Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל הקניסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור שאלתי הקודמת בעניין הטורים הלא יציבים, אמרו לי שהבעיה היא כנראה בשסתום הקניסטר. אחרי שצלצלתי לקרסו אמרו לי שלא שמעו על שסתום קניסטר אלא רק על מיכל קניסטר. אחרי דפדוף קצר בחיפוש התברר לי שהשסתום נמצא בתוך המיכל. עכשיו ניסיתי לראות איך נראה המיכל ברכב אך הצינורית וואקום נעלמת אי שם לתוך המנוע.

למישהו יש תמונה איך החלק הזה נראה ואיך אפשר לבדוק אותו?

החלק הזה עולה 350 ש"ח לפני מע"מ ואני לא רוצה סתם לרוץ לקנות.

תודה.

דניאל

פורסם

שסתום קניסטר קל מאוד לאבחן עם הוא לא תקין. פשוט מבטלים אותו באופן זמני, אם התקלה נפתרת- מחליפים שסתום.

בדיגני רנו מיכל הקניסטר ממוקם, בדרך כלל, מיתחת לפנס ראשי ימני, ממש נמוך בתוך הפגוש. קופסא שחורה עם שני צינורות שמיתחברים אליה.

פורסם

ניסיתי את זה לא מזמן, נסעתי שבוע עם צינור וואקום מנותק והטורים עדיין קפצו קצת אבל האוטו לא נכבה מפני שאחרי הניתוק הטורים עמדו על 1500-1800 סל"ד.

אתה חושב שהסיבה בשסתום?

דניאל

פורסם
ניסיתי את זה לא מזמן, נסעתי שבוע עם צינור וואקום מנותק והטורים עדיין קפצו קצת אבל האוטו לא נכבה מפני שאחרי הניתוק הטורים עמדו על 1500-1800 סל"ד.

אתה חושב שהסיבה בשסתום?

דניאל

איזה צינור וואקום היה מנותק?

פורסם

היי חברים,

קראתי את ההודעה הזו ויש לי חבר שיש לו בעיה מאוד דומה בניסן סאני - שנת 93, 1600 סמ"קוהטורים שלו ממש גבוהים בניוטרל (1600,1700) ןכנראה הקרבורטור לא מחובר כמו שצריך (האוטו לאחר החלפת מנוע - המנוע עובד מצויין רק הקרבורטור לא מחובר היטב - בעיה עם צינורות וואקום)

לפי מה שחבר שלי אמר - צריך לחבר את הצינורות טוב - יש שם בעיה עם וואקום, הוא אומר שכאשר הוא מדליק את המזגן הטורים יורדים בניוטרל ל- 800...

מה דעתכם?...

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אתה חושב שהסיבה בשסתום?

דניאל

אני לא יודע איך להסביר

פורסם

אתה חושב שהסיבה בשסתום?

דניאל

אני לא יודע איך להסביר

אז קשה לי לעזור לך...יש לך אפשרות לשלוח צילום?

פורסם

קודם כל תיקון טעות (שלי) בדגמי האלה שסתום הקניסטר ומיכל הקניטר באים בניפרד!

שסתום הקניסטר נמצא מתחת לחיישן המאפ. מופיע בתמונה- אתה ניתקת את הצינור שמחבר את שסתום הקניסטר למנוע.

האם הרכבת פקק על הצינור? כדי שלא ימשוך משם אויר?

stepmotor1.JPG

פורסם
קודם כל תיקון טעות (שלי) בדגמי האלה שסתום הקניסטר ומיכל הקניטר באים בניפרד!

שסתום הקניסטר נמצא מתחת לחיישן המאפ. מופיע בתמונה- אתה ניתקת את הצינור שמחבר את שסתום הקניסטר למנוע.

האם הרכבת פקק על הצינור? כדי שלא ימשוך משם אויר?

לא, הצינור המשיך למשוך אוויר.

לא ממש הבנתי מהסימון שלך איפה השסתום (הסימון מצביע על הפח).

בקרסו הם לא הם לא ידעו מה זה שסתום הקניסטר אלא רק מהוא המיכל.

דניאל

פורסם

אל תתעצל, גש לאוטו, פתח מיכסה מנוע, יש שם יחידה עם שני חוטי חשמל ושני צינורות.

שאחד מהם ניתקת.

עכשיו נתק ת'צינור שוב, הפעם הרכב פקק על הצינור שלא ימשוך אויר, כי זה מה שגורם לעליית הסל"ד הדרסטית. :!:

אם תופעת חוסר יציבות הסל"ד נמשכת, הבעיה לא בשסתום קניסטר.

המלצה : נתק מחבר של מאפ סנסור ונקה עם ספריי מגעים . :idea:

בהצלחה,

• תוכן חדש...