Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה למגבר בתחום ה1000-1300 שקל.. חוץ מה Z4200..

תאמת חיפשתי והפכתי תעסק הזה וחוץ מהגיביאל שהוא כבד נורא והפלסטיק הזה שלו מרתיע אותי לא מצאתי עוד בתחום והZ4200 כרגע לא בא בחשבון מסיבות שאני לא אפרט לכם עכשיו .

עריכה : שכחתי מה אתם אומרים בנוגע לLANZAR - VIBE436??

תודה רבה רבה באמת אנשים

פורסם

מה אתה הולך להגביר עם המגבר? אתה מעוניין ביד שניה?

כי אני בטוח שיש מגברים אחרים בטווח הזה וחבל שאתה מתעמק על 2 מגברים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

המגבר ישמש לקומפוננט קידמי של מוראל פ דוטק 6.5 קדמי ומוראל פולס מאחורה 6.5 גם.. ואת הסאב לחבר לרדיו דיסק שאו זה 4 ערוצים והוא יצליח לסחוב את שלושתם לא יודע מה לעשות..עריכה : הסאב הוא קיקר CVR12

גם יד שנייה בא בחשבון.

פורסם

יש לך כמה ברירות:

1. מגבר 4 ערוצים לרמקולים+מגבר מונו לסאב.

2. מגבר 4 ערוצים לסאב+קידמי והאחוריים לרדיו דיסק.

את כל הרכיבים לא תוכל לחבר למגבר 4 ערוצים.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ברוקפורד P4004 מגבר עלוב.

האוריון מגבר טוב אבל חלש.

בשום פנים ואופן אל תחבר את הסאב לר"ד! הוא לא יסחוב אותו וגם אתה עלול לגרום לו ר"ד.

האופציה הטובה ביותר האו המאק אודיו אני לא ידוע מה מונע ממך לקנות אותו אבל הוא והJBL הם האפשרויות הטובים ביותר בתקציב שלך.

אין לך מה לפחד מאף אחד מהם. שניהם מגברים שעושים את העבודה טוב!

את המורל פולס תחבר לר"ד הוא ישמע בסדר גמור גם ככה ואת הדוטק והסאב למגבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כל מקרה דיברתי עם אדון תומקאר היקר והוא כיוון אותי למגבר שיורד ל2 אום מקווה שאני אומר את זה נכון .

פורסם

ה4004 בעל תעודות לידה של 95RMS לערוץ?! אני ממש לא מאמין אם תביא מסמך שמגבה את זה בסדר גמור.\

ממה שאני שמעתי אותו הוא מגבר מאוד חלש שלא מחזיק אפילו פולס בכבוד.

ואני די מאמין להצהרות שלו של 50 RMS לערוץ

מאוד מעניין אותי שהT4004 שהוא כבר מגבר יותר ברמה בעל תעודות לידה של 99RMS לערוץ קצת מוזר לי שמגבר שעולה חצי ממנו מוציא 95RMS.

עידן זה שיש לך מערכת שלמה של רוקפורד לא עושה אותה לחברה ההכי טובה בעולם. אתה כמו ילד קטן.

יש לי רוקפורד אז זה הכי טוב בעולם. לך יש מגברים מכובדים שלם אבל מצטער הם ממש לא טובים בכל מה שהם עושים.

בייחוד במה שהם עשו עם הP4004.

ועם הP1

ועם הקומפוננטים שלהם בכללי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...