Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 - מונקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי למה דובי נרדם בשמירה........

היום מתקיים המירוץ במונקו. מקצי הדירוג היו מאוד צמודים ורק 5 מאיות הפרידו בין שלושת הראשונים ב Q3 כשפרארי לוקחים את השורה הראשונה. מה שיהיה מעניין זו העובדה שיש סיכוים גבוהים לגשם לפני ובמהלך המירוץ מה שמזכיר לכל חובבי הפורמולה 1 את המירוץ רב התהפוכות מ-1996 בו סיימו רק 4 נהגים את המירוץ ואוליביה פאניס זכה בנצחונו היחיד בסבב.

פורסם

אני אישית צברתי על המסלול הזה יותר מ-200 הקפות ב-GT3 ולדעתי זהו מסלול מאוד מאוד קשה. מאוד קשה.

בכמעט כל הפניות שם יש חשיבות קריטית ביותר לנקודת בלימה, לקו הנכון וכו' - אחרת או מתרסקים או מאבדים זמן. הרבה זמן......

זו כנראה הסיבה שלדברי בועז אומרים שכאן רואים הבדל בין נהגים טובים לנהגים גדולים.......

מבחינת עקיפות כמעט ואין מקומות שם.

בעיקר בגלל שישורות ארוכות בעצם אינן ישרות בכלל.

קטעים ארוכים וכאילו ישרים של סטארט-פיניש, של עליה לקזינו ושל מנהרה אינן ישרות וגם שם יש לשמור על הקו אחרת גומרים בתוך הגדר - לכן לעקוף שם מאוד מאוד קשה.

קטעים שבאמת ישרים הינם קצרים מדיי כדי לבצע עקיפה.

קטע ישר שהינו יחסית ארוך הוא אחרי שעוברים את קזינו פונים ימינה ואז נוסעים ישר בכביש די קפצני עד לפניה ימינה אל הירידה שמסתיימת בהיירפין איטי 180 מעלות שמאלה.

באמת לא פעם עקפו בסיומת של הישורת הזו וגם לקראת/בתוך ההיירפין..........

אם יהיה גשם - אז כנראה באמת יהיה חם מאוד היום.

אני זוכר את המירוץ ההזוי של 96.........

זו נראה לי הפעם היחידה של ניצחון לא רק של פאניס אלא גם של קבוצת פרוסט.........

אתמול תהנוג היה לראות את החלקות של מכוניות והשתלטות עליהן. חוץ מקולטהרד כמובן שהחלקה קרתה לו במקום מהיר ולא היה לו לוצ'אנס להספיק לתקן..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יופי של מירוץ!

אני מתעניין בפורמולה מאז 2001 ומעולם מונארו לא מאכזב!

כאוהד מקלארן אני שמח שהפער מב.מ.וו הצטמק וכמובן מהניצחון של לואיס.

תנחומי לסוטיל והינה לכם עוד סיבה לישנוא את רייקונן:)

פורסם
יופי של מירוץ!

אני מתעניין בפורמולה מאז 2001 ומעולם מונארו לא מאכזב!

כאוהד מקלארן אני שמח שהפער מב.מ.וו הצטמק וכמובן מהניצחון של לואיס.

תנחומי לסוטיל והינה לכם עוד סיבה לישנוא את רייקונן:)

אני "קצת" חולק עלייך, מסלול מונקו הוא מסלול מאוד מאכזב ומשעמם, השחיקה שם גבוהה רק בגלל שאין שטחי מילוט וכל טעות משמעותה כניסה בקיר, אין שם בכלל אפשרויות עקיפה חוץ מהזינוק והתידלוקים, אני הייתי שמח אם המסלול הזה היה יוצא מהסבב ובמקומו היה נכנס מסלול אמיתי ומודרני שתוכנן מראש למירוצים.

ובקשר ל"סיבה לשנוא את רייקונן", המילטון עם כל הכבוד נמצא עם האף בשמיים בגלל העונה הקודמת, אבל עדיין ברגעי לחץ הוא נשבר ועושה טעויות כך שיש לו עוד הרבה להתקדם. רייקונן לפי דעתי נהג הרבה יותר טוב, מחושב וקר רוח (לא סתם קוראים לו ice man)

פורסם

מירוץ מעולה לא היה משעמם אפילו לשניה אחת !

נהיגה יפה של המילטון + הרבה מזל (ואסטרטגיה גרועה לפרארי )

פרננדו אלונסו התאמץ טיפה יותר מדי

קוביצה נהג מצויין בגשם

רייקונן נראה קצת חלוד במירוצים האחרונים

ושוב חוסר מזל לקובליינן - פשוט באססה של מזל

( אבל אני חושב שזה טוב בשבילו כמה מירוצים להלחם מאחורה זה יעשה אותו נהג טוב יותר

וכשה יגמר חוסר המזל הוא יהיה מקדימה אם מכונית חזקה וקצת יותר נסיון מהמלחמות מאחורה )

פורסם

לאון ידידי,

ראיתה כמה הקיפות היו היום במירוץ?

או את רכבת המכוניות לפני הכניסה למנהרה?

אני מוכרח לציין שההקיפות נעשות בשיא הטכניות ורק הנהגים המוכשרים באמת (גם אלונזו) הם אלו שיכולים לנצח במירוץ שכזה.

כך את הדוגמא של סוטיל, שבמירוץ רגיל היה מסיים במקומות 15-20 והיום בתנאים מחפירים כמעט וסיים 4-5. כך את הדוגמא של היידפלד ורייקונן ששוב בגלל התנאים סיימו מחוץ לנקודות, טרולי באריקלו וכו' גם הם נעזרו בתנאים.

לכן אני מוכרח לציין שהטכניקה היא זאתי שגורמת לענף הזה להיות מעניין!

פורסם
אני "קצת" חולק עלייך, מסלול מונקו הוא מסלול מאוד מאכזב ומשעמם, השחיקה שם גבוהה רק בגלל שאין שטחי מילוט וכל טעות משמעותה כניסה בקיר, אין שם בכלל אפשרויות עקיפה חוץ מהזינוק והתידלוקים, אני הייתי שמח אם המסלול הזה היה יוצא מהסבב ובמקומו היה נכנס מסלול אמיתי ומודרני שתוכנן מראש למירוצים.

ובקשר ל"סיבה לשנוא את רייקונן", המילטון עם כל הכבוד נמצא עם האף בשמיים בגלל העונה הקודמת, אבל עדיין ברגעי לחץ הוא נשבר ועושה טעויות כך שיש לו עוד הרבה להתקדם. רייקונן לפי דעתי נהג הרבה יותר טוב, מחושב וקר רוח (לא סתם קוראים לו ice man)

מבחינתי שכל שבוע יהיה מרוץ כמו מונאקו. אנחנו רואים פורמולה אחת גם בגלל התאונות. מונאקו נותן לנו כאלה והרבה. מראה לנו מי באמת נהג טכני, מראה אסטרטגיות שונות של הקבוצות.

יופי של מירוץ. אם היו כמה שטחים לעקיפות הוא היה מושלם...

פורסם

לא מסכים, לאירוע הזה יש הרבה לתת מעבר לעקיפה כזו או אחרת. בטח שלראות אותם נוהגים על הקצה ונלחמים להחזיק את הרכב במסלול ללא מרחב טעות בין הגדרות זה לא משעמם במיוחד. ואם יש גם מים בחגיגה...

זה בהחלט משהו אחר מאותו מסלול מודרני ואמיתי שיחליף את מונקו.

חי

נ.ב. מעניין על מה חלם איש הקרח כשמצא עצמו גולש אל סוטין?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

הוא חלם על "לא יכול להיות שאפס במכונית נחותה יסיים לפני!"

או "אני אייס מן, תראו איזה ביצים יש לי בשביל לבלום סופר-מאוחר אחרי שהברקסים והצמיגים שלי התקררו"

או "סתם עושים ממני נהג טוב, אני לא יותר מסתם נהג מהיר עם רכב סופר מהיר"

אני מהמר על האחרון, אבל שיפסיק לחשוב שהוא מהיר (יותר נכון, שהאוהדים שלו יפסיקו), שיראה את זה אם הוא כזה.

היה מירוץ ענק, חבל שראיתי אותו רק מהאמצע:|

חבל על סוטיל, עד שהיה מירוץ שהוא עמד לסיים...

ועוד במקום הרביעי! כשרכבים החזקים על המסלול. היה יכול להיות רגע שיא בקריירה, שסביר להניח שלא יחזור ל עצמו.

תחשבו רגע מזוית הראיה שלו:x

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
הוא חלם על "לא יכול להיות שאפס במכונית נחותה יסיים לפני!"

או "אני אייס מן, תראו איזה ביצים יש לי בשביל לבלום סופר-מאוחר אחרי שהברקסים והצמיגים שלי התקררו"

או "סתם עושים ממני נהג טוב, אני לא יותר מסתם נהג מהיר עם רכב סופר מהיר"

אני מהמר על האחרון, אבל שיפסיק לחשוב שהוא מהיר (יותר נכון, שהאוהדים שלו יפסיקו), שיראה את זה אם הוא כזה.

וואו איזה אוסף של שטויות.

כל מה שהיה שם זה רגע אחד של איבוד ריכוז שגרם לו לבלום על חלק רטוב במסלול.

זה שזה קרה לו פעם אחת לא אומר שהוא לא נהג טוב או כל שטות אחרת שכתבת.(אגב לפי דעתי אם זה היה קורה למישהו אחר זה היה נגמר בצורה יותר עצובה לסוטיל.

to finish first first you have to finish

פורסם

יואב, כל זה כתוב בחצי ציניות. הייתי אומר ציניות מלאה, אבל כן יש לי תלונה כלפיו.

התלונה היא האוהדים שלו (שאני מניח שאתה אחד מהם), שעושים ממנו אחד הנהגים הטובים בעולם, בזמן

שלפחות בשנתיים האחרונות הוא הראה ביצועים פושרים לגמרי (לדוגמא היום).

נכון שפה ושם הוא לוקח מירוץ, אבל זה רק אחרי שהוא זוכה בפול (רכב מהיר, אמרנו?). קרה לא פעם שמאסה סיים

מירוץ לפניו, גם כאשר הכל היה תקין טכנית.

לא אהבתי אותו לפני המירוץ, לא בזמן המירוץ, ובטח לא לאחר התאונה. וכן, רשמתי "תאונה".

עוד לא ראיתי אקשן* מקימי. ראיתי לעומת זאת הרבה מהמילטון, אלונסו, קוביצה, היידלפד ומהרבה צעירים כמו קובליינן ואפילו פיקה.

*אקשן בתוך המסלול בלבד, שום דבר מחוצה לו מעניין אותי כמובן.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם
:shock:

לא מבין את תדהמתך- תאונות הן חלק מהאקשן ואין ספק שמוסיפות לעניין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא מבין את תדהמתך- תאונות הן חלק מהאקשן ואין ספק שמוסיפות לעניין.

עידן

הפרספקטיבה שלך משתנה אחרי שהנהג שאתה הכי אוהב נהרג לך מול העיניים בשידור חי.

פורסם

די, די- זה אכן מעציב מאוד אבל גם נדיר מאוד.

רמת הבטיחות היום היא גבוהה ביותר והסיכוי למוות הוא נמוך.

מה עוד שתאונות זה חלק מהספורט הזה ולפעמים מתבלות את המירוץ מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...