Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני צריך לקנות בקרוב שני צמיגים לקורולה 97 שלי (175/65/14) ועל פי כמה המלצות שקראתי בפורום, נראה לי שאלך על קלבר. על פי ספר הרכב יש צורך בצמיג H, אך יותר זול ויותר קל למצוא דגם T, שאלתי היא מה ההבדל ביניהם והאם ניתן להסתפק בT. (ראיתי הודעה על זה בפורום אבל היו דעות לכאן ולכאן...)

דבר נוסף- בספר הרכב כתוב שצריך H 86 ואני פשוט לא מוצא 86 בשום מקום! יש רק 82, יש הבדל משמעותי?

בתודה מראש!

מאזדה 5, ירושלים.

פורסם

אתה בטוח במידה? תסתסכל על המידה של הצמיגים שמותקנים אצלך כרגע.

H או T זה בעצם קוד המהירות של הצמיג, ככל שהקוד גבוהה יותר ככה הצמיג יהיה עמיד יותר במהירויות גבוהות.

הכלל אומר שבצמיגים לא מתפשרים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

86,82 הם קודי עומס מותר על הצמיג, כנס לפנצ'ר-מאכר וראה טבלת קודים תקנית ,בה תוכל לדעת גם את קודי המהירות המרבית המותרת לצמיגים עם האוT והאות H .

דוד ברזילי

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אם לפי ספר הרכב אתה צריך צמיג בעל קוד מהירות H, שים אך ורק צמיג כזה ובשום אופן לא צמיג T.

היצרן יודע טוב מאוד אילו עומסים עובדים על הצמיג ומזה איזה קוד מהירות הוא צריך.

גם אם לעולם לא תגיע ל 190 שזאת המהירות המקסימלית של T, אל תסע עם צמיג כזה ברכב שלך.

בעניין 82 H, 82 זה דרגת קשיחות, זה פחות משמעותי ואפשרי לשים 82.

פורסם

שני הקודים חשובים ושניהם משמעותיים וקריטיים.

הם לא מייצגים רק את קוד המהירות המירבית, אלא גם זמן ארוך יותר

שבו תוכל לנסוע במהירות גבוהה ממוצעת לאורך זמן (100 לדוגמה) בלי שיהיה חשש שהצמיג יתפוצץ.

קנה צמיג של חברה מוכרת אך ורק עם הקודים המתאימים.

בבטיחות לא חוסכים !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...