Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב ספורטיבי בתקציב הנ"ל בעדיפות לרכב משנתונים גבוהים , ידני עם עלויות אחזקה סבירות

תודה לכל העונים

פורסם

קטן, גדול, פתוח, קופה, רודסטר, קבריולט, גודש, אטמוספרי, שחור, לבן וכן הלאה וכן הלאה.

קצת מידע מעבר לסכום הרכישה ולעלויות סבירות (הגדר:"סבירות"), יעזרו לנו לעזור לך.

פורסם

הרכב לא יסיע משפחה ולכן אין בעיה שהוא יהיה קטן (2 או 5 מקומות) , לגבי רודסטר עדיף שלא בגלל האחזקה הגבוהה והביטוח הגבוה יותר מרכב סגור..

לא אכפת לי שהרכב יהיה מודגש או אטמוספרי אני בעיקר מחפש הנאה מהנהיגה, הרכב לא יסע הרבה וכשהוא כן יסע חשוב איך הוא יסע..

חשבתי על הסיאט קופרה או הפולו GTI בתקציב הזה..

פורסם

מה שאתה יכול למצוא פולו GTI אדומה חדשה מהיבואן עם 20 ק"מ אבל אתה תחישב כיד 2 בתכלס הרכב הוא שנת 08 והוא חורג מהתקציב שלך ב-15.000 שקל אם זה כול כך קריטי והרכב הוא 08 המחיר מחירון שלו הוא 150.000 שקל אוטו דיל מוכר אותו בכ-135.000 שקל והוא שווה כול שקל האוטו איכותי צליל המנוע תענוג עוצמת המנוע פשוט נפלא תמונה של הרכב.

1_1_1_46113_20080408160403.jpg

1010038_3.jpg

1010038_5.jpg

עכשיו לעומת הקופרה,הפולו נחשב לנחות מבחינת ההספק ואני חוזר על זה שוב רק ההספק!!! מהחינת האיכות והחומרים והאביזרים זה כבר עולם אחר לגמרי מהקופרה הפולו GTI מרגיש יותר איכותי מהקופרה אבל ההספק הוא זה שמשחק פו עניין אבל עם צי'פ קטן והכל יסתדר אבל הקופרה תאבד לך ערך מהר לעומת הפולו ששומרת יחסית טוב והשם הוא גם משחק פו עניין,

פולו GTI :twisted: אבל אל תחשוב שהקופרה היא כל כך רעה היא הכי רעה שמכונית יכולה להיות היא נוקשה וקשה כל במפר או כביש משובש היא פשוט מרסקת עצמות אבל יש לה יופי וגם אופי היא טובה היא זולה לעומת הפולו וגם היא לא רעה בכלל עם אתה רוצה כוח אבל פחות נוחות אז הקופרה ואם אתה רוצה פחות כוח ויותר נוחות זאת הפולו הבחירה כולה שלך.

**אגב אתה יכול לראות יש למכיר סיאט איביזה קופר למכיר באוטו דיל קופרה צהובה יד 1 עם 45 ק"מ מחיר מחירון שלה הוא 113.000 שקל ואוטו דיל מוכר אותו ב103.000 שקל הנא תמונות.

90735_1.jpg

90735_4.jpg

90735_5.jpg

נ.ב נתתי לך בכוונה את אוטו דיל כי פולו GTI במצב חדש מהיבואן אולי תקסום אותך כי בשלב כזה אין פולו GTI למכירה כרגע!!! ובהזדמנות ראיתי גם את הקופרה אגב אם מבחינת תשלומים או הלוואות יש להם אפשרות נגיד חסר לך עוד 15.000 שקל אתה יכול לקחת מהם הלוואה כי הם מבצעים את זה וזה ניקרא אצלהם מימון.

יניב

פורסם

אני מוכן להתערב שאתה קשור באיזושהי צורה לאוטו דיל.

זה שקוף ופאתטי.

אפרופו אוטו דיל, אחרי שנחשפתי לחוכמתו ולכישוריו של המנכ"ל שלהם ב"המופע המוטורי", נשבעתי שלעולם לא אקנה מהם רכב.

פורסם

מה הקטע עם אוטו דיל??

יש מספיק קופרות למכירה בשוק הפרטי...

פתח יד 2.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני חושב שסיוויק TYPE R 2005 ניכנס לתקציב.

נשארה רק בעיה אחת, למצוא אחת כזו..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מסכים שסוחרי הרכב שמופיעים במופע המוטורי זה בושה, זוועה, והם מפגינים חוסר ידע משווע.

אם אלו מומחים, אז אבדנו.

בקשר למכוניות מאוטודיל באופן כללי : דווקא אני מכיר אנשים שתפסו שם אקזמפלרים מעניינים מאוד,

שאנשים פשוט החזירו לצ'מפיון כאשר החליפו את הרכב...

לא חושב שהייתי קונה משם רכב שהגיע אליהם בצורה אחרת.

אני מסכים שבתקציב הזה ובשנתון חדש יחסית, הפולו GTI והקופרה הן האופציות המומלצות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבר'ה ,מה הבעיה בלהיות קשור לאוטו דיל האם למישהו יש איזה שהו בעיה אם כן תגידו לפחות שאני אדע ומה זאת אומרת עובדים כמוך למה כמוך יש לי איזה שהו בעיה אנשים כותבים שטויות על ימין ושמאל ולא שמים לב מה הם כותבים חברה תסתכלו על עצמכם ותבקו את עצמכם ועל תעבירו ביקורת על אנשים שאתם לא מכירים.

יניב

פורסם

עזבו גילוי נאות!

יניב1 - אתה חייב להתחיל לפסק את ההודעות שלך!

מאוד מעצבן לקרוא אותן. בחייאת, זרוק איזה פסיק או נקודה שנדע מתי לשאוף אוויר.

אפשר לדעת איך אתה קשור אליהם?

פורסם
לגבי רודסטר עדיף שלא בגלל האחזקה הגבוהה והביטוח הגבוה יותר מרכב סגור.

איזו אחזקה גבוהה יש לרודסטר ?

הביטוח המקיף יותר גבוה, וגם זה ב- 1,000 - 2,000 ש"ח לשנה מקסימום.

אם זה מה שישבור אותך - אל תקנה רכב ספורטיבי בכלל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...