Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב לעדכן אתכם שמאז אותו מקרה שבגללו פתחתי את הת'רד חזרתי למכון הרישוי שבו תמיד הייתי עושה את הטסטים ויוצא מרוצה מאוד - קמפויטסט בראשל"צ באזור התעשייה הישן, ובפעם האחרונה שהייתי שם אני אמנם יצאתי מרוצה, אבל בחיי שלידי הייתה אישה שהכריחו אותה להחליף לוחית רישוי רק בגלל ש-שימו לב לזה-הצהוב בלוחית רישוי לא היה מספיק צהוב... :oops::lol:

נשבע לכם בכל היקר לי שחיפשתי שוב ושוב ושוב מה לעזאזל לא בסדר בלוחית רישוי שלה ולא הצלחתי להבין. :roll:

קראתי את התגובה פה למעלה על צבע שחור מיוחד והגעתי למסקנה אחת:

כמעט כל המכוני רישוי הם !@#!@. זה טבעו של העולם...

השנה נראה לי שאני אנסה את קמפיוטסט באזור התעשייה החדש בראשל"צ, אולי שם יש צדיק בסדום.

בפעם הבאה שיפסלו אתכם על לוחית רישוי, תגישו תלונה למשרד התחבורה ותראו מה יקרה ...

אני עשיתי את זה והמכון זכה לנזיפה.

כל מה שהחוק אומר זה שהמספר צריך להראות ברור. וזהו !

כל שטות שאומרים לכם במכון כמו שאין מספיק צהוב או שהלוחית לא מחזירה את האור, לא תופס

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הם היו מקפידים בדיוק באותה צורה על הלוחיות אבל שולחים אותך להביא לוחית חדשה ממשרד הרישוי (אם זכרוני לא בוגד בי, ככה זה היה פעם), היו נפתחים פה 20 שרשורים ביום על "למה להתעלל באזרחים? למה אי אפשר שמכון הרישוי ינפיק כזאת לוחית? למה אני צריך לבזבז עוד יום עבודה?למה אני צריךלשלם על טסט חוזר?".

תגיע לטסט מראש עם לוחית נקיה ומסודרת ולא "יעשקו" אותך.

אם זכרוני לא בוגד בי, לא שמעתי כזאת כמות של תלונות בנושא ספציפי הזה בתקופה ההיא. אפילו היה מישהו עם מכחול וצבע שחור, שהיה מסדר לך את המספר במקום. ואתה זוכר, מה היה הנושא? נכון, כיוון אורות. משום מה החליטו, שזה יהיה כלול במחיר הטסט. מעניין למה? דרך אגב, מאז לא הצטרכתי לכוון אורות בטסט.

פורסם

מכוני הרישוי מצויים בקונפליקט לא פשוט;

מצד אחד עליהם להקפיד בבדיקת הרכב, שכן במקרה שהרכב יעצר ע"י ניידת לבטיחות בדרכים בסמוך למועד הטסט וימצאו בו ליקויים, מכון הרישוי ימצא בבעיה לא פשוטה.

אבל מצד שני, "התעלקות" וקטנוניות בבדיקה ירחיקו מהמכון לקוחות רבים, וגם את זה מביאים בחשבון.

לי, אישית, אין בעייה שיכשילו אותי, בייחוד ברכיבים בטיחותיים שלא תמיד אנו מודעים לבעיות בימכללים השונים, ותמיד אני מגיע מוכן לטסט - בודק אורות, תקינות לוחיות רישוי ומבצע בדיקת מוסך מורשה מקיפה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמה פעמים שמעת על שוטר שנתן דו"ח על מספר פגום.

אני צעיר אז עוד לא שמעתי!!

לפי בית שמאי אף רכב לא היה עובר טסט כי כולם לא צבועים למשעי וקצת דפוקים אבל כולם עוברים

אבל על לוחית פגומה לפי עמית 30 -40 ליום = בחודש 750-100 לשנה 9000- 12000 רק אצל עמית

חצי מיליון שקל !!!

הנה, בדיוק כמו שאמרתי, בצורה אופיינית אתה עושה את החשבון שלהם במקום את החשבון שלך.

ולא רק שאתה עושה את החשבון שלהם, אתה מוסיף חטא לפשע וקובע מראש שהם מכשילים בכוונה בכדי לעשות הון במירמה.

אם הם היו מקפידים בדיוק באותה צורה על הלוחיות אבל שולחים אותך להביא לוחית חדשה ממשרד הרישוי (אם זכרוני לא בוגד בי, ככה זה היה פעם), היו נפתחים פה 20 שרשורים ביום על "למה להתעלל באזרחים? למה אי אפשר שמכון הרישוי ינפיק כזאת לוחית? למה אני צריך לבזבז עוד יום עבודה?למה אני צריךלשלם על טסט חוזר?".

תגיע לטסט מראש עם לוחית נקיה ומסודרת ולא "יעשקו" אותך.

הלוחית עולה 50 ש"ח אבל לא מקבלים אוויר תמורת אותם 50. פעם אחרונה שבדקתי יש מכונה שמטביעה מספרים, יש דיו שצובע אותם ויש בנאדם שעושה את כל זה - ועוד על לוחית שגם היא לא בחינם.

בקיצור - זה שווה 50 ש"ח. ואם דהה הצבע הצהוב מאחורה אז באמת שלא רואים כלום.

.

לידיעה כללית(ולא בפעם הראשונה אני מציין זאת),

למכונים אסור לבצע כיוון גלגלים לרכב שנפסל בטסט אלא כפעולה משלימה.

”כאלימאת, מא עליהום ג`ומרוק“.

לבגירה ולעמית שלום

אני לא מכוון אישית למכון X או Y אלא ל"שיטה"

אז עמית תן תרגום לשפה שאשכנזי "טוב" כמוני יבין מה כתבת באדום

קרא מה שכתוב בכחול ולא תדע אם לצחוק או לבכות

חכמינו קבעו מספר אמרות

פירצה קוראת לגנב

לא נותנים לחתול לשמור על השמנת

אבל גם כתבו

לא תחסום שור בדישו

בגירה החשבון הוא הפוך

המכון הוא זה שאומר אני אגבה יותר כסף כי.... לנהג לא שווה להתרוצץ.

מספרים לך כאן אנשים ש הלוחית הייתה עם פגם שמסנטימטר לא היית חש בכך

את התוסף אתה אפילו לא מכניס למיכל , קנית שילמת מחיר מופקע וקנית את בדיקת הגזים.

וסתם סיפור לגבי"שווי" הלוחית

לא תקינה אלק.. הולך לאיש שמכין את הלוחית. זה מכין את הלוחית אבל טועה במספר הרכב התחלפו לו הספרות.

אני אומר לו לא חבל על 50 ש"ח אומר לי כולה 10 ש"ח לבעל הבית. נכון לא נכון הסכום אין לי מושג.

לא סתם הבאתי את התקנה בקשר לתקינות הפח של הרכב + צבע

רק אם הרכב מתפורר לחלוטין לא יעבור טסט אבל על קמט בלוחית לא יעבור טסט

את התשובה אתה מבין לבד כי אתה כבר ילד גדול.

נראה לך הגיוני ששוטר יעצור אותך ויגיד לך היי הצמיג שלך לא תקין אני רושם לך הורדה ולידו יעמוד חברו אם משאית צמיגים מוכן להחליף את הצמיג "הלא תקין"

זה שירות!!

למיטב זכרוני היה זה צ'פלין בסרטו ששלח את הילד לנפץ חלונות והוא מיד אחריו מציע שירותי זגגות.

וכאן אני נפרד מכם לטובת נכדי .שבת שלום ונעימה לכולם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתרגום מילולי: על מילים אין מכס. מעין גרסה לבנטינית ל-Talking is cheap. תהנה עם הנכדים.

ולעמית: כלמאת זה ריבוי שאינו מציין בן אדם, לכן המשפט צריך להיות: "כלמאת - מא עליהא ג'מרכ".

كلمات ما عليها جمرك

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חן, אין להם שום בעיה להעביר רכב עם ליקוי, ברגע שיצאת מהמקום מבחינתם הבדיקה כבר לא תופסת.

תוכיח שהיתה תקלה בזמן הבדיקה, אולי שמת חומר במנוע שמנע ממנו לזהם בזמן הבדיקה? אולי בזמן הבדיקה המנוע היה תקין וכמה דקות אחרי זה הרסת את המנוע והוא התחיל לעשן? אולי משהו חג קרע לך את הגומיה של הציריה כמה דקות לאחר הבדיקה? הכל אפשרי

בגלל זה הבדיקה תקפה לרגע הבדיקה עצמו ולא לרגע שאחרי ככה שאין להם אחריות אמיתית.

מעבר לזה, אותי הכשילו על לוחית קדמית עם מעט קילוף, והחליטו שגם האחורית צריכה החלפה למרות שהיתה חדשה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לבגירה ולעמית שלום

אני לא מכוון אישית למכון X או Y אלא ל"שיטה"

קרא מה שכתוב בכחול ולא תדע אם לצחוק או לבכות

חכמינו קבעו מספר אמרות

פירצה קוראת לגנב

לא נותנים לחתול לשמור על השמנת

אבל גם כתבו

לא תחסום שור בדישו

שוב, מאחר ולא הבנת את הפתגם, אז אין אני זוקף לרעתך את מילותיך האחרונות.

בתרגום מילולי: על מילים אין מכס. מעין גרסה לבנטינית ל-Talking is cheap. תהנה עם הנכדים.

ולעמית: כלמאת זה ריבוי שאינו מציין בן אדם, לכן המשפט צריך להיות: "כלמאת - מא עליהא ג'מרכ".

كلمات ما عليها جمرك

מאחר ולא כיוונתי לגופו של אדם אלא למלל הרב שנזרק פה ללא מטרה, צורת הריבוי נכונה המה.

“דיבורים, אין עליהם מכס“.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ישנם דברים שהם שחור לבן - משולש, אפוד, פח זבל, מנורה שרופה וכו'. יש או אין, תקין או שרוף. אז אין לי בעיה לקנות אותם במקום. אבל במקרים אחרים אתה ב-100% תלוי בהחלטת הבוחן - כיוון אורות, גלגלים, תקינות של לוחיות. ויש כאן ניגוד אינטרסים ברור. חלק מהדברים כבר נפתרו וחלק לא. תיארו לעצמכם מה היה קורה, אם שוטר תנוע היה מקבל אחוזים מהקנסות.

פורסם

חן פרחי נגע בנקודה חשובה, ניידות בטיחות.

הצעתי למשרד התחבורה לבצע ביציאה מהמכונים בדיקות מדוע רכבים נכשלים במבחן הרשוי ויותר חמור כיצד חלק מהרכבים עוברים את אותו מבחן.

אם כל הכעס כאשר בטסט מכשילים אותי על מספר רשוי ותוסף נגרם לי נזק כספי בלבד.

הבעיה היא חלק מהרכבים שכן עוברים טסט, כולנו רואים את ה"מאכערים" לפנינו ואחרינו, את המכוניות ואת צורת הבדיקה.

מה שאני אומר זה כמובן על סמך תחושות בלבד ולכן בדיקה של משרד התחבורה תאמת או תזים את תחושותי.

בדיוק כשם שמבצעים בדיקות מדגמיות של איכות הדלק ומפרסמים זאת.

פורסם

ומי אמר שאין פיקוח?

יש יח' פיקוח ארצית(חדשה).

יש את המפקחים האזוריים.

יש את ניידות משרד התחבורה אשר בנוסך על היותן בדרכים, הן גם מפקחות על המכונים.

בנוסף לכל אלו יש את הלקוח, למרות שרובו כמו רוב באי שרשור זה, יודע להתבכיין על מר גורלו אך אינו פועל בתחום.

פורסם

תלונה שהגשתי לפני מספר שנים על מכון שהכשיל אותי בטסט על לוחית רישוי

הבוחן אמר לי "הלוחית שלך לא מחזירה טוב את האור" אחרי שהעיף מבט קצר.

ממש איבחון מדוייק של החזר אור

בהמשך לא הסכימו להשאיר לי את הלוחית הקודמת - למה לאפשר לי להוכיח שההחלפה הייתה מיותרת ?

התלוננתי למשרד התחבורה (תהליך פשוט - דרך האתר שלהם) והם התייחסו ברצינות.

מצרף את המכתב המסכם

תקראו בעצמכם

CCF22042007_00003_x.jpg

CCF22042007_00004.jpg

פורסם

אצלי הוחלפה שלא כצורך לוחית רישוי במבדק בפ"ת וכמו אצלך לא הסיכמו שאני אקח אותה למרות שהיא הייתה חצוייה לשניים.

במכון בדיקה אחר הוחלפה לי לוחית ולא הייתה להם בעיה שאני אקח את הקודמת (חצוייה) ככה זה שבמקום אחד מחליפים לוחית כדי להרוויח עוד כמה שקלים ובמכון אחר מחליפים כי צריך.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
תלונה שהגשתי לפני מספר שנים על מכון שהכשיל אותי בטסט על לוחית רישוי

הבוחן אמר לי "הלוחית שלך לא מחזירה טוב את האור" אחרי שהעיף מבט קצר.

ממש איבחון מדוייק של החזר אור

בהמשך לא הסכימו להשאיר לי את הלוחית הקודמת - למה לאפשר לי להוכיח שההחלפה הייתה מיותרת ?

התלוננתי למשרד התחבורה (תהליך פשוט - דרך האתר שלהם) והם התייחסו ברצינות.

מצרף את המכתב המסכם

תקראו בעצמכם

מהמכתב עולה כי המכון לא פעל בעצם ע"פ ההנחיות של משרד התחבורה(לא השאירו ברשותך את הלוחית).

משרד התחבורה ישלח למכון רענון ע"כ ובזה יסתכמו כל הפעולות נגדו.

לידיעתך, הוראת משרד התחבורה למכונים מדברת על השמדת הלוחית, אין היא מוסיפה ואומרת כי יש להשאירה בידי הלקוח(למרות הנאמר במכתבם אליך).

אין בנאמר כעדי לרפות את ידיכם, בבקשה עשו זאת.

פורסם
1. לאחר דברי אומר המצוטטים ברישא, האם באמת ובתמים חשבת שתתקבל עם חיוך?!

2. אינך יודע להודות בטעותך(ראה גומיה לדוושה).

3. התנהגות מגעילה - שוב, הכוללניות היא מצדך בלבד ושפיטתך מוטה עוד בתחילה. כל מבחן ורכב נבדק לגופו של רכב ולא לגופו של אדם. התנהגות שאינה הולמת תוחזר רק שכלו כל הקיצין.

1. כמו שכבר אמרתי, אין לי צורך לא בחיוך ולא בקבלת פנים - ניסיתי להוכיח את צדקתי - באמת שאני אסתדר בלי.

סה"כ אמרתי את האמת - יש דברים שלא נעים לשמוע.

אין בדברים האמורים רצון לפגוע בך ברמה האישית, אבל תנסה לקבל שלא כולם מעריצי קומפיוטסט ראשל"צ וגם לכם יש פאשלות.

2. אני יודע טוב מאוד להודות בטעויות שלי. לצערי אין לי הוכחות לדברים שלי כי טופס הרישוי נשאר בידי המכון בסוף הטסט - אבל מי שרוצה יכול לבחור אם להאמין לי או לא לסיפור הבא:

אני עברתי טסט בלי גומייה לדוושה, לאחר שהכשילו אותי וחיפשתי ולא הייתה כזאת.

חזרתי למכון ובוחן אחר מחק את ההערה ואמר שאין דבר כזה.

מה האינטרס שלי לשקר פה או לעוות את האמת?

לי ברור מה האינטרס שלך להגן על מקום עבודתך והמקצוע שלך.

ועוד מקומם אותי שאני צריך להודות בטעות שלי?!

הטעות היחידה שלי שלא הלכתי להתלונן באותו הרגע אצל מנהל המכון ומשרד התחבורה.

3. התנהגות הבוחנים - זה כל אחד שעשה טסט יכול בעצמו לשפוט.

פורסם
מהמכתב עולה כי המכון לא פעל בעצם ע"פ ההנחיות של משרד התחבורה(לא השאירו ברשותך את הלוחית).

משרד התחבורה ישלח למכון רענון ע"כ ובזה יסתכמו כל הפעולות נגדו.

לידיעתך, הוראת משרד התחבורה למכונים מדברת על השמדת הלוחית, אין היא מוסיפה ואומרת כי יש להשאירה בידי הלקוח(למרות הנאמר במכתבם אליך).

אין בנאמר כעדי לרפות את ידיכם, בבקשה עשו זאת.

איפה ראית את ההוראות האלה ?

בנוסף לפי המכתב - משרד התחבורה מחייב את המכון להעביר אותך טסט במקרה של מחלוקת על לוחית רישוי ...

• תוכן חדש...