Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הHU הקיים הוא פיוניר פרימייר 690UB והרמקולים מאחורה הם זוג 6*9 של JBL מדגם CS3196.

מקדימה ישנם 2 רמקולים 6*4 שכניראה גם ככה לא ישרדו הגברה אז הם לא רלוונטיים.

המגבר שאוסיף עכשיו למערכת אמור כעת להגביר את ה6*9 שלי + סאב בגישור (סאב יקנה בעתיד הקרוב).

בשלב מאוחר יותר יווספו קומפוננט שהמגבר יצתרך להגביר ואז הסאב יקבל מונובלוק.

ההתלבטויות שלי לגבי מגברים הן בעיקר סביב אלה:

1. Mac Audio Z4200

2. Lightning Audio B2.400.4

3. JBL GTO75.4

4. JBL GTO1004

היות והמק אודיו מספק רק 150W בגישור, נראה לי שהוא ירד מהרשימה, והיות והלייטנינג אודיו מספק רק 75 וואט לערוץ נראה לי שגם הוא יורד מהפרק ככה שלדעתי נשארתי רק עם הJBLים. אשמח לשמוע אם למישהו יש דעות אחרות לגביהם ולמה לא כדאי לי לשלול אותם למרות החסרונות שציינתי.

בנוגע לJBLים, אשמח לקבל חוות דעת עליהם, יתרונות וחסרונות של כל אחד ביחד לשני וכו'.

אם יש מגברים אחרים שלדעתכם יתנו תמורה טובה יותר לכסף בטווח המחירים האלו אשמח לשמוע עליהם.

תודה רבה לעוזרים! :-)

פורסם

נראה לי שטעיתי לגבי ההספק של הZ4200, תוך כדי חיפושים וקריאה נתקלתי במספר אתרים שכל אחד מהם מציין נתונים אחרים לגבי המגבר הזה.

אשמח אם מישהו יתן לך את הנתונים האמיתיים על ההספקים שהמגבר הזה נותן.

תודה ויום טוב :-)

פורסם

75.4 קשה להשיג.

אני חושב שהמאק אודיו הוא הבחירה כי טובה, מכיוון שגם ככה, הסאב יקבל מונובלוק.

ואני גם חושב שטעית בנתון גישור של המקאודיו.

פורסם

אשמח ללינק, בזאפ לא מצאתי אותו...

לפי מה שכתוב פה אז המגבר של מק אודיו נותן 285 בגישור.

http://www.magnat-audio.cz/mac-audio/cenik.pdf

אבל לדעתי אם יש לך כסף ל JBL1004 כי עד 1500 ש"ח לא ראיתי שמוכרים.

תודה לך.

75.4 קשה להשיג.

אני חושב שהמאק אודיו הוא הבחירה כי טובה, מכיוון שגם ככה, הסאב יקבל מונובלוק.

ואני גם חושב שטעית בנתון גישור של המקאודיו.

היות ובאמת טעיתי בנתון הגישור של המק אודיו, הוא חוזר לשיקולים.

כרגע התלבטות חדשה, הJBL החדש יקר יותר, אז אני מתלבט בין 75.4 משומש בכ800 ש"ח וללא אחריות כניראה, לבין מק אודיו בבערך 1100 ש"ח חדש מהניילון. על הJBL שמעתי המון דברים טובים ודי אהבתי את המגבר, אני מוכן להוסיף את ה300 ש"ח האלו בשביל לקבל מכשיר חדש מהניילונים ועם אחריות מסודרת (מק אודיו), אבל הייתי רוצה לדעת אם הוא באמת לא פחות טוב מהJBL

כדי שלא אתאכזב לאחר הקניה. אשמח לשמוע את דעתכם עליו.

תודה רבה לכולכם!

פורסם

ואני שואל בזאת

למה לא אודיסון ?

1600 שקל ואתה מקבל מגבר הרבה יותר איכותי ממק האודיו וגם מגבר עם הספק יותר גבוה

סליחה שאני נדחף לדיון אבל מעניין אותי , עד 1500 שקל איזה מגבר הכי מומלץ ?

אני מצפה ממגבר שיוציא הספק גבוה בגישור לסאב ( ובאמת שיוציא לא על הנייר )

האם המק האודיו 4200Z מוציא ומוכח 110רמס לכל ערוץ ו280 לגישור ?

פורסם

כשאני אמצא באינטרנט חנות שמוכרת אותו באיזור שלי (לא מצאתי אף חנות שמוכרת אותו גם לא באיזור שלי...), אז אני אכניס אותו לשיקולים...

פורסם

1. מאיפה אתה בארץ?

2.

SRX3 ייתן לנו 2X75 + 1X250.

והוא 3 ערוצים קבוע - לא יתאים לבחור אם הוא רוצה לקנות מונו.

SRX 4 ייתן לנו 4X60 או בגישור 170.

מק-אודיו Z4200 עולה כ-40% פחות ממנו!!! וייתן לנו:

110X4 לערוץ ו-285 בגישור.

ה-SRX הוא הסדרה "החסכונית" של אודיסון.

והוא כמובן לא UNDERRATED חזק כמו הסדרות הגבוהות יותר.

והחלקים בהם נעשה שימוש הם נחותים יותר - הרי המטרה היא לתת סדרה לא יקרה ונגישה.

בקיצור לדעתי הרבה יותר כדאי Z4200 ב-1000 שקל מאשר SRX3 ב-1800 שקל או SRX4 ב-1700. (אלו המחירים שלי יש על המגברים הללו, אם מצאת SRX3 ב-1600 הרווחת, אבל עדיין לא חושב שהייתי מתאמץ).

פורסם

1. גר ליד רחובות.

2. בהחלט נראה לי שלא מתאים לי המגבר הזה. תודה לך

המק באמת נראה משתלם הרבה יותר, השאלה אם הביצועים על הנייר שווים למציאות. אשמח לקבל התייחסות לזה בתגובותיכם.

כרגע ההתלבטות שלי מתמקדת בעיקר ב75.4 לבין הZ4200, אשמח לקבל תגובות שמשוות בין השניים (יתרונות, חסרונות וכו').

תודה רבה לכולכם!:-)

פורסם

יצא לי לשאול ,ולקרוא כמה תגובות על המק אודיו. אישית לא שמעתי אותו, אבל ממה שמעתי הוא מגבר אמין שנותן 110 כמו שכתוב, ו285 בגישור כמו שכתוב. זאת גם חברה גרמנית. וראיתי שבפומפה יש עליו אחריות של שנה.

מצד שני jbl זאת חברה עם שם טוב. ויש לה מגברים טובים,יצא לי לשמוע לדוגמא ולא התאכזבתי. אבל אני אישית הייתי הולך על המק . בגלל העוצמה,המחיר. זאת דעתי האישית בכל אופן.

• תוכן חדש...