Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן תאטום את כל מה שנשאר חשוף מהפח .

לגבי מידות יריעות זה לא משנה, אתה יכול לחתוך ולהדביק בהתאם למשטח עבודה הקיים

אני מעוניין לדעת בשביל לעשות הערכה כמה יריעות אני צריך להביא

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האים אפשר לשלב את הקרוס בתוך הקלקר שנימצא בצד שמאל בתמונה?

אמרו לי שיש לו חשיבות רבה לקלקר הזה או משהו כזה ואסור לשנות את משקלו,האים זה נכון?

חשבתי לגזור מין מסגרת בתוכו ולשלב את הקרוס בפנים,כי גם ככה אני לא אוטם את החור הזה.

בלי קשר לקלקר לא טוב לשים שם בגלל רטיבות ולחות .

לגביי פאזות לא צריך את הקרוס כדיי להפוך.

לגביי באגז זה דורש המון חוטים

תעשה שיקולים

פורסם

אני לא מתכוון לקנות ב90 שקל. זה כמו ללכת עם 20 שקל למסעדת יוקרה.

אני רוצה לדעת גודל יריעה אחת בערך +/-

ולקנות בלאנק עם חבר וניתחלק.

עומר.

פורסם
מתעלק על השירשור:

שאומרים יריעה איזה גודל היא [ בסמ'Xסמ' ] ? יש מידה קבועה ליריעה או שזה משתנה מחברה לחברה?

אני חושב על איטום, אני רוצה לבדוק קודם על גודל היריעות בכדי להכין את עצמי לעבודה איתם ולדעת כמה לרכוש.

לדני מה המידות של יריעה אצלך?

תודה מראש

עומר.

המידה של דנמייט אקסטרים היא 45 על 80 ס"מ ושל סקנד סקין משהו כמו 90 על 30 בערך

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תודה רבה ישראל.

על הדרך איזה קיט איטום מומלץ? של איזה חברה?

עומר.

פורסם

צריך 4 יריעות של אקסטרים בשביל לאטום 2 דלתות בצורה טובה,פנים וחוץ,לי נישאר ריבוע של 10*10 מכול דלת.

טוב אז היום סיימתי את הדלת הראישונה שלי,לבסוף לא הצלחתי להוריד את הזפת או מה שזה לא יהיה עם טרמפנטין,אציטון או טינר,אבל ניקיתי עד כמה שאפשר,והדבקתי מעל.

לגבי הקרוס,שמתי אותו על הקלקר ורק אחרי שהרכבתי הכול חזרה ובדקתי שהחלון עובד כמו שצריך הבנתי ששני הקלקרים מרזיקים את החלון כשהוא פתוח לגמרי:x,כלומר עכשיו החלון שלי לא ניפתח עד הסוף אלא נישאר סגור כ-10 ס"מ מעל הדלת,אז עכשיו אני צריך לחפש תחליף.

בעיה נוספת שצצה לי בסגירת הדיפון היא שהידית של פתיחת הדלת לא חוזרת במאה אחוז למקומה אחרי שמושכים אותה,אין שום בעיה עם פתיחת הדלת פשוט אני רוצה שהכול יהיה מאה אחוז כמו שהיה,והידית חוזרת למקומה רק ב-95% בערך,למישהו יש רעיון מה הבעיה?

כן אני יודע שכדאי לאטום גם את החור מצד שמאל,פשוט הייתי חייב להשאיר לפחות מקום גישה אחד לפנים הדלת.

06052008(004).jpg

06052008(005).jpg

06052008(007).jpg

06052008(006).jpg

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

1. תעיף את הקרוס לתא בדלת- הפתרון הכי טוב אצלך מכיוון שאתה לא יכול להוציא אותו מחוץ לדלת.

2. תאטום את החלק שלא אטמת,אחרת לא יתן הרבה האטימה.

3. הקפיץ בידית זז\קפץ תסדר אותו.

עבודה נקיה וטובה :).

פורסם

אחלה של עבודה,וידוע שהקלקר הזה נחוץ לחלון ,חבל של חיכית לעוד תגובות.אבל לא נורא,

מטעויות לומדים!

בקשר לעלות של היריעות אפשר לדבר +- כמה עלה? אפשר גם בפרטי.

פורסם

1. את הקרוס רצוי למקם בתוך הרכב מהסיבה הפשוטה של רטיבות (הדלת לא אטומה למים).

2. תאטום את החור שהשארת. אחד מהדברים השימושיים של דיינמאט הוא שניתן גם לאטום איתו (להבדיל מלבודד) את הדלת ולהפוך אותה לתיבת תהודה טובה יותר.

3. לגבי הידית - אני מתאר לעצמי שקצת דיינמאט נוגע בזרוע המתכתית שלה ומאט את פעולתה. מנסיון, שים חתיכת עיתון בין הזרוע לדיינמאט והידית תעבוד כמו חדשה.

4. ודבר אחרון, רצוי להגביה במעט את הרמקול עם טבעת עץ בכדי להפחית את הרזוננס הנוצר ממגע פח בפח (גוף הרמקול בפח הדלת).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1-אין לי שמץ של מושג היכן למקם את הקרוס,הרכב הוא מאזדה לאנטיס 01,רצוי שיישב קרוב לדלת,למישהו יש רעיון איפה לשים?

2-אני לא רוצה לאטום את החור הזה כי הוא היחידי שדרכו יש גישה לפנים הדלת,אך כניראה שהאטום אותו עקב הביקורות על כך.

3-תודה רבה על העזרה,יתוקן.

4-יש תמונה אחת שרואים בה שיש טבעת מעץ,אטמתי עלייה ורק אז שמתי את הרמקול,כלומר בין הרמקול לפח יש עץ ובידוד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תנסה למקם את הקרוס בין הדיפון לפח או שתנסה לשים אותו בתוך הרכב באיזור של הרגליים בצד

איפה שהתקנת אותו זה מיקום גרוע וסכנה לקרוס ממים כמו גשם או שאתה שוטף את הרכב

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הקרוס הקודם שלי עמד במיקום זהה במשך כשנתיים,אין עליו שום סימני חלודה או משהו בסיגנון,אבל בטח אתם יודעים יותר טוב,בבקשה תנו לי רעיונות יצירתיים.:twisted:

• תוכן חדש...