Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשימוש נכון בבלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ביום שלישי נסיעה ארוכה (מהמרכז לטבריה) עכשיו יש בדרך עליות וירידות ולאחר קריאה בפורום הבנתי שיש בעיה ללחוץ הרבה על הבלמים או כמו שהגדירו פה את זה אז "לטגן את הבלמים"

השאלה , איך אני אמור להתנהג בנסיעה עם ירידות גדולות בכדי שאני לא אאבד את הבלמים (השאלה היא לגבי רכב אוטומט)?

פורסם

אין לך מה לשחק עם הגיר אלא עם זו יריד התלולה וממושכת (ואין כאלה בדרך לטבריה ).

פשוט סע רגוע ועל תגיע למצב שאתה לוחץ על הבלם קבוע לאורך זמן רב,תבלום לסירוגין

בכל מקרה ברכב מודרני אין לך סיכוי "לטגן" בלמים , בנסיע רגילה ובתנאי הדרך שיש לך לכוון טבריה.

תהנה מהטיול :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

האמת שיש איזה ירידה אחת או שניים ארוכות בדרך לטבריה, מה שאני ממליץ זה להוריד הילוך בתיבת הילוכים (כלומר ללחוץ על כפתור הOVERDRIVE) במידה ויש לך 1.6 אוטמט ממוצע אני ממליץ עליו גם בעליות הארוכות כדי לשמור על סחיבה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פחות בלימות עדינות וארוכות ויותר בלימות (קצת) נושכות ומהירות - התוצאה, הורדת מהירות יותר מיידית, יש יותר זמן שחולף עד שתגיע שוב למהירות בה תצטרך שוב לבלום ומכך יותר זמן לדיסקיות להתרחק מהצלחות ולהתקרר.

בבלימה ארוכה אתה כביכול "מרחם" על הברקסים כי אתה עדין אך אתה למעשה לא נותן להם הזדמנות להתקרר (פחות גרוע עם דיסקים מאווררים אך עדיין תקף).

הכי חשוב, סע בטוח.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תוכן חדש...