Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך המלצה לרמקולים לאוטו Mazda MX5 2008. ככל שידוע לי, הדלת מותאמת לרמקולים בגודל 6.5".

אני מחפש קומפוננט, מגבר\זוג מגברים וסאב.

התקציב הוא 5500-6000 עם אפשרות לחריגה במידה ומדובר במשהו מיוחד.

המערכת המקורית תוחלף לפאנל 2Din כלשהו מארה"ב.

סגנונות המוסיקה שאני שומע הם היפ הופ ו-PSY.

תודה מראש,

אייל.

פורסם

שלום אייל .

1. אחלה רכב יש לך , תתחדש !

2. אחלה מוסיקה אתה שומע =)

3. אתה צריך להתחיל לשמוע סוגים שונים של רמקולים כמו: מורל , פוקל , DLS וכו' ... ולהחליט מה אתה יותר אוהב .

גם סוגי סאב שונים אתה צריך להחליט מה אתה יותר אוהב , פאנצ'י , רך יותר וכו' ...

ולבסוף להתאים להם מגברים .

אם אתה צריך עזרה גם בפאנל 2DIN ותקציב גם נוכל ליעץ לך .

תגיע למפגש הקרוב ותדע +- מה יותר אהבת , מה אתה מחפש וככה תיהיה הרבה יותר מרוצה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני אישית שומע +- כמו שציינת ומעדיף אצלי ברכב מורל מהסדרות הגבוהות יותר (גם טוויטרים שלהם וגם וופרים ) וסאב מדיוק אך עם נטיה קטנה לחזק , כמו האינפנטי קאפה רק חזק יותר , או יותר נכון לסאב המושלם IDMAX! בעזרת ה' ב 19.4 =) .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ל PSY אני דווקא חושב שמורל לא כלכך מתאים כי זה מוזיקה עם פיקים צריך ופר מהיר ורצחני כגון K2P

וזה גם לא רע להשתמש בטויטר מתכתי למוזיקה הנל

פורסם

מצד אחד אתה צודק ומצד שני לא ואני אחד ששומע בדיוק את שני הנושאים האלה מעדיף את מורל מכיוון ש ...

קשה מאוד לעשות טוויטר רצחני כמו של ה K2P עדין ורך שצריך ולכן יש כאן למורל עדיפות רבה מאוד , כי אפשר לכיוון את הטוויטרים של מורל לחזקים יותר ולכן אני ממליץ להשתמש ב2 "כיוונים" ששומרים במכשיר .

לגבי הוופר של מורל ? אני מכור :lol: , וגם מפחד ולא ממליץ לאנשים להתחיל להתעסק עם בעיות הקניה של K2P , אישית אני מפחד ליפול בפח ...

יעקב

פורסם

למורל הוופר דיי חלש , עם סאב טוב הוא מנגן יפה , מצד שני אתה עם קבריולט אז הסאב יורגש כאילו הוא מנותק מהרכב לכן תצטרך וופר חזק , מה שמביא אותי למסקה שאולי היי אנרג'י יתאים לך .

• תוכן חדש...