Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי צריכה עזרונת לגביי רכישת-רכב, וכל מה שכרוך..

אז ככה..

-מצאתי סיאט איביזה טורבו, שנתון 01, במחיר דיי מצחיק של 16 אלף בהשוואה לשנתון ולK שעשה..

(המחיר דיי מעלה גבה נכון, בגלל זה חשבתי ללכת ולראות אותו באופן אישי..)

וכאן באה הבעיה..

ולפני שאלך לבדוק את הרכב,מה דעתכם על בחירתי? אתם חושבים שזהו רכב שיהיה מתאים לי בתור "רכב ראשון"?

כי אם לא עדיף שארד מהעניין עכשיו ואחפש רכב אחר?! (האמתי שהתלבטתי בין הרכבים פוולסווגן פולו, פיאט בראבו, אופל טיגרה- ודווקא האיביזה יותר משכה אותי)

אוקיי חפרתי..:]

במקרה והרכב מוצאת חן-בעני

מה השלב הבא? מה אני צריכה לעשות? איפה עושים בדיקות? העברת בעלות (איך זה מתבצע?),

בכלל מה עושים מא ועד ת'..

כמה כסף כדאי להשאיר בצד לכל עניין הבדיקות, הבעלות וכל מה שכרוך לעניין?

אני מצטערת שאני כזו בור ועם הארץ.. אבל אני דיי חדשה בתחום :]

ואני אשמח ואודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי..

לילה מצויין:]

פורסם
;1633177']אני דיי צריכה עזרונת לגביי רכישת-רכב, וכל מה שכרוך..

אז ככה..

-מצאתי סיאט איביזה טורבו, שנתון 01, במחיר דיי מצחיק של 16 אלף בהשוואה לשנתון ולK שעשה..

(המחיר דיי מעלה גבה נכון, בגלל זה חשבתי ללכת ולראות אותו באופן אישי..)

:]

אני לא כזה מבין גדול, אבל המחיר לא נראה לי הגיוני, כנראה הרכב עבר טעונה רצינית עם פגיעה בשסי או שפשוט הלך לו המנוע והוא מוכר אותו לחלקים

פורסם

מעבר למחיר המחשיד, לא אמרת מה הדרישות שלך מהרכב. איביזה טורבו? את מחפשת רכב עם זיקה ספורטיבית בהחלט לא מבוטלת? לא חסכוני בדלק, אחזקה יקרה, תשומת לב מיוחדת לפרטים (טורבו, 98 אוקטן וכל פיפס אחר שהאוטו עושה), חוץ מזה שבתור רכב ראשון הוא לא מומלץ. רכב חזק, מאוד מהיר, ונראה לי שעדיף לרכוש נסיון לפני שעולים על אחד כזה.

בואי תפרטי לנו דרישות יותר ספציפיות, עם טווח מחירים.

ותכיני את עצמך נפשית למחיקת השרשור. הכותרת לא עומדת בדרישות המפורטות בחוקי הפורום, אז פשוט תפתחי אחד חדש אחרי שקראת אותם. http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

יום נעים :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
רכב נמכר....

לפי דעתי מזל שלך. אין בארצנו מציאות. לכל דבר יש את המחיר שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...