Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אחים!,

אני גיא הודעה ראשונה שלי בפורום, בימים האחרונים קראתי במשך שעות בפורום הזה ואני בטוח שתוכלו לתת לי חוות דעת מקצועית בהחלט כי בתכלס השאלות שלי לא כאלה מסובכות... אז ככה, אני רוצה להביא לרכב של אבא שלי (יונדאי גטס 07') מערכת שתכלול קומפוננט, מגבר וסאב, כי לפי מה שהבנתי באתר, בשורה התחתונה חבל להשקיע את הכסף על רמקולים אחוריים ולא להזרים את הכסף הזה לשדרוג הקומפוננט/סאב/מגבר.

עכשיו לי לא היה מושג מה זה מערכת לרכב עד לפני שבוע וחצי (עכשיו אולי יש לי מושג קלוש..) אבל לאחר בדיקה לא קצרה כלל הגעתי למסקנה שאני רוצה לבנות מערכת שכולה מבוססת על חלקי רוקפורד, גם בכלל השם שמביא איתו מן הסתם אמינות על טיב המוצר, גם בגלל שדוד שלי דיי מבין בנושא והציע לי ללכת על רוקפורד וגם בגלל שהבנתי לפי הודעות מהארץ ומחו"ל שזה מה שאני צריך לסגנון המוזיקה שאני שומע- מוזיקה שחורה.

עכשיו אני מצאתי את הקומפוננטים האלו את המגבר הזה את התיבה הזו ואת הסאב הזה (הבעייה היחידה היא שאני לא יודע כמה הוא יכול לעלות בארץ אבל ראיתי אותו באמאזון ב112$)

עכשיו אני קראתי את הת'רד של ה-9 עמודים על הוויכוח/דיון שהיה על רוקפורד לעומת JBL וכל זה אבל אני דיי בטוח שאני בכל זאת רוצה ללכת על רוקפורד, השאלה היא האם החלקים האלו אכן מתאימים לבאסים חזקים, ווליום גבוהה,איכות שמיעה טובה משמע צליל נקי ובכלל חוות דעת על המוצרים בכללי...

אההה.. אני לא יודע אם גודל הרמקולים בגטס הוא אכן 6.5", אני חושב שראיתי פה ב"מידת הרמקולים ברכבים" יונדאי גטס 07' והבנאדם אמר שכן יש לו 6.5" אבל אני לא בטוח אז אם מישהו יכול לעזור בקטע הזה תודה

ובכלל תודה מראש לכל העוזרים!!!:-D

פורסם

דוד שלך כנראה מבין בתחום אבל "תקוע" 15 שנה אחורה .. רוקפורד כבר מזמן לא שם דבר בתחום. לא שהם גרועים , אבל הם לא עילוי .

הקומפוננט שבחרת לדעתי גרוע . אני מציע לך להשקיע יותר בקומפוננט כי זהו הרכיב הכי משמעותי. הכי טוב שתחליט לפי שמיעה ולא לפי מותג .. (בעניין הקומפוננט).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אין לצטט הודעה שלא לצורך!

סבבה אחי(עם אחים שלך דבר בבית, עד כמה שידוע לי, עופר הוא לא אחיך) אתה יכול לתת לי כמה דוגמאות שלא מתרחקות יותר מידיי מהתקציב הנ"ל(500-700 ש"ח)

פורסם

תיהיה לך בעיה למצוא קומפוננט איכותי במחיר הזה תנסה את

HERTZ ENERGY קצת יותר יקר אבל לדעתי שווה וכן היה לי קומפוננט של רוקפורד שאותו החלפתי בהרטז

פורסם

אתה יכול לתת לי דגם מומלץ?

אני לא יודע אם זה משנה אבל אני שומע מוזיקה שחורה כמעט כל הזמן..

פורסם

מה אתה אומרים על קומפוננט 6.5" PULSE6 MOREL? יש עליו תגובות ממש ממש מצוינות ונרשם ע"י כמה מגיבים שחייב מגבר עצבני שירים אותם וזה בדיוק מה שרשום על המגבר P4004 של רוקפורד שהוא פשוט עוצמתי, כל מה שהוא צריך זה רמקולים חזקים, עד כדי כך שהוא יכול להרוס אותם אם הם יותר מדיי חלשים כי הוא פשוט מפוצץ

פורסם

קומפוננט מורל פולס\טמפו הכי משתלמים במחיר הזה

לגבי הסאב הוא לא יתאים למגבר שלך הוא יותר מידי חזק

יש לך שני אפשרויות

1. להביא מגבר חזק יותר

2. להביא סאב חלש יותר

ולבחור מעלי הפולס לא צריך מגבר עצבני ולא נעלים הסט הזה יכול לעבוד גם על הגברה של רדיו דיסק(נכון הוא לא ינוצל במלואו אבל הוא יעבוד ויעבוד בסדר גמור)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
מה אתה אומרים על קומפוננט 6.5" PULSE6 MOREL? יש עליו תגובות ממש ממש מצוינות ונרשם ע"י כמה מגיבים שחייב מגבר עצבני שירים אותם וזה בדיוק מה שרשום על המגבר P4004 של רוקפורד שהוא פשוט עוצמתי, כל מה שהוא צריך זה רמקולים חזקים, עד כדי כך שהוא יכול להרוס אותם אם הם יותר מדיי חלשים כי הוא פשוט מפוצץ

כל מגבר יכול להרוס את הרמקולים שלך כשהוא חזק יותר מהרמקולים.

קראתה פעם במפרט על "Max Power Handling"?

פורסם

אורן אחי אני זה שכתב את זה אבל שוב לא מידע שלי.

אני ראיתי שתגובות כאלו נכתבו לא פעם ולא פעמיים לכן העברתי את המידע הזה אליכם שתאשרו אותו או שתשללו אותו אחי..

ובנוגע לסאב-הוא נשאר, לכן אשמח אם תתן לי דוגמא למגבר אחר שעולה לא יותר מ1200 1400 ש"ח

ולא, לא קראתי את המפרט אחי אבל זה נשמע הגיוני גם בלי להבין הרבה בנושא, ושוב אני חוזר ואומר אני לא מבין בכל הנוגע למערכות שמע לרכב לכן אני שילבתי את תגובות הקונים של 2 החלקים הנ"ל ולראות אם התגובות של הגולשים תואמות במציאות-פה בא הניסיון שלכם.

ובאמת אני ממש מודה לכם על העזרה אני מאוד מעריך אותה כי בסה"כ אני הולך להשקיע פה סכום לא מבוטל לאדם ממוצע לכן אני רוצה לדעת שאני לא הולך לקנות משהו שאח"כ אני אצטער על שקניתי אותו

פורסם

אני ההיתי שוקל לקחת מגבר שני ערוצים להגברת הקומפוננט ומונובלוק לסאב

אבל זה יעבור את התקציב שלך גם אם מדובר ביד שניה (אתה מעוניין ביד שניה ?)

אתה תצטרך מגבר חזק בכדי לנצל את הסאב כמו שצריך לכן לא כדי לקנות 4 ערוצים בשביל הגברת סאב הזה ספציפי

אני חושב שאם תחליף את הסאב לסאב יותר חלש בסביבות ה300 RMS אז תוכל לחסוך הרבה כסף והרבה כאבי ראש לא תצטרך שני מגברים אלא מגבר אחד שירים גם את הקומפוננט וגם את הסאב

מגבר שיתאים לך זה הJBL המפורסם או הMAC AUDIO שניהם מגברים טובים ועולים כמעט אותו הדבר

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אבל האם זה אפשרי לשמוע בהנאה עם המערכת כמו שהיא כרגע עם הקוצפוננט של מורל והסאב+מגבר של רוקפורד? כלומר, אני לא הולך להרעיד עם הסאב הזה את המכונית משמאלי אני רוצה לשמוע קודם כל באיכות דיי גבוהה (אני חושב) עם הציוד הזה וכמובן בווליום גבוהה אבל לא מפוצץ אתה מבין..אני לא מחפש להגיע למקסימום של הבאס הזה ומעדיף להשאיר את המערכת כמו שהיא ולשים את המונובלוק כהשקעה עתידית..

שורה תחתונה כל המערכת הזו, האם היא טובה למוזיקה שחורה כלומר באסים חזקים

האם לא יהיו לי בעיות עם המגבר בגלל הסאב- אם הוא יכנס לאוברהיטיג ודברים כאלה כי הוא פשוט לא יצליח להפעיל את הכל בלי בעיות..

אני צריך לדעת אם בגטס 07' אכן נכנסים רמקולים 6.5"

באמת עזרתם לי תודה.. אני גם אודיע בהמשך איך המערכת נשמעת(יכול להיות שאני אצטרך לקנות גם רדיו דיסק חדש כי אבא שלי קיבל עם הרכב רדיו דיסק של DEAWOO ונראה לי שהוא לא משהו)

פורסם

תראה ביונדאי גטס יספיק לך סאב של 300 RMS הוא יפרק לך את הרכב עם הוא יקבל הגברה כראוי כלומר 300 RMS אמיתיים

אל תשכח שיש לך רכב קטן והוא די אקוסטי כלומר לא צריך רמקולים חזקים מידי אלא רמקולים שמותאמים להגברה

אני חושב שבעזרת סאטאפ כזה אתה תצליח להפיק יופי של סאונד גם חזק וגם איכותי (עד כמה שאפשר)

אני ממליץ לך בחום להחליף רדיו דיסק לפחות למשהו שיש לו שליטה מלאה על סאב

עוד משהו בקשר לסאב אתה יכול לבדוק סאבים של קיקר היפוניקס וגיביאל הם מתאימים פחות או יותר לסגנון המוזיקה שלך

פורסם

אורן בהחלט לקחתי לצומת ליבי את הדברים שאמרת( אני לא אקח את הקומפוננטים של רוקפורד אני לוקח את מורל), תודה באמת עזרת לי בקטע הזה כי הייתי בטוח שהם אחלה קומפוננטים ומסתבר שלא כ"כ..

ובקשר לסאב/מגבר אני עוד לא סגור על עצמי, אני כבר אחליט כשאלך לבנאדם שיתקין לי את המערכת- האוזניים הם אלו שיחליטו.

ובכלל אחלה פורום, עדיין אין לי את הידע לעזור לאנשים אבל אני בהחלט אקרא הרבה מההודעות, העזרה שלכם לאלו שרוצים אבל לא מבינים בתחום בהחלט ראויה לציון לשבח, אתם צריכים להיות גאים בעצמכם!

פורסם
אהלן אחים!,

אני גיא הודעה ראשונה שלי בפורום, בימים האחרונים קראתי במשך שעות בפורום הזה ואני בטוח שתוכלו לתת לי חוות דעת מקצועית בהחלט כי בתכלס השאלות שלי לא כאלה מסובכות... אז ככה, אני רוצה להביא לרכב של אבא שלי (יונדאי גטס 07') מערכת שתכלול קומפוננט, מגבר וסאב, כי לפי מה שהבנתי באתר, בשורה התחתונה חבל להשקיע את הכסף על רמקולים אחוריים ולא להזרים את הכסף הזה לשדרוג הקומפוננט/סאב/מגבר.

עכשיו לי לא היה מושג מה זה מערכת לרכב עד לפני שבוע וחצי (עכשיו אולי יש לי מושג קלוש..) אבל לאחר בדיקה לא קצרה כלל הגעתי למסקנה שאני רוצה לבנות מערכת שכולה מבוססת על חלקי רוקפורד, גם בכלל השם שמביא איתו מן הסתם אמינות על טיב המוצר, גם בגלל שדוד שלי דיי מבין בנושא והציע לי ללכת על רוקפורד וגם בגלל שהבנתי לפי הודעות מהארץ ומחו"ל שזה מה שאני צריך לסגנון המוזיקה שאני שומע- מוזיקה שחורה.

עכשיו אני מצאתי את הקומפוננטים האלו את המגבר הזה את התיבה הזו ואת הסאב הזה (הבעייה היחידה היא שאני לא יודע כמה הוא יכול לעלות בארץ אבל ראיתי אותו באמאזון ב112$)

עכשיו אני קראתי את הת'רד של ה-9 עמודים על הוויכוח/דיון שהיה על רוקפורד לעומת JBL וכל זה אבל אני דיי בטוח שאני בכל זאת רוצה ללכת על רוקפורד, השאלה היא האם החלקים האלו אכן מתאימים לבאסים חזקים, ווליום גבוהה,איכות שמיעה טובה משמע צליל נקי ובכלל חוות דעת על המוצרים בכללי...

אההה.. אני לא יודע אם גודל הרמקולים בגטס הוא אכן 6.5", אני חושב שראיתי פה ב"מידת הרמקולים ברכבים" יונדאי גטס 07' והבנאדם אמר שכן יש לו 6.5" אבל אני לא בטוח אז אם מישהו יכול לעזור בקטע הזה תודה

ובכלל תודה מראש לכל העוזרים!!!:-D

אני הייתי מציע לך כרגע, לעזוב הכל! לשים את כל הנושא הזה בצד ולחכות למפגש הראשון - תגיע! בין אם זה מפגש צפון או מרכז.

רמקולים לא קונים לפי המלצה - רק לפי שמיעה אישית. זה עניין של טעם וריח ואתה צריך להחליט באופן מעשי ולא עיוני.

יש לך המון שאלות סביר להניח ואי אפשר ממש לענות עליהן בכתב. תגיע למפגש, תטעם ותתנסה ואז אחרי שתקבל כיוון תתחיל להתייעץ בצורה כבדה ומשמעותית בפורום לכוונון עדין של המטרות שלך.

לדעתי - אתה מבזבז זמן בלנסות להבין מה אתה צריך לפני שאתה יודע בכלל איך נשמעת מערכת שאתה אוהב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברור שאני לא החלטתי סופית אך בהחלט יש לי כיוון מסוים, ואני לא מאלה שקונים מהאוויר.

לדוד שלי יש חבר ילדות שהיום הוא מהמתקינים הטובים ביותר בכל אזור הדרום וכשאלך אליו אני אדע פחות או יותר מה לבדוק ומה לא, יהיה לי קצת רקע.. ושם כמו שרשמתי למעלה "האוזניים הם אלו שיחליטו"

• תוכן חדש...