Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שבעזה משתמשים בשמן טיגון כדי להניע את המכונית במקום דלק.

מה ההשלכות של השימוש בכך? (סתם ליידע כללי):?:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

לרכב דיזל? לא הרבה. רק חסרים כמה תוספים לניקוי המנוע ששמים בדלק רגיל.

אה כן - מיליוני אנשים רעבים כי אירופה מתדלקת בביו-דיזל.

פורסם

אפשר לייצר משמן טיגון משומש ביו-דיזל. זה עובד לא רע עם רוב מנועי הדיזל שקיימים היום בשוק.

תריץ חיפוש בפורום, יש משתמש שהעלה פעם תמונות מתהליך הפקת הביו-דיזל שהוא עושה בבית. נראה מגניב לאללה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, כתבינו סולימן א-שאפי שמדווח מעזה, סיפר שבעזה מתדלקים מוניות בנזין ודיזל בשמן בישול.

בצילומים הראו שמרוקנים מיכלי שמן בישול למיכל הדלק של המונית. :shock:

מצד שני, יכול להיות שבמיכל היה ביו דיזל שהזין מנוע דיזל ולא בנזין, כפי שנטען בכתבה.

פורסם

בשמן טיגון יש גליצרול,

בביודיזל מסננים את הגליצרול ע"י תהליך כימי,

עם הזמן, גילצרול עושה חגיגה במנוע, והופך כל בוכנה למסיבת VIP בדום.

מה גם, שהסמיכות של הביודיזל היא גבוהה מדיזל רגיל ולכן במערכות דלק מסוג הזרקה משותפת[מסילה משותפת],

תוך כמה קילומטרים שומעים רעשים חזקים מהמנוע, הרעשים האלה נובעים ממה שנשאר מהמשאבת דלק, שקפצו לביקור במנוע. בחו"ל מוסיפים לביודיזל ANTIFREEZE ועוד חומרים להקטנת הסמיכות משום שקשה לבצע התנעה כאשר השמן קר, אז או שמשתמשים במיכל לחימום[יקר], או שגרים בישראל בכל מקום שהטמפרטורה בבוקר חמה שזה כמעט כל הארץ.

לסיכום:

ביו-דיזל זה טוב, זה דופק את המדינה :ok: :ok: :ok: :ok: וזה עושה פרצוף שמח כל פעם כשנכנסים לבנק, אבל[ואבל גדול],

כל הקירקושים על מערכות מחשב, מערכות הזרקה לחיסכון בדלק ועוד 1001 מערכות מתקדמות[שלא עושות הרבה] לא מאפשרות את קיומו של הרכב על ביודיזל נקי[יחס של 20% ביו ו-80% דיזל עובד, אבל עדיין כואב בכיס] כי זה מתוחכם מדי, פעם זה היה פשוט ועכשיו הכל מסובך.

כך שנוצר מצב שמי שבאמת נהנה מביודיזל, נוסע על רכב משנת תרפפ"ו.

*** יכול להיות שיש דגמים יוצאי דופן, שגם בשנת 2008 יכולים לענג את בעל הרכב ב-100% ביודיזל,

אם מישהו מכיר מניסיון רכב כזה, שישלח מיייייד הודעה פרטית.

אבי

----

פורסם
כך שנוצר מצב שמי שבאמת נהנה מביודיזל, נוסע על רכב משנת תרפפ"ו.

אגב, רכבים פופולאריים להסבת ביודיזל הם קסנטיה/406 דיזל.

נ.ב. אני חשבתי על הסבת רכב להנעה באלכוהול תוצרת בית. מה נדרש מבחינת אוטו חוץ ממנוע בנזין גדול ופשוט(שכבר יש)? אלכוהול תוצרת בית לייצר אני יודע (מסורת ארוכת שנים במשפחה), רק מה צריך לסנן שם , כי לא כל דבר ראוי למשתה אדם ראוי למשתה אוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהילוך חמישי (עונה שעברה אם אני לא טועה) הציגו מרצדס דיזל די ישנה שתודלקה בשמן משומש ונסעה מחוף לחוף לרוחבה של בריטניה, עד כמה שאני זוכר לא נעשו כל שינויים במערכת הדלק או תוספים לשמן והרכב נסע 100% ללא תקלות.

ההערה היחידה שהייתה לכתב להגיד שהאגזוז פולט ריח של צ'יפס.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
בשמן טיגון יש גליצרול,

בביודיזל מסננים את הגליצרול ע"י תהליך כימי,

עם הזמן, גילצרול עושה חגיגה במנוע, והופך כל בוכנה למסיבת VIP בדום.

סלח לי אבל אתה ממש טועה !!

הדום לא קיים כבר שנה~

המקום הינו דאנס באר לערסים מגודלים ושחורים וניקרא NIGHT ו ה VIP שם זה ממש למעלה בקצה רחוק ולא שווה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אה כן - מיליוני אנשים רעבים כי אירופה מתדלקת בביו-דיזל.

נראה לי שאתה מתבלבל בין ביו-דלקים כמו אתנול לבין ביו-דיזל. האתנול, לא הביו-דיזל, הוא שגורם לשגעון העולמי עם התירס.

• תוכן חדש...