Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 או גולף

Asaf472
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-C4 והגולף הן מכוניות מאוד שונות בהגשתן- הגולף מכונית שמרנית, ה-C4 שונה ויחודית. כל אחד ולמה שהוא מתחבר.

בפועל, ב-130 אלף שח גג (כרשום בהודעה), לא תקבל את הגולף FSI 115 כ"ס שעולה כ-135 אלף שח אלא את ה-1.6 המיושן עם ה-102 כ"ס ובאמת לא משנה כמה תדברו על תיבת הילוכים משוששת הילוכים משוכללת, היא לא תפצה על הכוח החסר לעומת המנוע 2 ליטר של ה-C4, אפילו שלה רק 4 הילוכים (שגם לה לא כל אחד מתחבר, אבל אני מאוד אוהב את אופי הפעולה שלה). בנוסף לזה, ה-C4 תגיע עם המון אבזור, לעומת הגולף שתגיע בגרסתה הבסיסית.

פורסם

האמור מתבסס על כך שגם אני, לפני כשנה, חיפשתי רכב שעונה לקריטריונים האמורים, ובדקתי די הרבה רכבים. התאכזבתי קשות מה- C4 1.6, ועוד יותר מה- 2.0, שאמור היה להיות זריז ומפנק והתברר כאכזבה גדולה. גם משילוב הגיר/מנוע התאכזבתי וגם מהנוחות. מה שכן, הרכב עצמו חביב מאוד מבפנים ומבחוץ, ועליז (כלומר משמח).

+1

לפני שנה וחצי נסעתי בסיטרואן C4 שכורה למשך שבועיים.

מה אגיד, הרכב פשוט לא מספק את הסחורה:

מנוע חלש ורועש (1.6), תיבת הילוכים נוראית, לוח המחוונים הדיגיטלי לא נעים - המחוונים רחוקים מאוד מהנהג, חלקי פלסטיק מתפרקים (אם כי יתכן שבשל החיים הקשים שהרכב עבר בהשכרה, קיבלתי אותו עם 30,000 ק"מ).

אחרון חביב, אני עם האורך הלא צנוע שלי (1.85) לא הצלחתי למצוא תנוחה שבה אצליח לראות את קצה מכסה המנוע של הרכב. :shock:

לצד הזכות: הרכב מרווח מאוד ביחס למידותיו החיצוניות, מושבים נוחים.

סיכום - ממש לא הצטערתי כשהחזרתי את הרכב לחב' ההשכרה.

• תוכן חדש...