Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מצא קליאו אחרי בומבה בצד שפתחה כרית אוויר צידית (בכיסא).ידיים וקילומטרז' סבירים וכנראה שאין פגיעת שלדה. המחיר המבוקש יהיה באיזור 35. המוכר אומר שהמחירון 57, לא בדקתי אם זה נכון. יש חוות דעת?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

כד לקבל חוות דעת יותר עניינית תצטרך למלא את השאלון הבא:

• שנה?
  • מה הנזק שקרה בתאונה? איפה תוקן ובאיזו צורה? (נושא "האין פגיעה בשלדה" קצת תמוה עם המחיר שציינת)
  • יד וק"מ סביר. מה זה סביר לדעתך?
  • היסטוריית טיפולים? לחפחות אחרונים.

עם הפרטים האלה, החוות דעת תהיה ברורה הרבה יותר.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אם מדובר בכחולה ממושב באיזור הדרום ( לא זוכר כרגע איזה ) אז כדאי להתרחק. (זו הקליאו 2002 היחידה שיש כרגע ביד 2 )

יש לה היסטוריית טיפולים מאוד לא ברורה ומסודרת ( לא יודע אם ומתי בוצע טיימינג )

ובנוסף יש סיבה עוד הפתעות אחרת לא ברור למה לוקח למוכר כמעט שנה למכור את הרכב.

אם מדובר בקליאו אחרת יש לבדוק האם בעקבות המכה הצידית לא נפגעו קורות שלדה,

אם הפגיעה משמעותית אז בדרך כלל הקורות הללו נפגעו כלומר מדובר בשאסי לכל דבר.

נ.ב המחירון של דור ראשון 2002 הוא 43 עבור דור שני המחירון הוא באמת 57.

פורסם

כנראה שמישהו החליט שזה הוגן כי היא נמכרה (כנראה היום)..וכן היא כחולה, לא יודע מהיכן בארץ כי היא נמכרה דרך הביטוח

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אני הייתי מסתכל על זה אחרת:

"מזל שהיא נמכרה ולא היית צריך לקחת את הסיכון איתה".

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

נשמע כמו שום סיכוי שאין שלדה. מכת צד שפותחת כרית אוויר היא ככל הנראה מכת שלדה, אלא רק אם רק הדלת נמעכה כולה (ואני בספק). ובכל מקרה - אם הוא מנסה למכור שנה ויורד עד יותר מ-30% מתחת למחירון - כנראה שיש סיבה טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נשמע כמו שום סיכוי שאין שלדה. מכת צד שפותחת כרית אוויר היא ככל הנראה מכת שלדה, אלא רק אם רק הדלת נמעכה כולה (ואני בספק). ובכל מקרה - אם הוא מנסה למכור שנה ויורד עד יותר מ-30% מתחת למחירון - כנראה שיש סיבה טובה.

רוני

צודק ב100%, ולפותח השרשור, כל עקבה לטובה :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
Tvr_speed_12 אתה טועה, הבחור בסוף מכר אותה לאחר כשנה ועכשיו אחרי שהייתה מחוץ ללוח לא יותר מחודשיים היא שוב למכירה! רק הפעם שים לב שהיד עלתה והתקינו לה פנסי קסנון (ממש התעסקו בעיקר). עוד דבר מוזר, הבחור הקודם אמר שאין לה היסטוריית טיפולים ואילו המוכר החדש כותב שיש. :?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש הסטוריית טיפולים- מהחודשיים שהם אצל הבעלים החדש :wink:. גם אני שמתי לב שהרכב נעלם מיד 2 וחזר לאחר חודשיים. בפעם הקודמת שהרכב היה למכירה לקח לבעלים בערך חצי שנה למכור אותו. מעניין אם עכשיו יהיה שיא חדש...

לפותח השירשור- אם אכן מדובר באותו הרכב, כנראה יש סיבה שהרכב לא נמכר במשך החצי שני שבה הוא "כיכב" ביד 2. לדעתי ישנו משתמש בפורום אשר בדק אותה ושלל אותה על הסף.

פורסם
לדעתי ישנו משתמש בפורום אשר בדק אותה ושלל אותה על הסף.

דאא! 8)

פורסם

לקבלת פירוט שיתאמץ ויעשה חיפוש, כתבתי בכל כך הרבה ת'רדים שונים על ממצאיי שנמאס לי! על קצה המזלג:

או להתרחק או לקנות ב30 אלף גג ולהשקיע עוד סכום דו ספרתי בישור קו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה,למישהו שאני מכיר גנבו לפני כמה ימים בלילה קליאו כחולה,ככול הניראה אותה אחת ביגלל שאמרתם שיש לה קסנון ומצבה לא ממש טוב,וזמן הקנייה הוא גם בערך מאותה תקופה שמישהו פה רשם שהיא נעלמה מיד 2,כלומר לפני כ-3 חודש.

אם מישהו רואה משהו דומה,כיוון שהבנתי שהיא צצה מדי פעם ביד 2,מתבקש להודיע,מסכן הבחור.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

היא הייתה מבוטחת?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...