Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רביעיית בולמי קוני צהובים ל-VTR

Tamir_VTR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי רביעיית קוני צהובים אבל אני לא סגור על איפה אני הולך להתקין.

מצד אחד אני מחפש מקום נגיש לעבודה (אור-יהודה) שיאפשר לי להשאיר את הרכב וחזור אחרי כמה שעות. מצד שני הבנתי שהתעסקות עם בולמים מתכוננים בכלל וקדמיים בפרט היא לא עבודה שכל מכונאי יודע או שש לעשות כי דרוש פה ידע מוקדם.

במוסך שבו אני מטפל (שרתון בראשון) אמרו לפיני בזמנו 600-800 ש"ח להחלפת רביעייה אבל לא רוצים להתעסק עם מתכוננים :?

מישהו יכל לתת לי המלצות פרקטיות וזולות יותר? (800 ש"ח נשמע לי ממש הרבה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

את האחוריים אפשר להתקין לבד בקלות, אם תרצה נעשה זאת ביחד

לאחוריים סה"כ 3 מצבים, שלי על מצב 2.

לקידמיים נחוץ מכווץ קפיצים ויש לבדוק מה מצב התושבות בולמים כדאי להחליף אם הן בלויות

את הכיוון של הקידמיים תבצע לבד טרם ההתקנה, ההתקנה זהה לכל בולם סטנדרטי.

תתקין אחוריים לבד וקדמיים אפשר בכל מוסך או להשיג מכווץ קפיצים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי תמיר,

אתה יכול לנסות אצל תמיר, הוא מכיר מעולה את המכוניות הצרפתיות והמחירים שלו טובים.

אתה יכול להגיד לו שגיא עם ה-ZX האדומה שלח אותך.

העלות להחלפה של 4 בולמים סדר גודל של 500 ש"ח.

(זה היה אפילו זול יותר אם הייתה קונה את הבולמים דרכו)

056800246

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וקיבלתי כבר הצעת מחיר.

400 שקל הכל כולל הכל.

בחישוב מהיר כל התענוג יעלה לי 3000 שקל.

K&N מקווה שלא שכחת אותי. :lol::roll:

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי רביעיית קוני צהובים אבל אני לא סגור על איפה אני הולך להתקין.

מצד אחד אני מחפש מקום נגיש לעבודה (אור-יהודה) שיאפשר לי להשאיר את הרכב וחזור אחרי כמה שעות. מצד שני הבנתי שהתעסקות עם בולמים מתכוננים בכלל וקדמיים בפרט היא לא עבודה שכל מכונאי יודע או שש לעשות כי דרוש פה ידע מוקדם.

במוסך שבו אני מטפל (שרתון בראשון) אמרו לפיני בזמנו 600-800 ש"ח להחלפת רביעייה אבל לא רוצים להתעסק עם מתכוננים :?

מישהו יכל לתת לי המלצות פרקטיות וזולות יותר? (800 ש"ח נשמע לי ממש הרבה)

למה התקנה של בולם מתכוונן אמורה לשנות או לסבך משהו בהתקנה ?

סה"כ מדובר בבולם שבבסיסו זהה למקורי (חורים, צורת חיבור וכד') ואופי ההתקנה צריך להיות זהה פרט לעניין הכוונון שאותו אתה תבחר טרם ההתקנה (קדימה).

ההתקנה זהה לכל בולם סטנדרטי. תתקין אחוריים לבד וקדמיים אפשר בכל מוסך או להשיג מכווץ קפיצים.

אתה רואה, תמיר ? :wink:

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק,

עובדה שהתקנת בולם מתכוון זהה לחלוטין (חוץ מהצורך לכוון את הבולם :)) להתקנת בולם רגיל אינה משנה את העובדה שבמוסכים מורשים של לובינסקי לא ממש מתלהבים מהעבודה הזאת :( ("מה אני צריך את כאב הראש הזה. יש לי מלא ברלינגו על הליפטים. אחר כך הנודניק הזה יחזור עלי עשר פעמים עם האוטו שלו...שילך...")

עפילו יוסי בליטל ודני במרום צמרת ( :!: ) לא רצו לדבר איתי על התקנת בולמים לא מקוריים...

P.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק,

עובדה שהתקנת בולם מתכוון זהה לחלוטין (חוץ מהצורך לכוון את הבולם :)) להתקנת בולם רגיל אינה משנה את העובדה שבמוסכים מורשים של לובינסקי לא ממש מתלהבים מהעבודה הזאת :( ("מה אני צריך את כאב הראש הזה. יש לי מלא ברלינגו על הליפטים. אחר כך הנודניק הזה יחזור עלי עשר פעמים עם האוטו שלו...שילך...")

עפילו יוסי בליטל ודני במרום צמרת ( :!: ) לא רצו לדבר איתי על התקנת בולמים לא מקוריים...

P.

ליוסי יש קטע אם התקנות לא מקוריות.

הוא בשום פנים לא היה מוכן להחליף לי את הדיסקים והקאליפרים מקדימה לכאלה של ברלינגו :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק,

P.

ליוסי יש קטע אם התקנות לא מקוריות.

הוא בשום פנים לא היה מוכן להחליף לי את הדיסקים והקאליפרים מקדימה לכאלה של ברלינגו :roll:

ובצדק !

לא שווה לו לסכן את הרישיון שלו כמוסך מורשה בהתקנות שלא מאושרות ע"י היצרן

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לקבל הורדה מהכביש על החלפת בלמים לברלינגו?

או שזה רק לא חוקי מבחינת הרישיון שהיצרן נותן לו כמורשה?

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יבוא לך שוטר, יפרק לך את הגלגל ויבדוק רדיוס של הדיסק, תגיד איפה אתה חי?! :shock: , מדינה דפוקה אבל שום שוטר לא ילכלך את הידיים שלו לגבי דברים שהוא גם כך לא מבין בהם.

זה כמו להגיד שיורידו אותי על בלמים מחוררים/מחורצים. :roll:

החיים הם סחיטה של המצערת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...