Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרשתי את שרשורי המגבים, היו דעות לכאן או לכאן, וגם היו כמה דעות שמזהירות מפני מגבים מזוייפים.

בהום סנטר בקרית גת (מסתבר שיש דבר כזה :shock: ) ראיתי מגבי בוש ב-70 שקל, רציתי לדעת האם ייתכן והם מזוייפים? איך ניתן לזהות זיוף?

הבנתי שהמחיר הנ"ל יחסית נמוך לעומת מחירם הרגיל.

26-02-08_2012.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

סבבה, מקסימום סיבוב הבא שאני שם אני אביא לך (עוד שבועיים בערך)

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
סבבה, מקסימום סיבוב הבא שאני שם אני אביא לך (עוד שבועיים בערך)

מחר אבדוק פה בב"ש אני חושב שגם פה צריך להיות הרי זאת רשת...

פורסם

גיל, כולנו מכבדים מאוד את דעתך, אך לא חסרים לנו שרשורים של בעד/נגד מגבים זולים/יקרים.

אנא, אל תהפוך את השרשור הזה לעוד אחד מאלה. תודה.

פורסם

רק שים לב לתאריך הייצור של המגבים

לפני שנה קניתי מגבים של בוש ב 60 ש"ח ואחרי חודש הם התחילו לחרוק נורא כנראה שהם היו ישנים ויבשים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אכן ראיתי את ההטבעה הזו.

מצד שני (לצורך הדיון), הזייפן לא יכול בעצמו לייצר הטבעה כזו? לא נראה לי שניתן להתייחס לכך כראיה מכרעת למקוריות המגבים.

פורסם

המחירים בירושלים זהים אני לא חושב שזה זיוף, בנוסף אני לא חושב שהום סנטר תסתכן במכירת דברים מזוייפים.

אם אתה ממש רוצה לבדוק, אתה יכול לבדוק אצל יבואן בוש אם הוא מספק מגבים להום סנטר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אוקי. תודה חברים, נחה דעתי ואני אקנה אותם (להעביר את טעם ההחמצה שבקניית מגבי אמריקן איגל ב-60 שקל לפני חודש:?)

פורסם

שים לב רק שלא מדובר במגבי AEROTWIN המומלצים יותר, ב C5 שלי מותקן לו צמד משובח כזה והתוצאות בהתאם.

• תוכן חדש...