Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים! אני כולי מאושר היום :-D:-D:-D:-D:-D

לשמחתי הרבה (עקב סכום לא צפוי שהתקבל) - המחליפה של הוולקן הולכת להיות אחת מן השתיים בכותרת. BMW 335 קופה כמובן, מול פורשה קיימן S.

אני מבקש מכל מי שיש לו ניסיון עם השתיים (גם בחו"ל זה רלוונטי, גם על המסלול) - מי לדעתכם עדיפה?

הכי חשובה היא ההתנהגות. לגבי העיצוב - שתיהן יפות, כך שלא מהווה שיקול.

איוו או STI לא באות בחשבון בתקציב הזה, מחפש משהו טיפה יותר מפנק.

התקציב - סביבות החצי מיליון, גמיש למעלה.

יום נפלא לכוווולם :)

נ.ב שתיהן, כמובן, ידניות.

נסיעת מבחן על הפורשה בתהליכים (אני בן 23, עדיין), ה-335 לא קיימת כרכב הדגמה.

פורסם

למה להשבית שמחות?

יאללה, אפשר לנעול. (אם בא לכם אתם יכולים לדסקס כאן, זה יהיה רלוונטי כשבאמת יהיה לי כסף. ככה אני לא אצטרך לפתוח עוד שרשור ולהעמיס על השרת :twisted:)

פורסם
פחח, ברור שזה 1 באפריל. מי היה מעדיף 335 על פני קיימן S?

אחד שלא בדיוק בא לו שייראו אותו בפורשה ולא יפסיקו לדבר עליו, כמוני. ב.מ.וו מנקרת עיניים הרבה פחות, יותר שכיחה על הכביש ומושכת פחות תשומת לב.

פורסם

שמע, נכנסתי לסרט הזה שיש לי כסף, לא הולך לצאת מזה בקלות :lol:

וגם המתיחה שלכם באתר של אוטו לא הייתה כל-כך מתוחכמת - מי שמכיר את הדרכים לטיפוס הר תבור - יודע שלא מציאותי לערוך שם HILLCLIMB.

מה שכן מציאותי - זה לעשות את הירידה עם קארטינג 2 פעימות. :twisted:

פורסם

אני לא אחראי! (גם אם הייתי אחראי הייתי אומר שאני לא אחראי).

דרך אגב, אם כבר מתיחות של ה-1 באפריל, היום היה לי מבחן במעגלים אנלוגיים. המרצה אמר לפני שבוע שיהיה מבחן קל יותר מבשנים עברו. נחש מה - הוא עבד עלינו! :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

DORKI - החומר הוא קצת חוש הומור - ששני החבר'ה הראשונים שהגיבו הרסו בשנייה :lol:

רוני, גם לנו היה מבחן היום. אבל בגלל השביתה יש לנו 2 עוברים בינאריים (אם נעבור הציון לא ייכנס לממוצע) - אז יהיה טוב יחסית... (אתה גם בת"א לא? כלומר כן, ראיתי אותך כמה פעמים בפקולטה ;-))

פורסם

א. תבוא להגיד שלום.

ב. זה לא עוברים בינאריים - זה ציון שלא נכנס לממוצע. יש הבדל.

ג. כדי שזה יהיה בתוקף צריך לעבור את המבחן... (לא יודע מה אתה יודע על מעגלים אנלוגיים, אבל גם לעבור את המבחן זה לא פשוט)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע שיש קורסים שקשה מאוד לעבור. אתה כבר עברת אחד כזה ;-) (מתמטיקה בדידה אני מתכוון)

ופעם הבאה כשמישהו יבוא אליך ויגיד לך "הי אני X מקארספורום" תדע שזה אני הדביל :-P

טוב, כאן זה לא צ'אט. צריך לחזור לנושא השרשור - אני צריך לפתוח הזמנה :lol:

פורסם

מה שלא תחליט, אני ממליץ על יבוא אישי.

במסגרת השירות הרגיל שלי לחברי הפורום, אני מוכן לאסוף את הרכב שתבחר (לא משנה לי אם זו הפורשה או הבימר) מקליפורניה (הכי טוב קליפורניה, אבל תטיס אותי לשם ביזנס מניו יורק), ולנהוג לך אותו לנמל בניו ג'רזי.

למתעניינים, השירות ניתן גם עבור אסטון מרטין, יגואר XKR, למבורגיני, פרארי, בוגאטי, פגאני ומזראטי. פניות בנוגע לקוניגסג CCR תישקלנה בחיוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...