Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברו על זה בתוכנית טלויזיה באיזה תוכנית תחקירים.

אין לעירייה זכות לפרוץ לרכב שלך (למשטרה אני חושב שכן) אז אם זה עירייה או כל גוף אחר (חוץ ממשטרה). אתה יכול לתבוע אותם לא רק על צופציק, עורך דין טוב יביא לך הרבה כסף. כי פריצה לרכב זה עבירה על החוק .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולשאלת המיליון דולר... כיצד פרצו את הרכב שלך?

זה ממש לא סיפור , בהנחה שהבנתי נכון אז יש לך צופציק שצריך להרים אותו ואז הדלת נפתחת.

אז אם כן דוחפים מוט ברזל בין הדלת לדופן, יוצרים רווח צר (בלי לעקם את הדלת זו כל האומנות) ומכניסים חוט ברזל שעושים לו לולאה קטנה בקצה השני, ואז את הלולאה מלבישים על ה"צופציק ", מרימים, והופ הדלת נפתחת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בנתב"ג אין כל ספק שהרכב נפרץ ונגרר בהוראת שוטר.

יש שם באופו קבוע גרר שתפקידו לאסוף רכבים שרק לשניה אחת הושארו במקום אסור. הגרר הזה עובד נון-סטופ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
יש לי עוד שאלה:

יש ברכב שלי נעילה להגה, שאחרי שמוציאים את המפתח, אם מוזיזים קצת את ההגה הוא ננעל

אז אם אני נועל אותו כשההגה מופנה עד הסוף, זה ימנע מהם לגרור את הרכב ?

לא. יגררו אותו עם הגלגלים הקדמיים באויר. (בהנחה שהוא לא הנעה אחורית, ואז לא יגררו מחשש לנזק לגרירה כשאין שימון למכלולי הנעה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמה שידוע לי, כשהמשטרה פורצת לרכב (למשל חנית באזור שהיה בו חשד למחבל ופרצו רכבים כדי לוודא שאין בהם פצצה) הם משאירים פתק במידה ונוצר נזק, ואתה יכול לקבל החזר על התיקון.

פורסם

איך פרצו? דיי פשוט. לייסט של ברזל, שבאחד מקצוותיו, הוא שוייף בצורה של ראש אינדיאני.

מכניסים את הלייסט אל דפנת החלון - מרגישים היכן נמצא המנעול - ומושכים כלפי מעלה.

אם אתה מעוניין לדעת איך זה נראה בדיוק, שלח ה"פ. אני מאמין שיש לי אחד כזה במחסן.

חלאס עם החרטות =]

פורסם
יש לי עוד שאלה:

יש ברכב שלי נעילה להגה, שאחרי שמוציאים את המפתח, אם מוזיזים קצת את ההגה הוא ננעל

לא ,יש דבר שנקרא גרר "משקפיים". מיועד במיוחד לרכבים אשר ההגה נעול.

פורסם

טוב אז אם הבנתי נכון לשוטר מותר לפרוץ את הרכב...שזה לגיטימי (או שלא, בעיריית ת"א מסתדרים מצויין בלי לפרוץ), אבל למה לשבור ?!

עכשיו השאלה שלי היא אם כדי לקבל זיכוי חייבים ללכת לבית משפט או שמספיק לפנות אליהם ע"מ לקבל פיצוי ?

פורסם

טוב אז אם הבנתי נכון לשוטר מותר לפרוץ את הרכב...שזה לגיטימי

מה ליגיטימי?!?!

אלא אם כן אתה חונה במקום שקריטי שייגרר משם שום דברמצדיק פריצה לרכב שלך!!!

הכוונה לבתי חולים , סכנה מיידית לציבור...

שייתנו קנס! מוגדל אפילו, אפשר להרתיע ולתת קנס מוגדל של לדוגמא 1500 ש"ח , ואז אני בטוח שאף אחד לא ייחנה באיזורים הללו.

ממש קולומביה פה..

:shock:
פורסם

אני זוכר מהתאוריה שאסור לגרור רכב אוטומטי בכלל. לא יודע עד כמה זה קריטי, אבל אומרים שזה הורס את הגיר.

פורסם

אני וחבר גם כן היינו בת"א חנינו ליד בניין משה דוד באדום לבן לקח לנו אולי 15 דקות לעלות ולרדת חזרה לאוטו והאוטו לא היה שם,

הלכנו למגרש גרירה הקרוב וראינו את האוטו שפ, שילמנו ושנכנסנו לאוטו המראה הייתה עקומה והאמברקס היה למעלה ממש אבל, שאלנו אותו אם נכנסו לרכב והוא אמר שכן שאלתי אותו באיזה רשום הוא אמר שיש להם רשות מהמשטרה שאלתי אותו אם אני יכול לראות את זה הוא אמר לי ללכת אליהם ביום ראשון לאיזה אגף לא זוכר בידיוק ושם יראו לי את זה, לא היה לנו כח כמובן להתחיל להיכנס לוויכוחים ופשוט הלכנו,

לפי מה שאתם אומרים פה אסור להם, למה הוא אמר לי שכן?

פורסם

אם שוטר איפשר פריצה לרכב, משמע שהדבר היה חיוני מעבר לקנס מוגדל/מוכפל/מרובע .

לפעמים ההחלטה לפרוץ לרכב ע"מ לפנותו, אינה בהכרח צורך ביטחוני אלא צורך תעבורתי.

אגב, אם כבר גוררי ת"א - זה הרבה יותר מהיר מאשר לפרוץ ולתמרן את הגרר והרכב ל"משקפיים" או להעמסה עם כבל.

ממה שאני יודע - גורר ת"א שגרם נזק לרכב, הכיר בנזק והביע נכונות לשלם עבור תיקון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

את האמת כמה שזה לא נראה הגיוני שמותר להם לפרוץ אז זה כן הגיוני.

תראו יש מאחורי זה משהו, אם אתה עומד במקום שאסור לעמוד בו (ובדרך כלל שחונים במקום כזה זה מפריע לתנועה) אז צריך לגרור את האוטו אכשהו ואיך יגררו רכב עם הנדברייק למעלה? איך יגררו אוטו בP?

בת"א יש להם צי של 50 משאיות שגוררות בצורה הטובה ביותר במינימום נזק אבל לעיריות אחרות אין כסף למשאיות כאילו ובגלל זה גוררים עם רכבים פחות יקרים והדרך היחידה להזיז את האוטו היא ע"י פריצה אליו.

בקיצור, תחנו כמו בני אדם ולא כמו בהמות ואפילו שזה רק לדקה לקנות סיגריות בקיוסק.

פורסם
יש לי עוד שאלה:

בכל רכב ישנו המנגנון הזה. זה נקרא מנעול הגה (שגם הוא לא כ"כ יעיל).

בנתב"ג אין כל ספק שהרכב נפרץ ונגרר בהוראת שוטר.

יש שם באופו קבוע גרר שתפקידו לאסוף רכבים שרק לשניה אחת הושארו במקום אסור. הגרר הזה עובד נון-סטופ.

.

אני לא רוצה לדעת איזה בלאי במכלולים המכאניים יש לו...

• תוכן חדש...