Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעת ההנהלה: חובה לקרוא ולאשר לפני פרסום נושא חדש!

מה חוקי - לתקן? אם הרכב טוטל לוסט אז לא. מדובר על נזק כבד, יהיה מדובר בתיקון של כ-10-15K ש"ח.

רק דלת, במקרה אופטימאלי צריך להחליף, תעלה לפחות 5K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב נראה שצריך החלפה של 70% מכלל החלקים ברכב... אם תרצה להחליף תכין מוצו דינארוס ואכן אם הרכב טוטאלוס לא יאשרו לך להעלות אותו על הכביש.. אז בהצלחה ותדלג על הפרוייקט הזה ועבור להבא!!

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

במקום לקפוץ בראש כמו כולם אני הייתי אומר שכדאי להזמין שמאי,שיעריך את הנזק.

אם הנזק הוא מעל 45% הרכב טוטאל לוסט-אובדן גמור וחבל להשקיע בו.

אם היה לך ביטוח מקיף תקבל +- מחירון לפי תנאי הפוליסה.

אם הנזק לא גדול מידי ואין פגיעה בשילדה אולי כדאי לתקן וזאת בתנאי שאתה מעוניין להמשיך להחזיק את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל הדברים הקטנים אפילו יצטברו לכדי סכום של יותר מ10K. תתחיל אפילו לחבר רק את הדברים שאתה רואה בתמונה (שמשה שבורה, חלון וכו' וכו' וכו') ותגיע לסכום נכבד ביותר.

פורסם

עוד קבריולט יורד מהכביש.

חבר שלי עשה לפני שבוע תאונה חזיתית אומנם לא במהירות אבל יש נזק

עם גולף קבריולט 1800 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...