Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הייתם עושים עם 6,000 ש"ח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערמות של קוק.

סתם. אי אפשר לקנות ערמות של קוק ב6K. אין לי מושג כמה עולה קוק למען האמת.

אי אפשר לקבל תשובה רצינית כי לא ידוע מה אתה צריך. אני למשל הייתי קונה כרטיס מסך ב500, חצובה למצלמה ב500, עוד עדשה למצלמה ב1000, שעון ג'ישוק ב500. MP3 ב200. אוזניות אלחוטיות למחשב. פלאש חיצוני למצלמה. מצלמה קומפקטית למשפחה, ספציפית אולימפוס עמידה למים עם עדשה שמתחילה ב28.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

הסבה של קסנטיה לגיר ידני.

ומכירת הגיר הישן תחזיר לי חצי מההשקעה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשהיה לי 6 קניתי מחשב נייד ולא מצטער על כך ונשאר עוד לדלק....

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הייתי בודק לאיזה כלי, או מוצר אני באמת זקוק לו בחיים שאין לי כרגע.

באם התשובה אצלך היא : כלום, אז פשוט תסגור אותם, יום יבוא וכן תצתרך אותם למקרה חרום או למשהו באמת חשוב :wink:

הרי לפטופ, תחשוב על זה כך: אתה סטודנט שעוסק בגראפיקה? אתה סטודנט שלא כותב כלום אלה רק מקליד? אתה זקוק להעביר מסמכים או תמונות או כל מידע אחר לגורמים שונים במהלך היום? האם אתה באמת זקוק ללפטופ?

אני גם התלהבתי בהתחלה מלפטוט וכו' וכו' וכו' עד שאבא שלי קיבל מהעבודה משחב נייד כמעט בשוויו המחיר שלך.

התיישבתי מולו בדקתי כמה דברם מעניינם אינטרנט אלחוטי, איזה כיף, לאחר כ 3 ימים התיישבתי מולו ואמרתי לעצמי, בתכלס, מה אני עושה בו עכשיו?

אנשי עסקים או פריקים שזקוקים לחיבור תמידי לאינטרנט ולדואר האלקטרוני ואין להם בעיה לסחוב מחשב ועוד סוללה וכל היום עסוקים באינטרנט זקוקים לזה, לאדם רגיל זה ממש כיף בהתחלה, לאחר כמה ימים אתה פשוט מוצא אותו יותר ויותר על המדף סגור ופשוט מנסה להמציא משהו שאפשר לעשות איתו.

אבל היי, כל אחד ומה שכיף לו כמובן :lol: לא לצלוב אותי :evil:

כל זאת שהינך אדם רגיל אשר עסוק בדברים רגילים יום יום ואין לך כל צורך בזה.

אם לא, אז לפטופ זה חמוד, רק למקרה שאתה באמת תשתמש בו.

פורסם

השאלה היא מה אנחנו היינו עושים עם הכסף או מה היינו מייעצים לעשות לך? תן לנו איזה כיוון לגביך, תחומי עניין מסויימים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם מדובר ב 6000 שקלים מיותרים שחייבים ללכת לבזבוזים \ הנאה :

קונה 3 רכבים מסוג דיהטסו שרייד ידניות שנת שמונים ומשהו

ומפרק אותם בשטח אחת אחת , וחוזר שמח הביתה בסוף היום ( מניסיון - עם אחת )

פורסם

אני הייתי משקיע את זה ומחליף לאמא שלי את האוטו למשהו יותר ישן ויותר טוב.

מצד שני הייתי שוקל לתקן את המזגן של הפיג'ו ולעשות יישור קו קטן, או אולי לקנות לפטופ (אני באמת צריך אחד).

פורסם

בחחות וצבע למיצובישי לנסר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...