Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צחי אתה יכול להסביר בבקשה איך נפרתה מהרעש?אני יודע כבר בעל פה את מבנה המפגש.

אני פשוט חושש שאני לא יהיה שפוי עד המפגש הבא עם הרעש הזה.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה!!!

אני פשוט לא מצליח להיפתר מהרעש מהמגש האחורי,כבר עשיתי כול מה שאפשר ושום דבר לא עוזר.

באדיבותו של MAKSOMA קיבלתי פלציב,פירקתי את המגש,ריפדתי כול דבר אפשרי,אך הרעש לא נעלם.

עזר טיפה אך עדייין יש רעשים,ובשירים מסויימים עדיין המגש רוקד כמו מטורף.

רוב המוזיקה היא היפ-הופ וראפ.

בבק'שה עזרה.:cry:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה צריך לשים לב באיזו נקודה בדיוק המגש רועש. אם אלו רעשי פח (ויברציות) יש לשים דיינמאט ודומיו, אם מדובר בצקצוקים הנובעים מחיכוך צריך להפריד כוחות ע"י ספוג או חומר רך דומה \ חיזוק ברגים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר כמו שכבר אמרתי,כול הגוף שעליו יושב המגש מרופד בדינאמיט ובספוגים,כנ"ל גם המגש.

מקור הרעש היה הבית של האור רוורס,הוא רופד כולו בפלציב והרעש ממנו נעלם אך הופיע ממקום אחר.:cry::cry::cry:

פורסם

בדיוק היום פירקתי את המגש פלסטיק בלנטיס(פעם נוספת).

מקורות רעש שאני מצאתי תמיד היו:

1)כובע הברקס- בודד עם ספוג לוחץ מתחתיו ומעליו במקביל לחלון.

2)וילון אחורי שלא הורכב כראוי והיה מכה בחלון.

3)ישנם מכסים מפלסטיק מעל לעוגנים של מושבי התינוקות. השאר אותם פתוחים- עוד מקור רעש.

4)המגש עצמו "מקפץ" שמתי מתחתיו כמעט על כל שטחו ספוג עבה דחוס.

לאחר כל אלו הרעשים נעלמו.

(כמעט לחלוטין:roll:)

:wink:

פורסם

מה קורה צ"יקו?מזמן לא שמענו ממך.:wink:

כול מה שאמרתה כבר עשיתי.חשבתי להוסיף אולי עוד שכבת ספוג בין המגש לגוף שעליו יושב אבל אני מפחד שלא הצליח להכניס אותו למקום כי כבר עכשיו זה בעייתי.על איזה עוגנים אתה מדבר בדיוק?

פורסם

כן קצת נעלמתי לכולם, אפילו לעצמי.

אני לא בטוח אם גם בדגם שלך זה כך, ברכב של הוריי ישנם בשני צידי המדף פלסטיק חיפויים כאלה שנפתחים בזוית. הם מסתירים שני טבעות או ווי(מלשון וו אני פשוט לא זוכר כרגע) עגינה שכאלה. זה יעודי להצבת כסא תינוק או כל דבר אחר. בכל אופן החיפויים האלה עם פאה אחת קבועה והשאר חתוך כמו האות ח' כאשר זה תפוס על ידי מגרעת קלה. הדבר הזה רועד ומרעיש גם. תשאיר את החיפוי פלסטיק "פתוח".

*עריכה*

הסתכלתי על תמונה שהוספת פה. אם היו לך עוגנים כמו שהזכרתי כנראה שציפית אותם בספוג.

במבט קצת לאחור כאן אני רואה שהחופה של האור ברקס שלך נמצאת קבוע על המגש פלסטיק. או שאני טועה?

זה לא חלק נפרד בדגם שלך?

*עריכה2*

שמעתי אפילו על פתרון יצירתי של מישהו להשתמש במגבת\שמיכה. זה עזר ברמה מסויימת.

אני פשוט השתמשתי בספוג בעובי של כמה ס"מ והוא ממש קשה ודחוס כלומר בעל התנגדות ואפילו "דוחף" את המגש חזרה. אצלי זה מאוד עזר, תנסה.

פורסם

אין לי את העוגנים האלה.

הקופסא של האור ברקס כן ניתנת לשליפה,וכבר ריפדתי את כולו,משם כבר אין שום רעש.

יכול להיות הקופסא מרביצה בחלון וביגלל זה הרעש?

פורסם

יכול להיות שזו הבעיה.

היה בחור עם לנטיס במפגשיי אודיו שהיה עם חלק של אטס כביסה כמחיצה בין החופה של האור ברקס לחלון(מצטער שאני לא זוכר מי). כנראה שאצלו זה מה שעזר.

פורסם

הגעתי לזה שריפדתי את כל המגש(גם לאנטיס)איפה שיש קליפבים,הרעש נעלם לחלןטין,ולפני מס חודשים התחיל,בדקתי ושמתי לב שאני שומעה כבר רעש מתוך הבאגז עצמו,עוד מעט גם את זה אני פותר,אכשיו יש לי רעש מקדימה מחוץ לרכב(הפלסטיק לאורך כל החלון התחתון)גם את זה נפתח ונסדר

בקשר לכובע ברקס:למה לא לרפד אותו?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

ניגשתי למגש האחורי וגיליתי שהמרחק בינו לבין החלון די גדול,מספר מ"מ.

הורדתי ושמתי עליו 2 שכבות של פלציב על המסגרת שאמורה להיות צמודה לחלון.

מבדיקה של כמה דקות אין שום רעש.

עדיין יש כמה מקומות נגועים שצריך לטפל בהם,אך הרעשים מהם כמעט ולא נשמעים.:-)

מקס תודה רבה שוב פעם על החומר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון חדש:

ביצעתי בדיקה כאשר אני עומד מחוץ לרכב ונמצא שהבמפר האחורי עושה הרבה רעש ואיזור התא דלק.

בנוסף לזה דלת הבאגז לא ממש אטומה ויש בריחה בחלק העליון בדיוק באמצע ממש מול האור ברקס.

מה ניתן לעשות?

להוריד את הבמפר ולאטום?עם מה?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור...:?

באיזה חומר מדביקים את הפלציב לרכב?

לכל אלה שחושבים בכיוון דבק מגע... החומר אינו עומד בטמפרטורות הגבוהות שיש ברכב מה גם שהוא מאוד דליק :onfire:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

ישנם הרבה סוגי דבקים, רפדי רכב משתמשים בדבק מיוחד לריפודי גג, אתה יכול לשאול רפד כזה במה הוא משתמש.

אם אתה לא מוגבל-תקציבית, הדבק הכי טוב שנתקלתי בו עד היום הוא "מונטאז' קיט" של ביז'ון, נמצא בקטגורייה של דבקי בנייה. מה שהדבר הזה מחזיק זה לא להאמין. קור, חום, כימיקלים - שום דבר לא מזיז לו :shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...