Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בעקבות התייעצות כאן בפורום החלטתי לקנות למשפחתי את הסיטרואן ג'מפי ורציתי לשאול האם לקנות על פי מחירון או לרדת מהמחירון ובכמה? אני מתכוון לקנות ג'מפי שנת 2000 בסביבות 40K /

אשמח לתשובותיכם!

פורסם
שלום לכולם!

האם לקנות על פי מחירון או לרדת מהמחירון ובכמה?

אין עניין בתשובה של "כן" או "לא".

הכל תלוי במצבו המכאני והקוסמטי של הרכב, בהיסטוריית הטיפולים ובאיכותם, בעברו (פרטי\השכרה\ליסנג וכד'), היסטוריית תאונות-אם יש וחומרתן, מס' הק"מ שעבר, מס' ה"ידיים" שעבר ובסוף- ברצון של בעל הרכב "להוריד".

עצה שלי- תתרחק מ"מציאות". אני בטוח שאין לך כסף לדברים זולים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אם החלטת על ג'מפי ! , בצע מייד ניקוי רדיאטור והחלפת תרמוסטט באופן יזום !!! (אלא אם הדבר נעשה וראית חשבונית מס)) , בדוק נזילות שמן ממנוע ומהטורבו ! אלה הליקויים הכרוניים ברכב זה , לג'מפי שוק מצויין ונחשב לרכב טוב .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה על העצה.

מה אפשר לעשות במקרה של נזילת שמן מהמנוע ומהטורבו?

לאחר כמה ק"מ יש לעשות ניקוי רדיאטור והחלפת טרמוסטט?

פורסם
תודה רבה על העצה.

מה אפשר לעשות במקרה של נזילת שמן מהמנוע ומהטורבו?

לראות אם מקור הנזילה הוא מהאטם או ממקום אחר ולטפל בהתאם

לאחר כמה ק"מ יש לעשות ניקוי רדיאטור-ע"פ הצורך. עשה פעם אחת עם הקנייה ולאחר מכן השתמש בנוזל קירור אייכותי בלבד והחלפת טרמוסטט- כאשר הוא מתקלקל

תגובתי באדום.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...