Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להחדיר ליישוב שלי שלי גן-שעשועים כזה:

dscn2558.jpg

http://floricane.typepad.com/garden/images/2007/06/29/dscn2558.jpg

פגשתי את זה בפעם הראשונה בקנדה. זה נמצא בהמון גני משחקים, לפעמים במקומם, והילדים שם מתים על זה. אצלנו, עם הטמפרטורות הגבוהות בהרבה והשמש האכזרית תהיה לזה הצלחה גדולה אפילו יותר. הרבה יותר כיף מאיזו נדנדה מעפנה.

את מעט המים שצריך בשביל זה מעבירים בתום היום לגינה ואז אין בזבוז גדול של מים ואין צורך לטפל במים כי הם טריים תמיד. לא צריך מציל כי המים בגובה של כמה עשרות מילימטרים בלבד. תענוג אמיתי ולהערכתי זה לא צריך לעלות הרבה יותר מגן שעשועים רגיל. משטח בטון, משאבה, מחשב השקיה וכמה ברזים חשמליים.

הוטל עליי להתחיל ולאסוף את כל מה שצריך לדעת לפני שנכנסים לפרויקט כזה.

מכירים קבלן שעשה או שיכול לעשות כזה דבר? אולי קבלן שבונה מזרקות? מה נדרש מבחינה חוקית לעניין כזה?

water_park.gif

פורסם

מה לגבי נושא בטיחות? מי האחראי עם ילד מחליק ושובר לעצמו משהו בגוף?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מן הסתם, אחראי אותו אחד שאחראי על פציעה כנ"ל בכל אחד מהמתקנים האחרים שיש במועצה המקומית שלנו, מגרשי כדורסל, גני שעשועים, גני ספורט, מגרשי החלקה לגלגיליות וכו'. בהחלט משהו שצריך לחשוב עליו ולבדוק. אולי העסק מבוטח? מי מבטח את הילדים שנפגעים בגני שעשועים סטנדרטיים?

פורסם

לאחרונה ראיתי גן בדיוק כזה שבנייתו נסתימה לפני שנה במושב בן שמן.

פנה למזכירות ונסה לחפש מי הקבלן, ומה הרישוי שנדרש מהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בגנים ציבוריים (טוב, לפחות באלו שנמצאים בגבעתיים) יש שלטים מאירי עיניים שמציינים בפירוש שהשימוש במתקן על אחריות המשתמש בלבד.

מצד שני, זה לא אומר שאת גן המים הזה לא צריך לבנות תוך כדי מתן דגשים מתאימים על בטיחות הילדים. סתם לשם דוגמא, את אבני השפה הייתי יוצק מחומר רך יחסית ולא מבטון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פנה ל -ת.מ.א. הנדסה ויעוץ טלפון 03-7519037. אני מניח שכל מהנדס שמתעסק עם אינסטלציית מים בפרויקטים מורכבים מכיר את החברה הזו. בין שאר הבריכות שהם עשו באילת קלאב הוטל, בריכת הנוי בבנין אמפא בת"א ועוד כמה וכמה מלונות שאני פשוט לא זוכר. בקש לדבר עם רון.

פורסם

אם תרצה שמות של משרדי תכנון טובים שיכולים לתכנן ולהכין את המכרז לדבר כזה אז יש את חגם נתניה (לדבר עם שמואל בדולח), הרנס - קגנובסקי ברמת השרון, י. לבל בת"א (לדבר עם אורן) ויוני קופלביץ' ברחובות. אופציה נוספת היא לפנות לחברות כמו שעשועים וספורט ולתת להם לשבור את הראש עם כל הפרוייקט (עלות אולי קצת יותר גבוהה אבל כתובת אחת ושקט נפשי).

יש מתקן כזה בבית חלומותי. אפשר לשאול אותם מי המתכנן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הציעו לך כאן המון הצעות יעילות, כמו כן לפי כמה שזכור לי יש כזאתי מערכת בדיוק בפארק המים בשפיים (או לפחות היה).

אני אישית הייתי פונה להנהלת הפארק ותמורת סכום סמלי של עמלת תיווך או משהו כזה לבקש לדבר עם המהנדס שאחראי על בניית הפארק והתחזוקה ולהתייעץ איתו. יכול מאוד להיות שישנם מערכות כאלה ייעודיות שיכולות לטפל מראש בכל הבעיות שמלוות בבניית מכשיר כזה והמחיר יכול לצאת בסופו של דבר זול יותר.

אבי.

פורסם
מה לגבי נושא בטיחות? מי האחראי עם ילד מחליק ושובר לעצמו משהו בגוף?

"השימוש במתקן באחריות ההורים בלבד"

"אין להשתמש במתקן ללא השגחת מבוגר"

GS300.

פורסם

OK, תודה לכולם על המידע החיוני.

לאחר הרבה שיחות טלפון שלא הובילו אותי לכלום, הצלחתי להגיע לנציג חברה שהבין בדיוק על מה אני מדבר ושהצהיר שהוא יכול לבנות לי כזה דבר מא' ועד ת'. בתור סדר גודל מאוד ראשוני, לפני שנכנסנו לפרטים המדויקים, הוא דיבר על משהו כמו 60000-100000 ש"ח למתקן בקוטר של 7 מטרים.

לפני שראש המועצה מעיף אותי עם ההצעה שלי מכל המדרגות (סתם, זה לא יקרה, הוא זה ששלח אותי לבדוק פרטים, אבל שמציגים את זה ככה יש יותר דרמה) , מישהו יודע לומר לי מהו סדר הגודל למחיר סופי של מגרש שעשועים רציני?

• תוכן חדש...