Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הp450.4 של רוקפורד (שנמצא אצל אחי באוטו דרך אגב ומגביר 2 זוגות קומפננט שמתמודדים יפה עם ה-BTL)מוצהר 4*60 ובתעודה היה כתוב 4*90 ומשו והמגבר עולה גג 1200 ש"ח. לרוקפורד יש גם מוצרים טובים בסדרות נמוכות לפעמים..

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש מוצרים טובים, אבל הP4004 הוא לא אחד מהם. הכל דיעה אישית. אבל הוא פשוט לא עושה את העבודה שלו.

סידרות PUNCH הישנות היו טובות מאוד, הטרפזים.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר, אני באמת מצטער שהציוד שלי לא לרמה שלך. יש לך אינטרנט נכון? פתח דף וחפש P4004 ותראה תעודות לידה של המגברים האלה. וכן, לדעתי במחיר כזה זה אחד המגברים הטובים שאפשר לקנות. לא יודע מה יש לשמיעה שלך אבל פולסים יכולים להתנגן יפה גם על רדיו דיסק, אז על מגבר לא?

פורסם

עם אני מחבר סאב ודוטק למגבר אז לא מספיק לי מגבר 2 יציאות חזק ואת הפולס לחבר לרדיו דיסק כי במילא זה מה שאני צריך לעשות אז דיברו כאן בפורום בדיונים שונים שעדיף כבר מגבר 2 יציאות במקרה כמו של זה.

עשיתי בלאגן מהכל או שיש אמת

פורסם

תקרא שוב את ההודעה שבה רשמתי על המגברים שלך, ואם אתה לא יודע לקרוא אז רשמתי שהם מגברים טובים.

והמגבר לא אמור להחזיק רק פולס אלא גם מגבר וסאב, תחזור ותקרא קצת את הת'רד שתדע על מה מדובר.

מגבר 2 יציאות לא יספיק לך גם לדוטק וגם לסאב.

את צריך 4. 2 לסאב 2 לקומפוננט.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הוא לא זמין ב2 OHM זה בדיוק מה שאמרו לי לחפש מגבר שנותן את האפשרות הזאת.. אני מדבר שטויות או שלא מבין נתונים נכון נהייתי כבר אני מבולבל

למרות שמהגבר עצמו שמעתי אליו באמת רק דברים טובים

• תוכן חדש...