Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעות הערב בנסיעה במחלף קסם לכיוון מערב, ראיתי מכונית בשוליים, ללא אורות וללא משולש אזהרה (זה בכלל חוקי?).

המכונית לא היתה לבנה.

נסעתי בנתיב הימני ועברתי אותה וכעבור מספר מטרים (קשה להעריך כמה) ראיתי מרחוק פלאש. מהירות הנסיעה שלי ברגע הפלאש היתה באיזור 107 קמ"ש על פי מד האוץ שברכבי. מסביבי היו באותה עת מכוניות שנסעו מהר ממני.

השאלות שלי הן כאלה:

1. האם מישהו יודע מה היא המהירות המותרת באיזור זה? (קצת לפני ישנו שלט שמבטל 70 קמ"ש. האם זה אומר שהמהירות היא 80?)

2. האם יתכן כי לא רכבי הוא שצולם?

3. האם יתכן כי מד האוץ ברכב מזייף, ומה קורה במקרה של נהיגה ב-107 קמ"ש במקום 80 קמ"ש.

4. האם עוד מישהו נתקל בניידת שם?

תודה

פורסם

אם מדובר בכביש עם הפרדה מהירות מותרת שם היא 90 קמ"ש אם מדובר בכביש דו סיטרי 80 אלא אם כן ישנה הגבלה אחרת.

האם היה רכב נוסף מאחוריך שיכול להיות שהוא צולם?????

המד עוץ בכל רכב מזייף בדרך כלל תלוי עד כמה חדש הרכב יכול להיות מצב של 5-10% לא נתקלתי ביותר למרות שזה אפשרי בתאוריה

במידה שנסעת 17 קמ"ש מעל מדובר ב 250 שקל קנס ללא נקודות

במידה ונסעת 27 מעל המותר מדובר ב 750 ש"ח + 4 נקודות.

פורסם

הסר דאגה מליבך אני נוסעה בכביש הזה פעמיים ביום במינימים זאת החתה הונדה אקורד חומה והממלז מותקן בתוך המגן הקדמי מתחת ללוחית רישוי והוא מכוייל ל 110 קמש לא מצלם פחות מזה, מהירות מותרת 90 קמ"ש בקטע כביש זה בגלל ההפרדה הבנויה וגם אם היו רכבים לצידך אז הם גם מופיעים בתומונה אז התמונה פסולה דוח לא קביל

• תוכן חדש...