Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגש הוא פלסטיק שיושב על ברזל,אפילו הרמקולים מהמגש הוצעו ביגלל בעיית הרעש,כול הברזל אטום עם דינאמיט וספוג.

לדעתי הרעש נובע מרעידות של המגש עם החלון ביחד.מה ניתן עוד לעשות??:cry::-(:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיה מאוד מוקרת במזדה, גם אני סובל מזה בדיוק כמוך ואצלי כמות הדיינמט+ספוגים כפולה משלך וזה לא עוזר בכלל.

עכשיו אני במסע חיפושים אחרי חומר נוזלי שאמור לעשות את העבודה במקומות כאלה.

IBIZA 20vt

פורסם

DANY

למגש יש פתרון שיעבוד - תאיף את הפלסתיק ובמקומו לפי שבלונה תחתוך פלתה MDF של 1 -1.5 ס"מ , תרפד אותה יפה ונגמרו הראשים :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

טעות , טעות למקם את הקרוס בתוך הדלת , הוא ירעד , הוא ירטב .

במקומך הייתי מעיף את הקלקר הזה לעזעזל וממקם את הקרוס מתחת לדאש , בדלת לא צריך להיות כלום , חלל ריק ואטום כמו טנק יניב תוצאות .

תאטום כל חור לא משנה כמה קטן הוא , זה עושה את ההבדל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
DANY

למגש יש פתרון שיעבוד - תאיף את הפלסתיק ובמקומו לפי שבלונה תחתוך פלתה MDF של 1 -1.5 ס"מ , תרפד אותה יפה ונגמרו הראשים :-)

מצטער אבל זה לא יעבוד! אני לא יודע אם אתה מכיר את האוטו או לא אבל זה בלתי אפשרי להעיף את הפלסטיק זה לא מגש רגיל כמו בכל המכוניות זה הרבה יותר מורכב.

IBIZA 20vt

פורסם

אני מכיר את האוטו ולא צריכה להיות שם איזו בעיה יוצאת דופן - אולי זה לא יקח 5 דקות אבל אפשר לסדר את זה :idea:

פורסם
טעות , טעות למקם את הקרוס בתוך הדלת , הוא ירעד , הוא ירטב .

במקומך הייתי מעיף את הקלקר הזה לעזעזל וממקם את הקרוס מתחת לדאש , בדלת לא צריך להיות כלום , חלל ריק ואטום כמו טנק יניב תוצאות .

תאטום כל חור לא משנה כמה קטן הוא , זה עושה את ההבדל .

+1

אם היה ניתן, גם את מנגנון החלון הייתי שולח לטיול..:wink:

אגב, diforce, הסימלון והחתימה שלך סותרים זה את זה.. הגודל קובע או לא?:twisted:

פורסם

כמו שצחי אמר,המגש די מורכב,איך אני יתפוס את המגש לברזל?איך אני יחבר את האור ברקס וכו?המגש לא ישר,עם MDF אני יוכל ליצור רק מגש ישר ואז יווצר בינו לבין הברזל נפח,זה לא יפריע?

הבחור שאומר לשים MDF,האם עשיתה את זה?פתר לך את הבעייה?

צחי,איפה ממוקמים הקרוסים אצלך?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
+1

אם היה ניתן, גם את מנגנון החלון הייתי שולח לטיול..:wink:

אגב, diforce, הסימלון והחתימה שלך סותרים זה את זה.. הגודל קובע או לא?:twisted:

למה אין לה יותר מ 8 אינץ' :-P

עריכה : אה הבנתי למה אתה מתכוון ... כן זה לא נשמע טוב

את מנגנון החלון במיוחד הייתי מעיף לעזעזל , איזה מנגנון ידני פשוט הכי טוב .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

במזדה עוד לא עשיתי אבל הולך לעשות כנרא בעוד מספר חודשים , אבל בוצע בהצלחה בסובארו לגאסי

וכמו שאמרתי זה לא עניין של חמש דקות :-)

פורסם

אלכסנדר- אתה הולך להגיע מחר למפגש? אם כן תראה איך אני יכול לחסוך לך את כל העבודה של הכנת מגש ובעזרת הרבה ספוגים הצלחתי היום להעלים את הרעשים לחלוטין.

IBIZA 20vt

פורסם

על איזה ספוגים אתה מדבר בדיוק ? ומאיפה אני משיג כאלה :)

מקסימום אשמיד איזה 3 כריות ככה 8)

לאיפה בדיוק אתה דוחף אותם להעלים את הרעש ?

כמו כן רעשי דלת יכולים לנבוע גם מהמנגנון של פתיחת הדלת שמשתמש בכבלים מברזל דקים כאלה שיש להם נטייה לרעוד .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל ספוג בעובי 2-3 ס"מ יעלה את העבודה אבל...לא רק, דיינמט על המגש הפלסטיק+מגש הברזל והרבה הרבה ספוגים (זה לפחות מה שקיים אצלי).

אחרי ששמתי דיינמאט הדבקתי על כל המגש ספוגים אם דבק חם, לאחר מכן סגרתי את המגש ודחפתי עוד ספוגים דרך החורים של הרמקולים(במינה ואין לך רמקולים אחוריים כמובן). כמובן שלא נשכך את אור הברקס שגם הוא גורם לרעשים!

כמו כן רעשי דלת יכולים לנבוע גם מהמנגנון של פתיחת הדלת שמשתמש בכבלים מברזל דקים כאלה שיש להם נטייה לרעוד

בעיה מוקרת לי שנפתרה גם היא אם ספוגים סביב המרזלים הדקים.

IBIZA 20vt

פורסם

אתה מלך!!!:-)

אני מקווה מאוד להגיע מחר למפגש,אם כן אתה חייב לעזור לי.:lol:

• תוכן חדש...