Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

נתקלתי בבעיה בוולוו 740 שנת 88 בהחלפת הפלאג הרביעי (מנוע טורי).

ישנה בריחת קומפרסיה והמנוע "מזייף". בנוסף כשהוצא הפלאג החדש התעקמה האלקטרודה .

יש לציין שהפלאג מסוג bpr-6-es ,כעיקרון ממה שאני רואה הפלאג ניראה מתאים ז"א שהוא מתברג אך יש בריחת קומפרסיה .

כמו כן הורכב מאריך לפלאג אך זה אינו עזר .

אשמח אם יאמרו לי איזה עוד סיבות יכולות לגרום לבריחת קומפרסיה.

תודה מראש

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

שסתום שבור/גמור, רינגים שחוקים, פריצת אטם ראש. חסר סיבות לבריחת קומפרסיה?

למה אתה כ"כ בטוח שהפלאג הוא האשם?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שלום רב!

אנא ספק ופרט פרטםי נוספים:

האם הבעייה החלה לאחר החלפת הפלג, או הייתה קיימת, ובעקבותייה נערך ניסיון בהחלפת הפלג.

יש לציין שלא מומלץ להרכיב פלג מתוצרת NGK, ומומלץ להחליפו בבוש.

קיים חשד לקפיץ שסתום שבור שגורם לעיכת אלקטרודת הפלג, ולכן יש להתחיל מן הקל לכבד, להתחיל תחילה בבדיקת קומפרסייה בצילנדר החשוד, ובהתאם לממצאים שיתקבלו, להמשיך בפרוק מכסה שסתומים ובבדיקת שסתום עקום, או קפיץ שסתום שבור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לציין שהרכב עבר על ידי טיפול 10 והבעיה היא בפלאג מספר 4 הבעיה לא הייתה לפני החלפת הפלאג לכן אני חושב שצריך לבטל את האופציה של פריצת אטם ראש רינגים וכדומה, .כניראה שהפלאג הורכב בצורה עקומה לכן יש בריחת קומפרסיה

יש לציין שבריחת הקומפרסיה היא מכיוון הברגת הפלאג אם יש למישהו עצה בנוגע למקרה הספציפי הזה חוץ מלהוריד ראש אשמח לקבל חוות דעת נוספת.

תודה

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...