Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הייתם עושים עם 6,000 ש"ח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר לשלם עם זה שכירות של חודש אחד בדירת חדר בת"א (עם דובה וקיפוד)

(חייבים 400 דולר בצד למקרה הצורך)

אפשר לנסוע לפיינל פור במדריד ( אם הכל יילך בשורה ביום חמישי) + קצת בזבוזים.

לא ממש,אולי לא בדקת את המחירים של הטיסות לפיינל פור אבל הם מתחילים ב 749 יורו לטיסה בלבד ללא מלון או כרטיס.

לא גומרים דיל כזה בפחות מ 1300 יורו כולל הכל.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
טוב,

הרוב הבינו את הכוונה הפשוטה - מה הייתם , כן...כן...אתם, עושים כרגע ב-6000 ש"ח.

תודה לכולם על התשובות, למרות שהיו כאן כמה שהתחכמו או פשוט לא הבינו את הפואנטה.

אז מה הפואנטה?

נפלה בידי הזמנות לרכוש מוצר כלשהו שלא בטוח שאשתמש בו כ"כ הרבה וסכום ההשקעה הינו 6000 ש"ח. בקיצור, רציתי לדעת מה עוד ניתן לעשות עם הסכום והאם כדאי לחסוך אותו.

אם מישהו רוצה להוסיף עוד דוגמאות למה הוא היה עושה עם הכסף, הוא מוזמן.

אין פה פואנטה - שאלת שאלה וקיבלת תשובות, מה זאת אומרת נפלה בידיך הזדמנות לקנות מוצר שלא בטוח שתשתמש בו כ"כ הרבה - לי יש הרבה מוצרים שאני יכול לחשוב עליהם שאני רוצה לקנות ולא בטוח שיהיה להם שימוש, אז אני ישר קונה? לפעמים, אם ממש בא לי.

לכל אדם יש מערכת שיקולים שונה, צרכים ורצונות שונים והעדפות שונות, אם אתה מבקש עצה האם כדאי לך לקנות את המוצר או לעשות משהו אחר בכסף - שאל בצורה ישירה ותקבל תשובות מתאימות.

לי באופן אישי יש מגוון דברים רחב מאוד שאני יכול לעשות עם 6K מיותרים וביניהם פשוט לסגור את הכסף לשימוש עתידי מושכל יותר. כרגע הייתי קונה איזה תוכי ארה או קקדו בכסף הזה, או שלא.

בריאות לכולם!

פורסם

קונה לי טיסן.

או משדרג את הרכב

או קונה LCD לחדר

או מטייל בארץ בטיולית. בפנאאאן

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לא ממש,אולי לא בדקת את המחירים של הטיסות לפיינל פור אבל הם מתחילים ב 749 יורו לטיסה בלבד ללא מלון או כרטיס.

לא גומרים דיל כזה בפחות מ 1300 יורו כולל הכל.

750 יורו לטיסה למדריד וחזרה? עוד בערך 50 יורו ואתה טס הלוך ושוב בביזנס.

טיסה למדריד עולה באיזור ה550 דולר.

ובכל מקרה, "דיל" באיסתא של טיסה למדריד + מלון 4 כוכבים ל4 לילות + כרטיסים גם לחצי גמר וגם לגמר + טיסה חזרה - 1400 יורו.

אבל זה מותנה ב2 אנשים.

גם מלון וגם טיסות זה לא כזה בעיה למצוא (בכל זאת, רק בארץ עושים "ביג דיל" מהפיינל פור. באירופה רוב האנשים לא ממש זורקים על זה).

הבעיה העיקרית זה להשיג כרטיסים למשחקים עצמם.

ובכל מקרה, ב6000 שקל זה כ1050 יורו. עוד קצת והוא שם :)

ובכל מקרה, אל תחפש הצעות איך לבזבז את הכסף.

אף פעם אין יותר מידי שסתם זורקים אותו.

שמור אותו - מבטיח לך שעוד חודש חודשיים תמצא משהו שאתה באמת רוצה לבזבז עליו.

מקסימום טוס עם כמה חברים ליוון/טורקיה לאיזה נופשון ב650-700 דולר הכל כלול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סוגר בתוכנית חיסכון לכמה שנים:-)

אתה לא תרוויח על זה כמעט כלום. יש אפילו סיכוי שתפסיד לא מעט בגלל תנודות שליליות חזקות בשוק, כפי שקרה לי עכשיו.

בקשר לפיינל פור : תנו לי מחר לראות רק שהכל הולך כשורה , ואני כבר אעדכן לגבי מחירים.

הנופשון זה רעיון טוב, הייתי בסוכות ברודוס במלון 5 כוכבים הכל כולל הכל עד שנמאס לי (5-6 ימים) , והכל יצא ביחד איזה 2500-3000 ש"ח כולל טיסות, מלון, השכרת ג'יפ שפרמתי בשטח ועוד :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מפרגן לעצמי יום מסלול על פורמולה 3 / רנו / פורד.

או אולי קונה מכונה לממכר משקאות קרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
כשאני חושב על זה - כמה יעלה ביקור בתערוכת פרנקפורט (עוד חצי שנה) + יום מסלול ברינג על פורשה GT?

:D

החלק הראשון יכנס בכיף ב6K.

לגבי החלק השני, כשאתה אומר פורשה GT, אתה מתכוון לקררה ג'יטי ?

כי אם כן - אז רק ההשכרה של הרכב הזה, ליום בודד, מאחת הסוכנויות הבודדות שמחזיקות אותו (כמו ELITE) יעלה יותר מה6K שקלים הללו.

אבל עם איזו Cayman או Z4 COUPE מ"HERTZ" או "SIXT" - בהחלט אפשרי :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה מנוי לכבלים/יס אתה יכול להשקיע בצלחת לווין פרטית (כמו שלי) בסכום של 2200 ש"ח, להביא ממיר DREAMBOX איכותי ב-1000 עד 1200 ש"ח, להביא כרטיס חכם, עולה 500-800 ש"ח, והרי לך עוד עודף. אתה יכול לראות מה בא לך, מתי שבא לך, וכמה שבא לך, בלי להיות חייב לאף חברה.

• תוכן חדש...