Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאני ראיתי ואני מקווה שאני טועה, אתה לא השתמשת במכשיר יעודי כדי להצמיד את היריעות לפח של הרכב נכון?

פשוט הצמדת את היריעות עם היד.... :roll:

קיצור זה לא טוב. אתה חייב להצמיד את היריעות ממש חזק עם גלגלת, או כל מכשיר קשה אחר.

כדי שהוא יהיה ב100% צמוד לדלת שלא יהיה אויר בין הפח ליריעה.

בהצלחה... ואני מקווה שאני טועה, אבל כך זה נראה.

פורסם

רועי,אתה טועה,כול היריעות הודקו במאה ואחד אחוז עם גלגלת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רועי יש מקומות שלא נוח לעבוד עם גלגלת כמו הבפנים של הדלת או מקומות שיש בהם שקע שהגלגלת לא מגיע

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אתמול סיימתי את האיטום גם בדלת השנייה,אך לא הספקתי עדיין להתרשם מהשינוי.:roll:

07052008(001).jpg

07052008.jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קודם כל נראה טוב תתחדש!

אני מקמתי את הקרוסים בתוך הדש בורד עכשיו נכון שזה נשמע מסובך אבל זה לא ואם תגיע למפגש אני מבטיח לעזור לך ולהראות לך כמה זה פשוט לעביר חוט בין הדלת למרכב של האוטו.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

השינוי הוא מורגש ביותר,הסט דופק חזק יותר,יורד נמוך יותר,נישמע נקי יותר,ממש הבדל של שמיים וארץ,לא האמנתי שההבדל יכול להיות כול כך מורגש.:-D

פורסם

תסלחו לי על הבורות אבל מעבר לשיפור באקוסטיקה הבידוד תורם להפחתת הרעש ברכב בזמן נסיעה?

סעו בזהירות!8)

פורסם

היום אני שומע מוזיקה פתאום אני שומע את הצ"ופציק שעולה למעלה למטה(דלת נעולה\לא נעולה) מקרקש בצורה מטורפת:-o.

מה עושים במצב הזה??

תודה מראש.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ עקב בעיות חדשות:

המגש האחורי לא מפסיק לעצבן אותי,אני שומע לרוב היפ וכו,די הרבה באסים.ישנם שירים שבהם המגש עוד רגע עף לי לחלון ויש שירים שהכול עובד יפה בלי רעשים של המגש.בשירים שעובדים יפה הסאב לא יותר חלש מהשירים שהבעייתים.

יכול להיות שיש תדר מאוד מסויים שגורם למגש להשתגע??

אני כבר עובד עצות,כול המגש מרופד בדינאמיט וספוגים למיניהם.:-(

פורסם

דבר ראשון תנסה לראות בדיוק מה מיקום הרעידות

בדרך כלל הרעש מגיע מנקודת המגע בין מגש העץ לבין הפלסטיק המקורי

שהוא יושב עליו אם זה באמת שם הייתי מציע להדביק שם ספוג

• תוכן חדש...