופי - שפוגע לך בבטיחות - אתה מסכן את עצמך, ואת הסביבה שלך.

כמו שנאמר, ג'אנט "15 יהיה מספיק טוב, בתנאי שהוא רחב מספיק להכיל גומי איכותי עליו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה לא משנה,אין מידה 16' מאושרת ללאנסר.

טסט לא תעבור,ואם יבקשו ממך אישור על הג'אנט (ברשיון רכב) ולא יהיה לך אתה תיהיה חייב להוריד אותם.

חבל להתעסק בשטויות,גם המידה 15' שמאושרת לרכב תיהיה מעולה.

שאם אני לא טועה היא 185/55/15

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טסט לא תעבור,ואם יבקשו ממך אישור על הג'אנט (ברשיון רכב) ולא יהיה לך אתה תיהיה חייב להוריד אותם.

אולי לא הבנת אותי נכון לי יש סופר לנסר שהמידה המקורית היא 175.70.13R אין שום מטופש שיסע עם צמיג אופניים כזה, רציתי לשים גאנט של לנסר החדשות שהם 15 ויש לי אפשרות לאשר אותם ברישיון וכמו שאמרתי גם 21 אינצ אני יכול לאשר.

פורסם

אל תדאג לו ,הוא אמר לך שיש לו קומבינה שהוא מאשר הכל ,הסר דאגה מהלב!!

אגב הגבות דווקא נראות בסדר ,אל תגזימו הם לא כל-כך מסתירות את האור ,אז זה לא יסנוור באור גבוה מה יקרה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...