Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מתכנן לקנות מערכת שלמה לרכב (הכל כולל הכל) .

קניתי את הרכב עם רמקולים ומערכת במצב שלא מאפשר שמיעה נעימה בכלל ואפילו לא מומלצת!

החלטתי לבקש את עזרתכם כי מקצועיות לא חסר פה!

אז ככה כמו שציינתי הרכב הוא פיזו 306 ( 5 דלתות שנת 97) אני צריך מערכת,מגבר, רמקולים קידמים + אחוריים, כבלים ואם שחכתי משהו מומלץ להוסיף.

יש לי בעיה שאני לא מסוגל להתפשר על איכות, אם יש דבר שיותר חשוב לי מהרכב זה הסאונד , אני לא מחפש את העוצמה אלה איכות וצליל נקי ונעים.

מכיוון שאני קצת מוגבל עם הכסף החלטתי שלקנות בהדרגה את המערכת!

סכום שאני מוכן להשקיעה על המערכת הוא בין 4 ל 5 אלף ש"ח.

האם ניתן לקבל מערכת איכותית בסכום כזה ?

אבי

פורסם

איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע ומאיפה אתה?

אתה מוזמן להגיע למפגשים ולשמוע מגוון גדול של סטים ואפשרויות, התקציב שלך לא גדול אבל הוא מאפשר מספר אפשרויות. כמו כן תשתמש במנגנון החיפוש, כבר דובר רבות (מאוד) על מערכות בתקציב בשלך.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

בעיקר אני שומע טרקים, האוסים, ושחורה.

אפשרויות אני יודע שיש, השאלה הייתה יותר בכיוון של איזה אפשרויות יש.

השתמשתי בחיפוש הסתכלתי פה ושם ועברתי על שיחות רובם ישנים מאוד או לא מתאימות אני חושב שהתקדמנו הרבה מ 2005.

יש אולי בכול זאת כיוון אופציונלי מועדף\מומלץ בסכום הזה?

בוא נהיה יותר מדוייקים, מפרט רכיבים של מערכת לרכב בסכום שנתתי אפשרי לקבל?

• תוכן חדש...