Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים אלו הונדה יצאה עם דגם חדש (עם פנסים גדולים)הוא מתקדם ועדיף משמעותית על הטויוטה שהיא דגם 93 רק בשנת 98 יצאה קורולה שונה עם פנסים עגולים שגם עליה ההונדה עדיפה בעיקר בתחום מרחב מחיה שלא לדבר ע עיצוב ומיצוב. לפי דעתי עדיף שתקנה מאזדה לאנטיס שנת 99 חדשה בשנתיים מטויוטה והונדה ללא שום התפשרות.

פורסם
החלטתי סופית ללכת על אחת משתיהן...

התקציב הוא 55K, אז נראה לי שאני אלך על מודל 97.

איזו עדיפה לפי דעתכם ?

שתיהן מצוינות . הסיוויק מרווחת יותר , הקורולה מעט נוחה יותר.

הראשונה שתמצא במצב משביע רצון , תקנה.

פורסם
מי עדיפה בתחום האחזקה (דלק, טיפולים...) ?

אני חוזר , כמעט ואין הבדל בין המכוניות : גם באחזקה וצריכת דלק.

נהוג לחשוב שבהונדה מחירי הטיפולים יקרים יותר - לא כך הדבר מהנסיון שלי.

מה שכן , לרוב מחירי הביטוח בהונדה יקרים יותר.

פורסם

אני בעל מוסך ולפי הניסיון שלי הטויוטה עדיפה על ההונדה מבחינת :אחזקה,התנהגות כביש,אמינות.

דרך אגב יש לי קורולה מודל 94 והיא מעולה,ואם כבר קורולה עדיף את הצורה שבין השנים 93-97(יותר מרווחת)

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
.

נעם? תערוך תנקודה הזו לפני שאחד המנהלים , יתקן

לענין. סיוויק מהשנים האלו בעיתי למצוא רכב שמור ומתוחזק כמו שצריך , כמו שאחד פה אמר

''רכב זה היה בידיהם של צעירים שחשבו שזה רכב ספורט ונסעו עליו נסיעה ספורטיבית''

קורולה בענין הזו עדיפה ,אבל תמיד יש יוצא מהכלל ,בהצלחה

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...