Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה רצינית בRSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולםם

יש לי בעיה רצינית באוטו מקווה שתוכלו לעזורר ...

לא מזמן קניתי RSI הרכב כל הזמן קירטע לי

מדי פעם שהיתי לוחץ על דוושת הדלק האוטו לא היה מגיב הוא היה יורד לטור 10 וכיאלו לא מגיע דלק ואחרי כמה זמן פתאום הוא היה מקבל קריזה ונותן בכוח את כל הדלק אחרי כמה שניות

לפעמים בתחילת הנסיעה הוא לא היה נותן כוח היה נשאר על 10 ורק לאחר כמה שניות היה מקבל כוח

ולפעמים באמצע נסיעה מטור 50 היה יורד לטור 10

החלפתי לאוטו פלאגים התברר שהוא עבד רק על 3 ובוכנה אחת לא עבדה

עכשיו הואטו כמעט ולא מקרטע הוא לא עושה תבעיות האלה אבל הוא לא זזזז

ובכביש מהיר בהילוך 4 הוא לא עובר טור 40 ואם אני מעלה הילוך אז בכללל הוא לא סוחב

הוא פשוט כיאלו נעצר על הילוך 4 לא עובר 100 קמ"ש

ושלא נדבר על זה שלוקח לו לפחותתת 20 שניות להגיע ל100

מישהו יכול לעזור יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה???

ולא הגזמתי בזה שלוקח לו 20 שניות ל100 והוא לא עובר את המהירות זה בדיוק ככה

פורסם

1.קודם כול לפי דעתי אתה צריך לבדוק את הווסת דלק ואת הברז דלק

יכול מאוד להיות שלא זורם דלק למנוע כמו שאמרת בפול דוושה ויש לו מין DELAY בלהגיב עד שהדלק זורם והטורים עולים.

2.יכול להיות שזה החיישן שנדפק ולא מגיב ויוצר מצב שדלק לא מגיע למנוע

3. יכול להיות שזה משהו במצתים או בפלגים

4. יכול להיות שזה בעיה במחשב של המנוע שיכול לגרום לזה וגם לזה שהאוטו לא זז

בקיצור זה יכול להיות אלף ואחד דברים הכי טוב שתכניס אותו למוסך מורשה שיבדוק את כל הבדיקות הדרושות כולל את המחשב ואז תדע בדיוק למה אין לחצים במנוע ויהיה לך רקע יותר טוב בדיוק על מה קרה לך באוטו

ובקשר לזה שאמרת שעובדים לך רק שלוש צילנדרים במקום ארבע אז המצב חמור מאוד ואין איזון למנוע ואני לא יתפלה אם זה קשור לבעיה שנוצרה ובקשר לאוטו שלא זז למה אתה מצפה אחי רבע מהלב של המנוע את הוא לא מאוזן ומקרתע איך אתה בדיוק רוצה ליסוע מהר....

פורסם

לא.. עבדו לי 3 צילינדר אבל החלפתי את כל הפלאגים עכשיו כולם עובדים

האוטו הפסיק לקרטע פחות או יותר אבל הוא לא סוחב בכלל

החוטי הצתה של האוטו לא מקוריים וחזקים מדי לפי מה שהבנתי הרמת ניגוד גבוה מדי משו כזה זה יכול להיות קשור?

וגם במכסה מפלג אין לי פחם נשרף הכל כי היתה לי נזילה במחזיר שמן זה גם יכול להיות קשור?

ואם מישו יכול להמליץ לי על מוסך טוב או משהו , חפשתי חוטי הצתה מקוריים לאוטו אין , אולי מישהו יכול להמליץ על חוטי הצתה חילופיים לאר אס איי שגם יתאימו ?

תודה לעוזרים

ותודה על התגובה אחי

פורסם

הערת ההנהלה:

אנא קרא בהודעות הדביקות את "איך רושמים כותרת + תזכורות"

אנו שומרים על כללי הפורום , בינהם ניסוח הכותרת, לנוחיות, פשטות, ויעילות מרבית.

תרד' ננעל, תוכל לפתוח חדש ,לפי הכללים בלבד.

בברכה

ההנהלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...