Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלונה שהגשתי לפני מספר שנים על מכון שהכשיל אותי בטסט על לוחית רישוי

הבוחן אמר לי "הלוחית שלך לא מחזירה טוב את האור" אחרי שהעיף מבט קצר.

ממש איבחון מדוייק של החזר אור

בהמשך לא הסכימו להשאיר לי את הלוחית הקודמת - למה לאפשר לי להוכיח שההחלפה הייתה מיותרת ?

התלוננתי למשרד התחבורה (תהליך פשוט - דרך האתר שלהם) והם התייחסו ברצינות.

מצרף את המכתב המסכם

תקראו בעצמכם

תודה על פרסום תגובת משרד התחבורה. הדפסתי ושמתי באוטו. בדצמבר יש לי טסט, מקווה שלא אצטרך, אבל במקרה הצורך אדע מה לעשות.

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנסיוני - יש ויש: יש מכונים סבירים, ויש גרועים. הבעיה שאותו המכון יכול להחליף את עורו מדי פעם...

יש תופעה של מכונים אשר פשטו עליהם לא מזמן, ולכן הם מקפידים "אם צריך או לא" - אז מתרחקים מהם עד יעבור זעם.

יש תופעה של מציאת ליקויים שהמכון יודע לתקן, רבים נתקלו בדבר. גם אני אישית נתקלתי בתופעה של כיוון אורות - בוא נסדר לך - ואח"כ אני צריך ללכת לסוכנות המרכזית של סובארו כדי לקנות את הפלסטיק הקטן ששברו.

לפעמים אני מגיע בכוונה עם נורה שרופה, כדי שלא ינסו למצוא בכוח משהו יותר גרוע.

הבעיה העיקרית, לדעתי, היא שכמו כל דבר בארץ הקודש - הכל "לפי העין", ואי אפשר לדעת מראש אם הרכב יעבור או לא. כאשר גרתי באנגליה, והיה לי זמן לתחזק את רכבי (הישן) ברמה גבוהה, הייתי לוקח את הרכב למכון המחמיר ביותר באיזור - ועובר ללא הערה, פעם אחר פעם. הלוואי והיה אפשר לעשות כך גם כאן.

דני

פורסם
מנסיוני - יש ויש: יש מכונים סבירים, ויש גרועים. הבעיה שאותו המכון יכול להחליף את עורו מדי פעם...

יש תופעה של מכונים אשר פשטו עליהם לא מזמן, ולכן הם מקפידים "אם צריך או לא" - אז מתרחקים מהם עד יעבור זעם.

יש תופעה של מציאת ליקויים שהמכון יודע לתקן, רבים נתקלו בדבר. גם אני אישית נתקלתי בתופעה של כיוון אורות - בוא נסדר לך - ואח"כ אני צריך ללכת לסוכנות המרכזית של סובארו כדי לקנות את הפלסטיק הקטן ששברו.

לפעמים אני מגיע בכוונה עם נורה שרופה, כדי שלא ינסו למצוא בכוח משהו יותר גרוע.

הבעיה העיקרית, לדעתי, היא שכמו כל דבר בארץ הקודש - הכל "לפי העין", ואי אפשר לדעת מראש אם הרכב יעבור או לא. כאשר גרתי באנגליה, והיה לי זמן לתחזק את רכבי (הישן) ברמה גבוהה, הייתי לוקח את הרכב למכון המחמיר ביותר באיזור - ועובר ללא הערה, פעם אחר פעם. הלוואי והיה אפשר לעשות כך גם כאן.

דני

רעיון לא רע ... להגיע עם נורה שרופה :-)

פורסם
והראיה ישנם מכונים שידועים כמקלים וישנם מכונים הידועים כמחמירים.

לא ולא.

ראו באחת מתגובותי, תמיד תמצאו כ-20% מהלקוחות שאינם מרוצים ו-80%.

אז תלוי את מי שואלים, אלו מה-20% יטענו שהמכון מחמיר ופוסל על סתם ואילו ה-80% יטענו שהמכון סביר ועושה עבודתו נאמנה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא ולא.

אז תלוי את מי שואלים, אלו מה-20% יטענו שהמכון מחמיר ופוסל על סתם ואילו ה-80% יטענו שהמכון סביר ועושה עבודתו נאמנה.

עמית אני לשיטתך

צריך אם כן לשמוע בעיקר על מכונים טובים / סבירים כי 80% מרוצים וכמעט שלא לשמוע על מכונים מחמירים כי רק 20% מוציאים את דיבת המכון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לעולם תשמע את המלעיזים.

כמה מכתבי תודה תמצא בתבת המכתבים(לא של אורן זריף)?

תמיד אלו שחושבים שנעשה להם עוול יקימו קול צעקה, ואילו אלו שצלחה דרכם ממשיכים הלאה.

פורסם

את הטסט הלפני אחרון של האלפא ביצעתי במכון מצוין. הטסט עבר באופן חלק ומהיר, הבוחן באמת בדק את הדברים הבטיחותיים ולא ממש חיפש להפיל אותי על כל מיני דברים שהשד יודע מהיכן בוחנים מוציאים אותם.

הסיבה שלא חזרתי לשם גם השנה לעשות את הטסט היא עצלנות נטו, מכיון שההגעה לשם מצריכה נסיעה בזמן שיש לי מכון במרחק כמה דקות נסיעה מהבית. העצלנות הזאת, לדאבוני, עלתה לי ביוקר.

הסיבה שאינני מפרסם את שם המכון היא שפשוט אינני רוצה שהנשמות הטובות למיניהן יתחילו לפתוח עליו עין ולהקשות על העובדים בו את החיים. מי שבאמת מעוניין לדעת באיזה מכון מדובר, שיפנה אלי בפרטי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לעולם תשמע את המלעיזים.

כמה מכתבי תודה תמצא בתבת המכתבים(לא של אורן זריף)?

תמיד אלו שחושבים שנעשה להם עוול יקימו קול צעקה, ואילו אלו שצלחה דרכם ממשיכים הלאה.

האם לכאן התקבצו רק המלעיזים??

תמהתני!!

כאשר אתה יושב בחברה ביום שישי ומבקש המלצה למכון יותר מ 20% מזהירין אותך מפני מכון פלוני שבודק בציציות, ומהללים מכון אלמוני , שבודק בצורה יותר נינוחה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלעד, זה שיש לך מקום קרוב לבית זה לא בהכרח טוב. תזכור שצריך לחמם את המנוע טוב טוב לפני כניסה לבדיקה, ונסיעה למקום מעט מרוחק תעזור מאוד בעניין הזה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא ולא.

אני חושש, עמית, שאין כאן מנוס מהמסקנה ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו". ואין כוונתי כאן לומר שאינך ישר, אלא שיש אחרים שהם ישרים קצת פחות ממך. ורבים נתקלו בהם.

דני

פורסם

אסכם את דברי בשרשור זה בכך שתמיד קהל הלקוחות אשר רכבו נפסל יוצא מקטר, גם אם הוא לא נפסל על ליקויים אשר ניתן לתקנם תחת קורת-גג המכון(מושחתים, גנבים) הוא יתלונן ע"כ שהרכב נפסל בכדי שהמכון ירוויח עוד 19 ש"ח על הבדיקה החוזרת.

תקנו אותי אם אני טועה :twisted: בעצם אל תטרחו, בתוך עמי אני יושב! :evil:

פורסם

בואנה, חבורת בכיינים ויללנים צומחת לה לאט לאט כאן בפורום, לא יאומן על מה אתם מתלוננים, הלוואי ואמן שיבטלו למכוני טסטים את האישור להכין לכם לוחיות רישוי, ואז תתחילו לחפש איזה חרט או פחח או לא יודע מי שמתעסק בזה שיכין לכם לוחית ותשלמו לו 100 ש''ח לא 50, ותבזבזו דלק וזמן יקר ותחכו עוד שעתיים במכון ושזוגתכם תצעק עליכם שצריך להביא את נועה מהגן ואתם תהיו לחוצים כי אתם מאחרים לפגישה. כן, אז נראה אתכם כאלה גיבורים עם פה גדול.

ולצורך ההשוואה, האם ישנם פה נציגי מכירות שיודעים שהמוצר שהם מוכרים הוא זבל תת רמה, אבל עדיין ינסו לדחוף אותו ללקוח כי הם צריכים להרוויח את העמלה שלהם, או אותו מתדלק חמוד שעושה יומיות בצבא כי כואבת לו עצם הפז''מ והוא יושב על פרופיל 45 שמנסה לדחוף לכם שמן שמיוצר בזימבאבואה כדי להרוויח עמלה, ככה הלוגיקה אומרת שכל עסק ירצה לדחוף את עצמו ולהרוויח כדי להתקיים ולצמוח. כמו כל אחד מאיתנו בתחום שלנו, הרי כולנו תולעות קטנות שמנסות לטפס למעלה, פשוט מעטים האנשים שיודו בזה.

למען ההגינות גם אני הייתי עד לא מזמן אחד כזה שהתבכיין על שטויות כאלה, אבל כנראה אני עליתי את המדרגה ועברתי את שלב הבכיינות, מציע לכמה ינשופים פה לנהוג ככה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נו, ראבאק, תחליט!

תולעות או ינשופים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
*משהו ארוך*

אם התוסף שהוא היה מציע היה תוסף איכותי, ואם את הלוחיות רישוי היו מציעים לאלו שבאמת צריכים, אזי לא הייתה לנו בעיה, ההיפך הוא הנכון, היינו קונים ורוכשים בחפץ לב לוחית רישוי חדשה כיוון שהישנה פגומה, באותה צורה שאנו רוחצים את האוטו כאשר הוא מתלכלך (ולא כשהוא נקי, דוגמא למתי צריך והדבר מתבצע).

אם כך אתה מתנהג כל פעם שעסק מחפש לעשות קופה על חשבונך ולדחוף לך מוצרים שאתה לא צריך.. בוא אליי הביתה יש לי כמה דברים שבטוח יתאימו לך שעומדים למכירה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בואנה, חבורת בכיינים ויללנים צומחת לה לאט לאט כאן בפורום, לא יאומן על מה אתם מתלוננים, הלוואי ואמן שיבטלו למכוני טסטים את האישור להכין לכם לוחיות רישוי, ואז תתחילו לחפש איזה חרט או פחח או לא יודע מי שמתעסק בזה שיכין לכם לוחית ותשלמו לו 100 ש''ח לא 50, ותבזבזו דלק וזמן יקר ותחכו עוד שעתיים במכון ושזוגתכם תצעק עליכם שצריך להביא את נועה מהגן ואתם תהיו לחוצים כי אתם מאחרים לפגישה. כן, אז נראה אתכם כאלה גיבורים עם פה גדול.

ולצורך ההשוואה, האם ישנם פה נציגי מכירות שיודעים שהמוצר שהם מוכרים הוא זבל תת רמה, אבל עדיין ינסו לדחוף אותו ללקוח כי הם צריכים להרוויח את העמלה שלהם, או אותו מתדלק חמוד שעושה יומיות בצבא כי כואבת לו עצם הפז''מ והוא יושב על פרופיל 45 שמנסה לדחוף לכם שמן שמיוצר בזימבאבואה כדי להרוויח עמלה, ככה הלוגיקה אומרת שכל עסק ירצה לדחוף את עצמו ולהרוויח כדי להתקיים ולצמוח. כמו כל אחד מאיתנו בתחום שלנו, הרי כולנו תולעות קטנות שמנסות לטפס למעלה, פשוט מעטים האנשים שיודו בזה.

למען ההגינות גם אני הייתי עד לא מזמן אחד כזה שהתבכיין על שטויות כאלה, אבל כנראה אני עליתי את המדרגה ועברתי את שלב הבכיינות, מציע לכמה ינשופים פה לנהוג ככה.

עדיין , למה לשלם על משהו שאתה לא צריך? זה כבר לא קשור לכמה כסף זה עולה , דופקים אותך ואתה אומר אמן?

• תוכן חדש...